- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.061
OzamanEvet bende gördümbazı şeylere bağışıklık kazanmaktan bahsetmek istemiş arkadaş
Hahahahahaj ruh bağışıklık sistemi kazandırılır koş vatandaş koş hahahaah,
Hahahah aslında olgunluk anlamında demek istemişte işte üslup açısından olmamış
Hahaha dertlere kasarlasmadikmi kuzumHahahahahaj ruh bağışıklık sistemi kazandırılır koş vatandaş koş hahahaah,
Bizde katmerlenmisim denirHahahah aslında olgunluk anlamında demek istemişte işte üslup açısından olmamış
Ahh kuzum benim ki daha uyumadi yaffff gizli gizlide anca giriyormDelikelebek22 gel kuzu sohbete.
Ahaha tabirlere gell yaaaBizde katmerlenmisim denirkasar da iyiymis
HahahaAhaha tabirlere gell yaaa
Amaaaan dertler katmer katmer yavrm bosvercrn biz hayatımıza kopkoplugumza bakalımHahaha dertlere kasarlasmadikmi kuzum
Benimki uyudu yoksam benide goremezsin ahaha:) aman dikkatAhh kuzum benim ki daha uyumadi yaffff gizli gizlide anca giriyormnapiyonuz nasilsiniz ey ahaliiii
Aynen sincabimAmaaaan dertler katmer katmer yavrm bosvercrn biz hayatımıza kopkoplugumza bakalım
Sincabın yisin seni :)Aynen sincabim
Ye ye ye ye bitir beni kardeşinede bırak ama oda aç kalmasınSincabın yisin seni :)
Bi beni soyle yiyen olmadi ayolSincabın yisin seni :)
Bizde herşey kardeş payıYe ye ye ye bitir beni kardeşinede bırak ama oda aç kalmasın
Anladım canim görüşürüz yine dikkat et sen.Kahretsin sârjm 12 :)gun icinde vaktim olmadi bugn buyukkayinvalife kayinvalide hep bendeydi kuzum
ahahahhahahaBi beni soyle yiyen olmadi ayol
Ben çok serbestliyim ya tikarim şimdi minnagimi seni sonra yerse yerBi beni soyle yiyen olmadi ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?