- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.081
Fazlasıyla can skci bir gündüEe naptiniz kızlar bgum.
Napalim tatlisim uyudum evdeydim bişi yapmadım sen naptinEe naptiniz kızlar bgum.
O depresyonu bilirim bendede arada olur ama anlayan olmayinca seni zor kuzum.Fazlasıyla can skci bir gündü
Valla bir de adetm onume gelenle kavga ettm nolcak sonum bilmiyorm
Bende camiye git gel ev isi falan derken yemek cay gece oldu bigün daha bittiNapalim tatlisim uyudum evdeydim bişi yapmadım sen naptin
eve gitme hevesim yok ama napıcam bilmiyorum.kabus gibiHayir sakın sakın ewini terketme at koşturur dengesiz adam.Bide ne diyerek istiyo altinlariniki onuda anlamadim hala dusunuyorum yemek mi istiyor. Bide ailen cevren yokmu bi titretcek. Ben buyugume solerdim yoksa boyl
Valla snr krizi gecircdm içimde nasıl bir öfke varsa çıkmıyor çıkınca da kontrol edemiyorum neye dolduysam bu kdr :)O depresyonu bilirim bendede arada olur ama anlayan olmayinca seni zor kuzum.
Bende camiye git gel ev isi falan derken yemek cay gece oldu bigün daha bitti
OooowwwwYarın bizimkinin doğum günü kutlama yapmayız ama hos ve guzel sohbet olsun diye bişiler yapcam pastasini ben yapcam pohca kurabiye falan yemek hazirlarim kendim de hazirlancam tabiki:)
Ya biaiye kafana taktin patlama yasiyon yada bunaldin olabilir çocuklar falan.Valla snr krizi gecircdm içimde nasıl bir öfke varsa çıkmıyor çıkınca da kontrol edemiyorum neye dolduysam bu kdr :)
Onu düşünüyordum sabahdan ne yalsam ne etsrm diys yarin kuafore kas biyik pasta malzemesi falan alcan :)Oooowwww
Hazırlan bakalım
Selam canım büyük geçmiş olsun.eve gitme hevesim yok ama napıcam bilmiyorum.kabus gibi
Suslenicem diyosun tatlı annemOnu düşünüyordum sabahdan ne yalsam ne etsrm diys yarin kuafore kas biyik pasta malzemesi falan alcan :)
Ahaha ivet inşallah nasipse :)) saclara evde fon makyaj uzun zaman oldu cikmayali :))))Suslenicem diyosun tatlı annem
Yap kuzum sanada değişiklik olur :)Ahaha ivet inşallah nasipse :)) saclara evde fon makyaj uzun zaman oldu cikmayali :))))
Inşallah canım.Yap kuzum sanada değişiklik olur :)
Hosgeldiiiinnn kuzucumm bende sohbet edecektm ama uyumusum yaa herifi uyutym derken valla :) hala sarja takmadm telefonuu Allahm bu usengeclk benim gencligimi sömürdüSelam ben geldim ama kimse yok sanirim
Daha etiketlenmiyorum da hih
Olur bebekim ölürse bemmbeyazz olurs sen dert etme ❤ :)
Oy oyy cankuşum benim yaaSelam ben geldim ama kimse yok sanirim
Daha etiketlenmiyorum da hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?