Yepis yeni geyik (:

Hosgeldiiiinnn kuzucumm bende sohbet edecektm ama uyumusum yaa herifi uyutym derken valla :) hala sarja takmadm telefonuu Allahm bu usengeclk benim gencligimi sömürdü
Eee napiyrsunuz nasilsiniz kizlaaar burda olanlarrr olmauanlarr
Sende hosgeldin tatlimm
Napaym kocami ise gonderdim simdii
Dun camasir asmistim.teller doluydu balkonda gece yagmur yagmis islanmis hepsi onlari toplayip makineye attim simdi

Sende hosgeldin tatlimm
Napaym kocami ise gonderdim simdii
Dun camasir asmistim.teller doluydu balkonda gece yagmur yagmis islanmis hepsi onlari toplayip makineye attim simdi
Aboooo :) gecmis olsun bacimm bizde simdi kahvalti yaptik genis aile modundayz bi kac gunn

Selam kızlar çarşıdan geldim şimdi yoruldum

Bende geldimmm :)
Annem geldi bana bugunn kahvee iciyokkk

İyi diyelim iyi olsun mu ? Suan beyin hücrelerim depişiyor kulak kristallerim halaya durdu. Naynininaynini nayninom zilleri taktık oynuyoz

İyi diyelim iyi olsun mu ? Suan beyin hücrelerim depişiyor kulak kristallerim halaya durdu. Naynininaynini nayninom zilleri taktık oynuyoz
Besmele. Noldu kuzum kristallerine ya. Bu arada benimkiler de kayık biliyon mu kristallerin başına bişi gelmesin çok fena oluyor Ne yaşadın bebem sen ?

Besmele. Noldu kuzum kristallerine ya. Bu arada benimkiler de kayık biliyon mu kristallerin başına bişi gelmesin çok fena oluyor Ne yaşadın bebem sen ?
Aman Allah korusun gelmesinde :) benım oğlandan sabahtan aksama kadar bagırıyor sadece bagırıyor kucaklayıp gezmek istiyor gezdiremiyorum bileğimde kist var acıyor :/ bekle beni balkon demirine kafa atıp geliyorum yine dertlendim :)

Hahaha beni bekle beraber atalım. En sevdiğimdir bir yere kafa atmak Yaşı kaç minnoşun kıyamam yav

Nereleri gezdin kızz naptın çarşıda anlat bakalım
Kuzu kuafore gittim bi bakim yaptım sonra carsiya in adama hediye al kolye gümüş alcakti aldik celik ama:) gymuse param yetmedi sonra adam yemek vaktimis aradim benide aldi yemeği yedik bi kiyafet denedim kendime geldim şimdi kolumu kibirdatcak hal kalmadı pasta yapcam yaparsam kendim. Hazirlancam hazirlanirsam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…