- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.101
Sende hosgeldin tatlimmHosgeldiiiinnn kuzucumm bende sohbet edecektm ama uyumusum yaa herifi uyutym derken valla :) hala sarja takmadm telefonuu Allahm bu usengeclk benim gencligimi sömürdü
Eee napiyrsunuz nasilsiniz kizlaaar burda olanlarrr olmauanlarr
Caniminn iciiiiOy oyy cankuşum benim yaa
Uykuya doymamis anlasilan seros ruh hanimiyi uykular ben serranin ruhu
Kocasını işe yollamış sıcacık yatağın göz kirptigi bir ruhum ben kimse yanlış anlamasınUykuya doymamis anlasilan seros ruh hanim
Soyleyinde ruyasinda beni gorsun
Al benden de aynisindan halliceKocasını işe yollamış sıcacık yatağın göz kirptigi bir ruhum ben kimse yanlış anlamasıntamam goriyim
Aboooo :) gecmis olsun bacimm bizde simdi kahvalti yaptik genis aile modundayz bi kac gunnSende hosgeldin tatlimm
Napaym kocami ise gonderdim simdii
Dun camasir asmistim.teller doluydu balkonda gece yagmur yagmis islanmis hepsi onlari toplayip makineye attim simdi
Ohh ohhh ne guzelAboooo :) gecmis olsun bacimm bizde simdi kahvalti yaptik genis aile modundayz bi kac gunn
Selam kızlar çarşıdan geldim şimdi yoruldumMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove Pembeemzik @kahvesevmemben @imzaben mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 sedanur91 Runkli AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz C chloen
Nasılsınız kuzularım gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
Bende geldimmm :)Minnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove Pembeemzik @kahvesevmemben @imzaben mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 sedanur91 Runkli AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz C chloen
İyi diyelim iyi olsun mu ? Suan beyin hücrelerim depişiyor kulak kristallerim halaya durdu. Naynininaynini nayninom zilleri taktık oynuyozMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove Pembeemzik @kahvesevmemben @imzaben mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 sedanur91 Runkli AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz C chloen
Ooo afiyet olsun :)Bende geldimmm :)
Annem geldi bana bugunn kahvee iciyokkk
Nereleri gezdin kızz naptın çarşıda anlat bakalımSelam kızlar çarşıdan geldim şimdi yoruldum
Besmele. Noldu kuzum kristallerine ya. Bu arada benimkiler de kayık biliyon mu kristallerin başına bişi gelmesin çok fena oluyorİyi diyelim iyi olsun mu ? Suan beyin hücrelerim depişiyor kulak kristallerim halaya durdu. Naynininaynini nayninom zilleri taktık oynuyoz
Ohhhhhhhhhh afiyet ossunnnnBende geldimmm :)
Annem geldi bana bugunn kahvee iciyokkk
Aman Allah korusun gelmesinde :) benım oğlandan sabahtan aksama kadar bagırıyor sadece bagırıyor kucaklayıp gezmek istiyor gezdiremiyorum bileğimde kist var acıyor :/ bekle beni balkon demirine kafa atıp geliyorum yine dertlendim :)Besmele. Noldu kuzum kristallerine ya. Bu arada benimkiler de kayık biliyon mu kristallerin başına bişi gelmesin çok fena oluyorNe yaşadın bebem sen ?
Hahaha beni bekle beraber atalım. En sevdiğimdir bir yere kafa atmakAman Allah korusun gelmesinde :) benım oğlandan sabahtan aksama kadar bagırıyor sadece bagırıyor kucaklayıp gezmek istiyor gezdiremiyorum bileğimde kist var acıyor :/ bekle beni balkon demirine kafa atıp geliyorum yine dertlendim :)
Kuzu kuafore gittim bi bakim yaptım sonra carsiya in adama hediye al kolye gümüş alcakti aldik celik ama:) gymuse param yetmedi sonra adam yemek vaktimis aradim benide aldi yemeği yedik bi kiyafet denedim kendime geldim şimdi kolumu kibirdatcak hal kalmadı pasta yapcam yaparsam kendim. Hazirlancam hazirlanirsam:))))Nereleri gezdin kızz naptın çarşıda anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?