- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.121
Zilleri taktim oyniveriyom gariii garı de gariiiMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 @sedanur91 Runkli @AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Nasılsınız kuzularım gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
6 aylık olucak inşAllah ayın 9unda :)Hahaha beni bekle beraber atalım. En sevdiğimdir bir yere kafa atmakYaşı kaç minnoşun kıyamam yav
Ooooooo özel bir gün mü? Bu hazırlıklar neyin hazırlığı kızzKuzu kuafore gittim bi bakim yaptım sonra carsiya in adama hediye al kolye gümüş alcakti aldik celik ama:) gymuse param yetmedi sonra adam yemek vaktimis aradim benide aldi yemeği yedik bi kiyafet denedim kendime geldim şimdi kolumu kibirdatcak hal kalmadı pasta yapcam yaparsam kendim. Hazirlancam hazirlanirsam:))))
Yaa ahahah ortalık yerde oynama kız kırarım bacaklarını ha zillim benimmZilleri taktim oyniveriyom gariii garı de gariii
Ay yerim ya ne kadar minnak6 aylık olucak inşAllah ayın 9unda :)
Kafası oynattm kızYaa ahahah ortalık yerde oynama kız kırarım bacaklarını ha zillim benimm
Ben senin kafayı onarıcam, oynayan kısımları yerine oturtucam merak etme bebeğim benimKafası oynattm kızhahahahah
Valla bu ara ikimz de ne kdr çok delleniyoruz yaaa herşeye hahah onu farkettmBen senin kafayı onarıcam, oynayan kısımları yerine oturtucam merak etme bebeğim benimKimse benim gülomun kafasını oynattıramaz. Gebertirim
Evet cnm 1 tane :) sen evlimisin cocuğun var mı ?Ay yerim ya ne kadar minnakTek çocuğun mu var kuzum. Ne güzel ya maşallah
Allah bağışlasınEvet cnm 1 tane :) sen evlimisin cocuğun var mı ?
Saol cnm darısı başına olsun ❤Allah bağışlasınBen evliyim kuzum 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Uzun zamandır eşimde yok zaten Eğitimde kendisi aylardır yanımda değil 1100 km uzakta. Bu ayın sonunda kavuşacağız inşallah
Aminnn sağolasınSaol cnm darısı başına olsun ❤
Doğum günü :)))))Ooooooo özel bir gün mü? Bu hazırlıklar neyin hazırlığı kızz
Selam ben de pazara gittim geldim.cok yoruldumm.Minnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 @sedanur91 Runkli @AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Bende geldim bende geldimmmmmMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 @sedanur91 Runkli @AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Hosgeldin hosgeldin.naptin bugun bakalimBende geldim bende geldimmmmm
Baldirlarini yidigimMinnoşlarımmm...ByNkoaLa EternaaLLove @Pembeemzik @kahvesevmemben Diktorya Secret @mahperi hatun @_Silent Scream_ A Aveline @Ada duru T Tatlianne20 @sedanur91 Runkli @AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
VayyyyDoğum günü :)))))
Pazar alışverişi en sevdiğimmmm ama malesef oturduğum semtin pazarı yok. Pazarcık denebilecek birşey kuruluyor onda da fiyatlar marketlerden bile pahalı ne yapam ben öyle pazarı. Sizin pazarda fiyatlar nasıl kuzum çok zamlanmış mı herşey ?Selam ben de pazara gittim geldim.cok yoruldumm.
Hoşgeldinn minnoşummmm. Neler yaptınnnn nerelerdeydin ?Bende geldim bende geldimmmmm
Baldırlarım ahahaha ben iyi değilim ya öğrencilerim bugün delirtti beni cinlerim hala tepemdeBaldirlarini yidigimCok sukur iyim sen nasilsin fistigimm
GeldiiimmValla bu ara ikimz de ne kdr çok delleniyoruz yaaa herşeye hahah onu farkettmEternaaLLove geeeellll toparla bizi mavismmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?