Yepis yeni geyik (:

Zilleri taktim oyniveriyom gariii garı de gariii

Ooooooo özel bir gün mü? Bu hazırlıklar neyin hazırlığı kızz

Ben senin kafayı onarıcam, oynayan kısımları yerine oturtucam merak etme bebeğim benim Kimse benim gülomun kafasını oynattıramaz. Gebertirim
Valla bu ara ikimz de ne kdr çok delleniyoruz yaaa herşeye hahah onu farkettm EternaaLLove geeeellll toparla bizi mavismmmm :)

Evet cnm 1 tane :) sen evlimisin cocuğun var mı ?
Allah bağışlasın Ben evliyim kuzum 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Uzun zamandır eşimde yok zaten Eğitimde kendisi aylardır yanımda değil 1100 km uzakta. Bu ayın sonunda kavuşacağız inşallah

Allah bağışlasın Ben evliyim kuzum 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Uzun zamandır eşimde yok zaten Eğitimde kendisi aylardır yanımda değil 1100 km uzakta. Bu ayın sonunda kavuşacağız inşallah
Saol cnm darısı başına olsun ❤

Selam ben de pazara gittim geldim.cok yoruldumm.

Baldirlarini yidigim Cok sukur iyim sen nasilsin fistigimm

Selam ben de pazara gittim geldim.cok yoruldumm.
Pazar alışverişi en sevdiğimmmm ama malesef oturduğum semtin pazarı yok. Pazarcık denebilecek birşey kuruluyor onda da fiyatlar marketlerden bile pahalı ne yapam ben öyle pazarı. Sizin pazarda fiyatlar nasıl kuzum çok zamlanmış mı herşey ?
Bende geldim bende geldimmmmm
Hoşgeldinn minnoşummmm. Neler yaptınnnn nerelerdeydin ?
Baldirlarini yidigim Cok sukur iyim sen nasilsin fistigimm
Baldırlarım ahahaha ben iyi değilim ya öğrencilerim bugün delirtti beni cinlerim hala tepemde Mental olarak çok yorgun hissediyorum. Sen nasılsın neler yaptın güzel kaşlım. Miray nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…