- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.241
Merhaba kahvesevmembenKıyafetime karışıyor illa dikkat çekecek bir şey oluyor giyiminde diyor halbuki ben hiç öyle giyinmiyorum bir yere çıkacağımda tartışma olmaya basladi birde son zamanlarda her şeye karışır oldu pantolonun dar t shrtün kısa illa bir bahane
Bidenem canımın yarısı seniiiiiCanimmmm gardasimmm
Oy sevgi kelebekleri sizi..:))ben de istiyom banane bananeBidenem canımın yarısı seniiiii
Bak yaOy sevgi kelebekleri sizi..:))ben de istiyom banane banane
Yerm seni yermmmm herşeyim benim sarisinummmm :)Bidenem canımın yarısı seniiiii
Emin misinn işe yararmııı şımarmasınnn gülommmSen de ona karış parfüm sıkiuorsa çok etkileyici kokuyor diğer kızlar da etkilenir bir daha sıkma de. Sende onu elestir sen bana karisirsan bnde sana karisirm daha beterni yaparm de bak iki haftaya duzelecekhadi geçmiş olsun hahahahahahahhah
Bende ne oldu anlamadimm mavişim yaaBogazlarim ben valla tamam kıskanır ama bı yere kadar azizos ne o öyle ortada fol yok yumurta yok bu ne darlamasi
Aayy çok teşekkür ederim yorumunuz için çok mutlu etti böyle yapıcı bir yorum beni gerçekten ❤ o kötü birisi değil insanlığı olsun karakteri olsun gerçekten çok seviyorum iliskim bitsin istemiyorum o kadar sabretmisken ama artk düşüncelerimiz çatışıyor sanki bilemiyorum bende nasil davranacağımı kafam çok karıştıMerhaba kahvesevmemben
Bu çocuk seni çok seviyor. Kendisi seni kıyafetlerinin içinde çok beğendiği için herkesin de dikkatini çekeceğini düşünüyor ...düşüncesine bile katlanamadığı için de dünyayı sana dar ediyor. Sen onu böyle düşündüğü için aman diyim kavga etme. Elinde değil belli. Aşk sevgi kolay bulunmuyor . Onun seni anlaması lazım onun eksikliği burda. Bunu bir şekilde sakin sakin oturup konuşmanız lazim. Zamanla geçiyor sonra pişman olacak bir şeyler yapmayın. Aşırı kıskançlık çok ilişkiyi sonlandirabiliyor bunu hissettir canım ama öyle gözüne sokarak değil tabi ki.Mesajlarindan anladigim kadarıyla sen bu çocuğu seviyorsun ondan yazdım.
Bak simarcam amaYerm seni yermmmm herşeyim benim sarisinummmm :)
Canım seviyosun dinginlemek senin elinde fakat büyük sabırlar gerektiriyor bilmem farkindamisin ama yinede bitir demiyorum ben olsam bogulurdum fol yok yumurta yok derken de daha zaten evli değilsiniz evlendiğiniz zaman da bu giderek articak gibi onu söylemeye çalıştım aaa ne çok uzattım bendeBende ne oldu anlamadimm mavişim yaa
Gülom reçeteyi yazdı noktaSen de ona karış parfüm sıkiuorsa çok etkileyici kokuyor diğer kızlar da etkilenir bir daha sıkma de. Sende onu elestir sen bana karisirsan bnde sana karisirm daha beterni yaparm de bak iki haftaya duzelecekhadi geçmiş olsun hahahahahahahhah
Ayyy sen ne tatlısınnn öyleee Allahımmm yaaaa balll akıyor ballllCanım seviyosun dinginlemek senin elinde fakat büyük sabırlar gerektiriyor bilmem farkindamisin ama yinede bitir demiyorum ben olsam bogulurdum fol yok yumurta yok derken de daha zaten evli değilsiniz evlendiğiniz zaman da bu giderek articak gibi onu söylemeye çalıştım aaa ne çok uzattım bende
Bıyrın efenim
Tesekkur ederim kuzumOoo afiyet olsun :)
Ayyy sen ne tatlısınnn öyleee Allahımmm yaaaa balll akıyor ballll
Hiccc :)Bıyrın efenim
Kesinlikle katılıyorum aynısını söyledim bende. Nasil yaptınnnn nasıl nasıl nasılllllBurda evlenmeden önce kıskançlıktan kuduran lakin sonradan adamı dinginleyen biri duruyor unutmayın ki eslerimiz veya manitolarimiz bizim sahibimiz değil
Tesekkur ederim kuzumm ...Ohhhhhhhhhh afiyet ossunnnnFal bakan var mı varsa bende içem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?