Yepis yeni geyik (:

Merhaba kahvesevmemben
Bu çocuk seni çok seviyor. Kendisi seni kıyafetlerinin içinde çok beğendiği için herkesin de dikkatini çekeceğini düşünüyor ...düşüncesine bile katlanamadığı için de dünyayı sana dar ediyor. Sen onu böyle düşündüğü için aman diyim kavga etme. Elinde değil belli. Aşk sevgi kolay bulunmuyor . Onun seni anlaması lazım onun eksikliği burda. Bunu bir şekilde sakin sakin oturup konuşmanız lazim. Zamanla geçiyor sonra pişman olacak bir şeyler yapmayın. Aşırı kıskançlık çok ilişkiyi sonlandirabiliyor bunu hissettir canım ama öyle gözüne sokarak değil tabi ki.Mesajlarindan anladigim kadarıyla sen bu çocuğu seviyorsun ondan yazdım.

Emin misinn işe yararmııı şımarmasınnn gülommm

Aayy çok teşekkür ederim yorumunuz için çok mutlu etti böyle yapıcı bir yorum beni gerçekten ❤ o kötü birisi değil insanlığı olsun karakteri olsun gerçekten çok seviyorum iliskim bitsin istemiyorum o kadar sabretmisken ama artk düşüncelerimiz çatışıyor sanki bilemiyorum bende nasil davranacağımı kafam çok karıştı

Bende ne oldu anlamadimm mavişim yaa
Canım seviyosun dinginlemek senin elinde fakat büyük sabırlar gerektiriyor bilmem farkindamisin ama yinede bitir demiyorum ben olsam bogulurdum fol yok yumurta yok derken de daha zaten evli değilsiniz evlendiğiniz zaman da bu giderek articak gibi onu söylemeye çalıştım aaa ne çok uzattım bende

Gülom reçeteyi yazdı nokta

Ayyy sen ne tatlısınnn öyleee Allahımmm yaaaa balll akıyor ballll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…