- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.201
Bizden meşhur samda kayısı hahahahahhaYa iyi yaptın derdini anlatmakla canım benimbiz zaten meshuruz dimi B Brunello Cicinelli ByNkoaLa unutma azize dertler tekken insanı tozuturuyo
DeliBizden meşhur samda kayısı hahahahahha
Ahahahha bana danışın kim ne yapmış kim kimi kiskanmis ben aldm artik ipleri elime ilisji uzmanı oldm ciktm hahahaKuzum fazla kıskançlık başa bela inan. Bu konuda seni aydınlatabilecek en doğru kişi, bu işinin uzmanı, senelerdir bir kıskanç akreple boğuşan kardeşimByNkoaLa dur. Güloooo koş burda kıskançlığa maruz kalan biri var bilirkişim benim
Ama şöyle düşün bak; şimdiden bunalıyorsun. Bu kıskançlıkla bir ömür aynı evde yaşayabilir misin ? Bunları iyi düşün sevgi herşeye yetmiyor...
Şöyle canm derdini derman olayım hahahaahHahah son akrep bükücüByNkoaLa yardım ett :)) bende onu düşünüyorum iste iyi bir karar vermem gerekiyor çok zor ama hayırlısı olsun
Ben anladım sanırım.Amani boooo.Bu seferki yoluşu neye borçluyuz gitti gene zaçlar eyi mi
Efendim
Hoş buldum rosss nasılsın Rabbim iyilikler versin.Hoşgeldiniz :)
Merhaba iyi bir insan sayılırım
Amin cumlemize bende iyiyim çok tesekkur ede sayın ogretmenm :)Hoş buldum rosss nasılsın Rabbim iyilikler versin.
Merhaba iyi bir insan sayılırımgüzel olan her şeyi severim. Hayata olumlu bakmaya çalışırım. Gün boyu gülümserim genelde. Geri kalanlar da herkeste olan özellikler . Boy pos yok fazla. Bu arada cuma takımlarında zayıflamaya çalışıyorum. 49 yaşında iki erkek çocuk annesiyim. Eşim de ben de daha once dediğim gibi öğretmenim. Sen nasılsın? Uzaktan pozitif sıcak birine benziyorsun. Sanırım zamanla daha iyi tanışırız ilk etapta kötü bir elektrik vermedim inşallah.
Yok çok sıcak bı enerjiyle girdinHoş buldum rosss nasılsın Rabbim iyilikler versin.
Merhaba iyi bir insan sayılırımgüzel olan her şeyi severim. Hayata olumlu bakmaya çalışırım. Gün boyu gülümserim genelde. Geri kalanlar da herkeste olan özellikler . Boy pos yok fazla. Bu arada cuma takımlarında zayıflamaya çalışıyorum. 49 yaşında iki erkek çocuk annesiyim. Eşim de ben de daha once dediğim gibi öğretmenim. Sen nasılsın? Uzaktan pozitif sıcak birine benziyorsun. Sanırım zamanla daha iyi tanışırız ilk etapta kötü bir elektrik vermedim inşallah.
Accik kıskancım idare ediver ortmenim
Mevzumuzzzz kıskançlıkkk sayın ilişki danışmanımŞöyle canm derdini derman olayım hahahaah
Çok memnun oldum Serra. İstediğin gibi hitap edebilirsin.Yok çok sıcak bı enerjiyle girdinbizden buyukmussun ama abla demicem haberin olsun bende 23 yaşındayım hayatı dipten takip ediyorum fazlasıyla evliyim çocuğum yok iki tane sincabim var adım Serra İzmirliyim kariyer yapıyorum okadan işte
Estağfurullah lafı bile olmaz. Seve seve idare ederim. Haklısın daAccik kıskancım idare ediver ortmenim
Seni kimden neyden kiskaniyor meselaMevzumuzzzz kıskançlıkkk sayın ilişki danışmanım
Seroşum biraz kıskançtır onu öyle seviyik biz (Bak sana Antep ağzı yaptım)
Ne güzel bende gün boyu gülümsemeye çalışıyorum ama bir noktadan sonra kendimi ağlamamak için zor tutarken buluyorum çok uzun sürmüyor gülümsememHoş buldum rosss nasılsın Rabbim iyilikler versin.
:)Çok memnun oldum Serra. İstediğin gibi hitap edebilirsin.
Estağfurullah lafı bile olmaz. Seve seve idare ederim. Haklısın da
Nerdesin kız hamiş senSelam, geceniz iyi olsun :)
Oyyy etmiş oldun ki nam nam nam yidim bitirdim hepiciğiniEllerine sağlık müthiş olmuştur hepsii müthişşşşş
Öyle mi olduNerdesin kız hamiş senBebeyi buldun bizi unuttun. Hiç demiyorsun şu KK da bir garipçik Cici vardı. Bakam hala yaşıyor mu dediğin yok alacağın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?