Yepis yeni geyik (:

Ahahahha bana danışın kim ne yapmış kim kimi kiskanmis ben aldm artik ipleri elime ilisji uzmanı oldm ciktm hahaha

Hoş buldum rosss nasılsın Rabbim iyilikler versin.

Elhan de sizi tanıyalım hanimefendi
Merhaba iyi bir insan sayılırım güzel olan her şeyi severim. Hayata olumlu bakmaya çalışırım. Gün boyu gülümserim genelde. Geri kalanlar da herkeste olan özellikler . Boy pos yok fazla. Bu arada cuma takımlarında zayıflamaya çalışıyorum. 49 yaşında iki erkek çocuk annesiyim. Eşim de ben de daha once dediğim gibi öğretmenim. Sen nasılsın? Uzaktan pozitif sıcak birine benziyorsun. Sanırım zamanla daha iyi tanışırız ilk etapta kötü bir elektrik vermedim inşallah.

Amin cumlemize bende iyiyim çok tesekkur ede sayın ogretmenm :)

Yok çok sıcak bı enerjiyle girdin bizden buyukmussun ama abla demicem haberin olsun bende 23 yaşındayım hayatı dipten takip ediyorum fazlasıyla evliyim çocuğum yok iki tane sincabim var adım Serra İzmirliyim kariyer yapıyorum okadan işte

Çok memnun oldum Serra. İstediğin gibi hitap edebilirsin.

Accik kıskancım idare ediver ortmenim
Estağfurullah lafı bile olmaz. Seve seve idare ederim. Haklısın da

Ben anladım sanırım. senin yerin eminim çok özeldir EternaaLLove .
Seroşum biraz kıskançtır onu öyle seviyik biz (Bak sana Antep ağzı yaptım)

Ne güzel bende gün boyu gülümsemeye çalışıyorum ama bir noktadan sonra kendimi ağlamamak için zor tutarken buluyorum çok uzun sürmüyor gülümsemem Zaten şu hayatta benim ağlamam kadar kolay birşey olamaz. Dokunsalar ağlamak deyimini biri benim için yazmış olabilir ıngaaaa

Nerdesin kız hamiş sen Bebeyi buldun bizi unuttun. Hiç demiyorsun şu KK da bir garipçik Cici vardı. Bakam hala yaşıyor mu dediğin yok alacağın olsun
Öyle mi oldu Anca bu saatlerde zaman bulabiliyorum bebeğim onda da girebildiğim kadar girebiliyorum. Ne zaman değişecek bakalım bu düzen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…