- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.221
Niye bu kadar yoğunsunkiÖyle mi olduAnca bu saatlerde zaman bulabiliyorum bebeğim onda da girebildiğim kadar girebiliyorum. Ne zaman değişecek bakalım bu düzen...
Kıyafetime karışıyor illa dikkat çekecek bir şey oluyor giyiminde diyor halbuki ben hiç öyle giyinmiyorum bir yere çıkacağımda tartışma olmaya basladi birde son zamanlarda her şeye karışır oldu pantolonun dar t shrtün kısa illa bir bahaneSeni kimden neyden kiskaniyor mesela
Ya da kıyafet ayakkabı makyaj krizi mi
Bebemmm bende tam seni düşünüyordumEeee hatunlar notturuyonuz
İşten 17.00 gibi çıkıyorum. Günlük ev işleri vb deyince böyle oluyor. Hatta bunları da bıraktım son zamanlarda. Haftaiçi maalesef böyleNiye bu kadar yoğunsunki
Anaaa boğazlayıveririm kız ben onu. Ne o öyle. Ay hiç gelemem daralırım benKıyafetime karışıyor illa dikkat çekecek bir şey oluyor giyiminde diyor halbuki ben hiç öyle giyinmiyorum bir yere çıkacağımda tartışma olmaya basladi birde son zamanlarda her şeye karışır oldu pantolonun dar t shrtün kısa illa bir bahane
Beni niden etiketlemiyon beni de etiketle bir yerim şişer
Ay ya hamile hamile çalışmak ne zordur ya. Ben hamile değilken bile çalışmakta zorlanıyorum düşün artıkİşten 17.00 gibi çıkıyorum. Günlük ev işleri vb deyince böyle oluyor. Hatta bunları da bıraktım son zamanlarda. Haftaiçi maalesef böyleDoğum iznine kadar dayanabilseydik...
11 haftalık :) Valla olan bize oluyor, erkeklere bir şey olmuyor...Ay ya hamile hamile çalışmak ne zordur ya. Ben hamile değilken bile çalışmakta zorlanıyorum düşün artıkAllah kolaylık versin kuzuma. Kaç aylık oldu bebiş
Bende daraldım iste :/Anaaa boğazlayıveririm kız ben onu. Ne o öyle. Ay hiç gelemem daralırım ben
Hiç sevmediğim bir şey ya, okurken bile gıcık oluyorumKıyafetime karışıyor illa dikkat çekecek bir şey oluyor giyiminde diyor halbuki ben hiç öyle giyinmiyorum bir yere çıkacağımda tartışma olmaya basladi birde son zamanlarda her şeye karışır oldu pantolonun dar t shrtün kısa illa bir bahane
Hiç sormaaHiç sevmediğim bir şey ya, okurken bile gıcık oluyorum
Kisa bir romantisizm gevirdik disari arkadaslar suoriz yapmış heral cagirdilar:)VayyyyRomantik güzel bir akşam geçirin bakalım
Beni de etiketlememisBeni niden etiketlemiyon beni de etiketle bir yerim şişer
Sen de ona karış parfüm sıkiuorsa çok etkileyici kokuyor diğer kızlar da etkilenir bir daha sıkma de. Sende onu elestir sen bana karisirsan bnde sana karisirm daha beterni yaparm de bak iki haftaya duzelecekKıyafetime karışıyor illa dikkat çekecek bir şey oluyor giyiminde diyor halbuki ben hiç öyle giyinmiyorum bir yere çıkacağımda tartışma olmaya basladi birde son zamanlarda her şeye karışır oldu pantolonun dar t shrtün kısa illa bir bahane
HissettimBebemmm bende tam seni düşünüyordum
Kudur emiBeni niden etiketlemiyon beni de etiketle bir yerim şişer
Bogazlarim ben valla tamam kıskanır ama bı yere kadar azizos ne o öyle ortada fol yok yumurta yok bu ne darlamasiHiç sormaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?