- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.601
Evet burda da öyle. Açık hava. Kasvetli değil bugün. 2 pazar sonra bende kocamla gezebilcem Allah'ın izniyleÖyle yapmayı düşünüyoruz da beyfendinin keyfi çatarsa kalkıcaz.Havada güzel bugün biraz
Ben mirayla annemlerdeyim simdi halamlara gidicez dun de burdaydim dogum gunu kutlamalari toplasmalar derken aksam eve gectim tabii ama sabah kocam yine beni annemlere birakti simdi halamlarda toplascazzMutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa @Aveline Diktorya Secret @kahvesevmemben @Pembeemzik @- Pudra Pembe - @minik meleklerim @melankolimm Silent Scream Finrod Felagund @mahperi hatun @Tatlianne20 @AnneAslan @_nurunnisa_ @Kara-Elmas
EternaaLLove geziyorsun ama bekleniyorsun bunu bil
Dedim bileeeDemeeeeeeeeeee. Ciddi misin anlat kız çabukBenim eşim tek kardeş olduğu için asla böyle bir zevk yaşayamayacağım
AhhahahaaAhahahahah eğer tutturursan bak herkesin önünde söz veriyorum sana hediyem varGerçi ilk çocuğumu kız isterim ama olsun napalım evlat evlattır onu da severik onu da bağrıma basarık
Ooo çeşitli sosyallikler. SüperBen mirayla annemlerdeyim simdi halamlara gidicez dun de burdaydim dogum gunu kutlamalari toplasmalar derken aksam eve gectim tabii ama sabah kocam yine beni annemlere birakti simdi halamlarda toplascazz
Hadi yaaaDedim bileeedün tanışmaya gittik kv ile amann dağlara taşlara fena bisey
Evet biliyorum o yüzden imzalı fotoğrafımı göndericem zaten hediye olarakAhhahahaa
Sen bana en güzel hediysn zaten deli şey
Dogum gunu anlarinda boyle oluyo tubisim genelde 40 gun 40 gece misali kutlamalar toplasmalarOoo çeşitli sosyallikler. Süper
HahahahahahEvet biliyorum o yüzden imzalı fotoğrafımı göndericem zaten hediye olarak
Vayy iyiymiş. Müstehak olsun. Zamane gençlerinin hepsi öyle. Bence en son saflar benim dönemimdi. 22 yaşındaydım evlendiğimde. Tam bir maldım. Herşeye he dedim hep. Şimdikilerde zor bulurlar artık öylesini heheyyyDedim bileeedün tanışmaya gittik kv ile amann dağlara taşlara fena bisey
Vay anasını ya. Senin doğum günün için mi bu çukulatam?Dogum gunu anlarinda boyle oluyo tubisim genelde 40 gun 40 gece misali kutlamalar toplasmalard
Tamam o da imzalasın ahahahahaha
İvitt tubisimmVay anasını ya. Senin doğum günün için mi bu çukulatam?
2 hafta kaldı demek, güneşli günlere az kaldıEvet burda da öyle. Açık hava. Kasvetli değil bugün. 2 pazar sonra bende kocamla gezebilcem Allah'ın izniyle
Ahahha ben noter onayliyim benim imzam olmadan olmaaazzzTamam o da imzalasın ahahahahaha
Aynen benim gibi saf birini bulacağını zannetti ama avcunu yalarVayy iyiymiş. Müstehak olsun. Zamane gençlerinin hepsi öyle. Bence en son saflar benim dönemimdi. 22 yaşındaydım evlendiğimde. Tam bir maldım. Herşeye he dedim hep. Şimdikilerde zor bulurlar artık öylesini heheyyy
Hahahaha bnm.imzam çok çirkin yoksa BN imzalardm ya da sen ya da mavizTamam o da imzalasın ahahahahaha
Bak ne kadar kıymetlisin, süper valla bence çok özel hissetmelisinİvitt tubisimm
Evet o bile çok geliyor tahammülüm bitti tamamen, 2 hafta daha götürecek tahammülüm kalmadı2 hafta kaldı demek, güneşli günlere az kaldı
Sen buranın imzacıbaşısın, noterisin ahahahahAhahha ben noter onayliyim benim imzam olmadan olmaaazzz
Gülom bad görllük kafa yapıyor arada ondandırHahahaha bnm.imzam çok çirkin yoksa BN imzalardm ya da sen ya da maviz
Ay nereye geldi bu sohbet anlamadım hahahahaha
Oh benim de canıma değsin. Ne düşünüyor acaba bu konuda. Hiç yorum yaptı mı?Aynen benim gibi saf birini bulacağını zannetti ama avcunu yalaroh canıma degsin )
Bende herşey kafa yapıyor bu araBak ne kadar kıymetlisin, süper valla bence çok özel hissetmelisin
Evet o bile çok geliyor tahammülüm bitti tamamen, 2 hafta daha götürecek tahammülüm kalmadı
Sen buranın imzacıbaşısın, noterisin ahahahah
Gülom bad görllük kafa yapıyor arada ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?