Yepis yeni geyik (:

Öyle yapmayı düşünüyoruz da beyfendinin keyfi çatarsa kalkıcaz. Havada güzel bugün biraz
Evet burda da öyle. Açık hava. Kasvetli değil bugün. 2 pazar sonra bende kocamla gezebilcem Allah'ın izniyle

Ben mirayla annemlerdeyim simdi halamlara gidicez dun de burdaydim dogum gunu kutlamalari toplasmalar derken aksam eve gectim tabii ama sabah kocam yine beni annemlere birakti simdi halamlarda toplascazz

Demeeeeeeeeeee. Ciddi misin anlat kız çabuk Benim eşim tek kardeş olduğu için asla böyle bir zevk yaşayamayacağım
Dedim bileee dün tanışmaya gittik kv ile amann dağlara taşlara fena bisey

Ben mirayla annemlerdeyim simdi halamlara gidicez dun de burdaydim dogum gunu kutlamalari toplasmalar derken aksam eve gectim tabii ama sabah kocam yine beni annemlere birakti simdi halamlarda toplascazz
Ooo çeşitli sosyallikler. Süper

Dedim bileee dün tanışmaya gittik kv ile amann dağlara taşlara fena bisey
Vayy iyiymiş. Müstehak olsun. Zamane gençlerinin hepsi öyle. Bence en son saflar benim dönemimdi. 22 yaşındaydım evlendiğimde. Tam bir maldım. Herşeye he dedim hep. Şimdikilerde zor bulurlar artık öylesini heheyyy

Aynen benim gibi saf birini bulacağını zannetti ama avcunu yalar oh canıma degsin )

Bak ne kadar kıymetlisin, süper valla bence çok özel hissetmelisin
2 hafta kaldı demek, güneşli günlere az kaldı
Evet o bile çok geliyor tahammülüm bitti tamamen, 2 hafta daha götürecek tahammülüm kalmadı
Ahahha ben noter onayliyim benim imzam olmadan olmaaazzz
Sen buranın imzacıbaşısın, noterisin ahahahah
Hahahaha bnm.imzam çok çirkin yoksa BN imzalardm ya da sen ya da maviz
Ay nereye geldi bu sohbet anlamadım hahahahaha
Gülom bad görllük kafa yapıyor arada ondandır

Bende herşey kafa yapıyor bu ara
Kafa yapmayan birşey bulmam lazm hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…