Yepis yeni geyik (:

Çok geçmiş olsun kuzum. Toparlanacaktır. Hep öyle hastalıklarla büyüdük. Özellikle ben. Evden daha çok hastahanede yatmışımdır herhalde. Şifa diliyorum minik kuzuya
Çok sağol canim ❤

Evet kızlar müjdemi isterim, bebeğim kız olacakmış Tahminlerim doğru çıktı. Ay çok heyecanlıyım hemen alışverişe başlayabilirim T
Gözün aydın canim kız annesi olmak çok güzel Allah sagliklica kucağına almayi nasip etsin minigi❤

Kuzucuklarımı nerdesinizzzz ben geldimmmmm. U umudu
Evet kızlar müjdemi isterim, bebeğim kız olacakmış Tahminlerim doğru çıktı. Ay çok heyecanlıyım hemen alışverişe başlayabilirim T
Ay Finrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutlu oldummmm Bu sıralar herkes kız bebeğe hamile. Yeni bir akım gibi vallahi Bende ilk bebeğimi kız istiyorum ya bu akımı kaçırırsam diye korkuyorum inan çok şanslı bir döneme denk geldin Hayırlı olsun ya, imreniyorum inan

Teşekkürler tubişim <3 İsteyen herkese nasip olsun

Ay yeni gördüm ilk okuduğumda benimde içimden kız geçmişti vallaa gözünaydın canım benimm cimcimee geliyor desenee cicilii biciliii şeyler al annesiii

orgu oriyorm kuzummm amacm bitirmek hahahaa

Ayyyy çok sevndm yaaaa bnde hehep kizin olacakmış gbi hissetmistm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsn

orgu oriyorm kuzummm amacm bitirmek hahahaa
Ne örüyorsun gülom, hamarat gacım benim
Ayyyy çok sevndm yaaaa bnde hehep kizin olacakmış gbi hissetmistm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsn
Gülom sence benim neyim olur, kızım mı oğlum mu hadi bunu da bilecek misin bakalım hadiiiiiii

Kızı uyuttum kahve iciyorum mutluyum ve cok huzurluyum dualarim kabul oldu

Ne örüyorsun gülom, hamarat gacım benim

Gülom sence benim neyim olur, kızım mı oğlum mu hadi bunu da bilecek misin bakalım hadiiiiiii
Gecen yelek atmistm yaa bitmedi daha onu oruyorm

Senin ilk çocuğun erkek olacakmış gbi geliyor
EternaaLLove un da kızı olackamis gbi hissediyorum :)

Bizde 1 saattir ne yapsak diye düşünüyoruz. 2 saatte hazırlanırız olur sana akşam

Gecen yelek atmistm yaa bitmedi daha onu oruyorm

Senin ilk çocuğun erkek olacakmış gbi geliyor
EternaaLLove un da kızı olackamis gbi hissediyorum :)
Ahahahahah eğer tutturursan bak herkesin önünde söz veriyorum sana hediyem var Gerçi ilk çocuğumu kız isterim ama olsun napalım evlat evlattır onu da severik onu da bağrıma basarık

Kv ye beni mumla aratacak gelin eli maşalisindan gelin adayi verdi Allahim cok şükür
Demeeeeeeeeeee. Ciddi misin anlat kız çabuk Benim eşim tek kardeş olduğu için asla böyle bir zevk yaşayamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…