- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.581
Çok sağol canim ❤Çok geçmiş olsun kuzum. Toparlanacaktır. Hep öyle hastalıklarla büyüdük. Özellikle ben. Evden daha çok hastahanede yatmışımdır herhalde. Şifa diliyorum minik kuzuya
Gözün aydın canim kız annesi olmak çok güzel Allah sagliklica kucağına almayi nasip etsin minigi❤Evet kızlar müjdemi isterim, bebeğim kız olacakmışTahminlerim doğru çıktı. Ay çok heyecanlıyım hemen alışverişe başlayabilirim T
Aynen çok sağol canım ❤Gözün aydın canim kız annesi olmak çok güzel Allah sagliklica kucağına almayi nasip etsin minigi❤
Ay Finrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutlu oldummmmEvet kızlar müjdemi isterim, bebeğim kız olacakmışTahminlerim doğru çıktı. Ay çok heyecanlıyım hemen alışverişe başlayabilirim T
Teşekkürler tubişim <3 İsteyen herkese nasip olsunKuzucuklarımı nerdesinizzzz ben geldimmmmm. U umudu
Ay Finrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutlu oldummmmBu sıralar herkes kız bebeğe hamile. Yeni bir akım gibi vallahi Bende ilk bebeğimi kız istiyorum ya bu akımı kaçırırsam diye korkuyorum inan çok şanslı bir döneme denk geldin Hayırlı olsun ya, imreniyorum inan
Ay yeni gördüm ilk okuduğumda benimde içimden kız geçmişti vallaa gözünaydın canım benimm cimcimee geliyor desenee cicilii biciliii şeyler al annesiiiEvet kızlar müjdemi isterim, bebeğim kız olacakmışTahminlerim doğru çıktı. Ay çok heyecanlıyım hemen alışverişe başlayabilirim T
Mutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa A Aveline @imzaben @kahvesevmemben Pembeemzik - Pudra Pembe - @minik meleklerim melankolimm Silent Scream Finrod Felagund mahperi hatun T Tatlianne20 AnneAslan
EternaaLLove geziyorsun ama bekleniyorsun bunu bil
Ayyyy çok sevndm yaaaa bnde hehep kizin olacakmış gbi hissetmistmEvet kızlar müjdemi isterim, bebeğim kız olacakmışTahminlerim doğru çıktı. Ay çok heyecanlıyım hemen alışverişe başlayabilirim T
Ne örüyorsun gülom, hamarat gacım benimorgu oriyorm kuzummm amacm bitirmek hahahaa
Gülom sence benim neyim olur, kızım mı oğlum mu hadi bunu da bilecek misin bakalım hadiiiiiiiAyyyy çok sevndm yaaaa bnde hehep kizin olacakmış gbi hissetmistm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsn
Kızı uyuttum kahve iciyorumMutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa A Aveline @imzaben @kahvesevmemben Pembeemzik - Pudra Pembe - @minik meleklerim melankolimm Silent Scream Finrod Felagund mahperi hatun T Tatlianne20 AnneAslan @_nurunnisa_ Kara-Elmas
Anam duan neydi kız karalım ?Kızı uyuttum kahve iciyorummutluyum ve cok huzurluyum dualarim kabul oldu
Gecen yelek atmistm yaa bitmedi daha onu oruyormNe örüyorsun gülom, hamarat gacım benim
Gülom sence benim neyim olur, kızım mı oğlum mu hadi bunu da bilecek misin bakalım hadiiiiiii
Bizde 1 saattir ne yapsak diye düşünüyoruz. 2 saatte hazırlanırız olur sana akşamMutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa A Aveline @imzaben @kahvesevmemben Pembeemzik - Pudra Pembe - @minik meleklerim melankolimm Silent Scream Finrod Felagund mahperi hatun T Tatlianne20 AnneAslan @_nurunnisa_ Kara-Elmas
Kv ye beni mumla aratacak gelinAnam duan neydi kız karalım ?
Ahahahahah eğer tutturursan bak herkesin önünde söz veriyorum sana hediyem varGecen yelek atmistm yaa bitmedi daha onu oruyorm
Senin ilk çocuğun erkek olacakmış gbi geliyor
EternaaLLove un da kızı olackamis gbi hissediyorum :)
Ay çıkın gezin ya valla. Benim eşim yanımda olsa garanti bugün gezerdikBizde 1 saattir ne yapsak diye düşünüyoruz. 2 saatte hazırlanırız olur sana akşam
Demeeeeeeeeeee. Ciddi misin anlat kız çabukKv ye beni mumla aratacak gelineli maşalisindan gelin adayi verdi Allahim cok şükür
Öyle yapmayı düşünüyoruz da beyfendinin keyfi çatarsa kalkıcaz.Ay çıkın gezin ya valla. Benim eşim yanımda olsa garanti bugün gezerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?