- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.621
Yapmaz mi yeni gelin adayını begendin mi dedim.Sus lafını bile etme ya dedi hiç hoşlanmadım bu ne ya falan dedi eee dedim benim gibi sessiz bisey bekleme dedim güldüOh benim de canıma değsin. Ne düşünüyor acaba bu konuda. Hiç yorum yaptı mı?
Yapmaz mi yeni gelin adayını begendin mi dedim.Sus lafını bile etme ya dedi hiç hoşlanmadım bu ne ya falan dedi eee dedim benim gibi sessiz bisey bekleme dedim güldüOh benim de canıma değsin. Ne düşünüyor acaba bu konuda. Hiç yorum yaptı mı?
Kız ucu sana da dokunuyor yalnız, eltin olacak sende yandınYapmaz mi yeni gelin adayını begendin mi dedim.Sus lafını bile etme ya dedi hiç hoşlanmadım bu ne ya falan dedi eee dedim benim gibi sessiz bisey bekleme dedim güldü
Yok kız ne ysnacam evi ayrı düzeni ayrı olacak tabi belli olmaz bu işler kv ye cektirsin de benimle iyi olup olmaması önemli değilKız ucu sana da dokunuyor yalnız, eltin olacak sende yandınGerçi gelin ata binmiş ya nasip demiş belli olmaz o işlerde..
Kiz kinasi nikah yoruldum uzandim kisacasi. .Mutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa @Aveline @imzaben @kahvesevmemben @Pembeemzik @- Pudra Pembe - @minik meleklerim @melankolimm Silent Scream @Finr @mahperi hatun T Tatlianne20 @AnneAslan D __Dahlia__ @Kara-Elmas
EternaaLLove geziyorsun ama bekleniyorsun bunu bil
Herkes ettiğini bulur karalım, kv de sana ettiyse elbet bulacaktır. Sen içini rahat tutYok kız ne ysnacam evi ayrı düzeni ayrı olacak tabi belli olmaz bu işler kv ye cektirsin de benimle iyi olup olmaması önemli değil
Ohh oh herkes ne güzel aktiviteler, sosyallikler içinde. Bende cumadan beri yatayımKiz kinasi nikah yoruldum uzandim kisacasi. .
Aynen canim Allaha havale ettim ben ...Herkes ettiğini bulur karalım, kv de sana ettiyse elbet bulacaktır. Sen içini rahat tut
Ohh oh herkes ne güzel aktiviteler, sosyallikler içinde. Bende cumadan beri yatayımDöktün mü kurtlarını
Hellooooo ben geldimmmmMutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
ByNkoaLa @Aveline @imzaben @kahvesevmemben @Pembeemzik @- Pudra Pembe - @minik meleklerim @melankolimm Silent Scream @Finr @mahperi hatun T Tatlianne20 @AnneAslan D __Dahlia__ @Kara-Elmas
Bende bugün carsiya felan gittim , kıza ciciler baktım fazla hoşuma gitmedi Pazar’dan alırım artık ..Mutlu pazalar fıstıklarım. Neler yapıyorsunuz, pazar günü planlarınız nedir anlatın bakalım. Ben cuma okul çıkışından beri yatıyorum. Planım pazartesi okul girişine kadar yatmaya devam etmek
Hoşgeldin canm :)Hellooooo ben geldimmmm
Welcome honey. Where have you been? We missed you. ahahahaHellooooo ben geldimmmm
Ben doğuştan hastayım. Anne sütünü az içmişim ondan herhalde, hiçbir zaman iyi olmadımkiBende bugün carsiya felan gittim , kıza ciciler baktım fazla hoşuma gitmedi Pazar’dan alırım artık ..
Öyle canim şimdi di kuzuya yemek yediriyorum..
Sende iyisindir inşAllah.. Hasta mi oldun geçmiş olsun kuzum.....
Valla hoşbulmuşamm aybalammm sevdiceğimle görüştük bugünnnn bende sizi miss youu ortaya karışıkkWelcome honey. Where have you been? We missed you. ahahaha
Hoşbuldummmmm :)Hoşgeldin canm :)
NaaaabbbeeerrrrrrHoşbuldummmmm :)
İyidirrrr jenniferrrr senden nağğğberrrrNaaaabbbeeerrrrrr
Hahahhaha iyi yaaa jenniferlik zor zaanat ;Dİyidirrrr jenniferrrr senden nağğğberrrr
Aaaa muhakkak öyledirrrrHahahhaha iyi yaaa jenniferlik zor zaanat ;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?