Yepis yeni geyik (:

Oh benim de canıma değsin. Ne düşünüyor acaba bu konuda. Hiç yorum yaptı mı?
Yapmaz mi yeni gelin adayını begendin mi dedim.Sus lafını bile etme ya dedi hiç hoşlanmadım bu ne ya falan dedi eee dedim benim gibi sessiz bisey bekleme dedim güldü

Yapmaz mi yeni gelin adayını begendin mi dedim.Sus lafını bile etme ya dedi hiç hoşlanmadım bu ne ya falan dedi eee dedim benim gibi sessiz bisey bekleme dedim güldü

Kız ucu sana da dokunuyor yalnız, eltin olacak sende yandın Gerçi gelin ata binmiş ya nasip demiş belli olmaz o işlerde..

Kız ucu sana da dokunuyor yalnız, eltin olacak sende yandın Gerçi gelin ata binmiş ya nasip demiş belli olmaz o işlerde..
Yok kız ne ysnacam evi ayrı düzeni ayrı olacak tabi belli olmaz bu işler kv ye cektirsin de benimle iyi olup olmaması önemli değil

Kiz kinasi nikah yoruldum uzandim kisacasi. .

Yok kız ne ysnacam evi ayrı düzeni ayrı olacak tabi belli olmaz bu işler kv ye cektirsin de benimle iyi olup olmaması önemli değil
Herkes ettiğini bulur karalım, kv de sana ettiyse elbet bulacaktır. Sen içini rahat tut
Kiz kinasi nikah yoruldum uzandim kisacasi. .
Ohh oh herkes ne güzel aktiviteler, sosyallikler içinde. Bende cumadan beri yatayım Döktün mü kurtlarını

Herkes ettiğini bulur karalım, kv de sana ettiyse elbet bulacaktır. Sen içini rahat tut

Ohh oh herkes ne güzel aktiviteler, sosyallikler içinde. Bende cumadan beri yatayım Döktün mü kurtlarını
Aynen canim Allaha havale ettim ben ...

Hellooooo ben geldimmmm

Bende bugün carsiya felan gittim , kıza ciciler baktım fazla hoşuma gitmedi Pazar’dan alırım artık ..
Öyle canim şimdi di kuzuya yemek yediriyorum..

Sende iyisindir inşAllah.. Hasta mi oldun geçmiş olsun kuzum .....

Ben doğuştan hastayım. Anne sütünü az içmişim ondan herhalde, hiçbir zaman iyi olmadımki İçimizde çocuksuz sayısı çok az valla, ne güzel ya herkesin evi neşe kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…