- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.921
Hosbulduk seroş naberHoşgeldin
Öksürük krizim tuttu uyuyamadım kuzu senden naberHosbulduk seroş naber
Ayy kuzum yaÖksürük krizim tuttu uyuyamadım kuzu senden naber
Evet yeni sayılırım teşekkür ederim
Valla kuzu polar pijama takımıyla dolanıyorum doğal gaz 24 derecede ama öksürük krizim bitmedi yorgan + elektrikli battaniye arasında tost oldumAyy kuzum ya
Ince mi giyiniyorsun yada evin soguk mu oluyor?
Bu ara giremiyorum ya benim oğlum 1. sınıf tüm vaktimi alıyor sıpa ben mi okula gidiyorum omu belli değil halim içler acısı yani.
Hoşgeldin ozaman aramızaEvet yeni sayılırım teşekkür ederim
Oy kıyamam geçmiş olsun kuzum özledik tabi çünkü sen anneaslansinBende hastalandim kuzularaslanda bos öksürük war kuru kuru buhar makinasi alcam ewe. Nasilsiniz özlediniz mi beni
Wooowww dertli vatandaş okumaya geçtiniz mi kolay gelsin canım sanaBu ara giremiyorum ya benim oğlum 1. sınıf tüm vaktimi alıyor sıpa ben mi okula gidiyorum omu belli değil halim içler acısı yani.
Saolun sizde iyiki varsınızHoşgeldin ozaman aramızaiyki geldin diyelim
Eee tanışalım ozamanSaolun
Saolun sizde iyiki varsınız
Dikkat et kendine bol boll ihlamur limon zencefil falan tuket .ilaclarinida duzenli kullanirsan gecer insallah canim .Allah sifa versin.Bu seroşlarin geneli hasta ve bronsit gliba.Benim kiziminda tekrarladi hastaligi.Burun foş ,öksurukk ...Valla kuzu polar pijama takımıyla dolanıyorum doğal gaz 24 derecede ama öksürük krizim bitmedi yorgan + elektrikli battaniye arasında tost oldumama gitmiyo bu hastalık
5 aylık evliyim 25 yaşındayım Elif ismim senEee tanışalım ozamanevlimisin yaşın kaç ismin ne nerdensin :)
Yaaa ama bu yapılır mıEki Görüntüle 2219356 bizim kapının onu
Serra demek = bronşit demek saol kuzucumDikkat et kendine bol boll ihlamur limon zencefil falan tuket .ilaclarinida duzenli kullanirsan gecer insallah canim .Allah sifa versin.Bu seroşlarin geneli hasta ve bronsit gliba.Benim kiziminda tekrarladi hastaligi.Burun foş ,öksurukk ...
Gecer insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?