- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.941
Bende Serra canım bende evliyim 24 yaşındayım diye bilirim 2 ay kaldı nasılsa5 aylık evliyim 25 yaşındayım Elif ismim sen
Oy kıyamam geçmiş olsun kuzum özledik tabi çünkü sen anneaslansin
Memnun oldum serraBende Serra canım bende evliyim 24 yaşındayım diye bilirim 2 ay kaldı nasılsa
Hiç halim yoktu ki kuzum ya hiç bişi yapamadım düşün yemek dahi yapamadımeweett bende seni ozledim
neler yaptin kuzum bugun nasil gecti hastalik haric
Bende memnun oldum elif kuşMemnun oldum serra
hele vocdonsozzzzzEki Görüntüle 2219356 bizim kapının onu
Ben bu yaz taşındım İzmir'den Kayseri'ye sabah okula giderken çok hoşuma gitti benimdeYaaa ama bu yapılır mıbana İzmir'de zerre kar görmemiş bı kadına
İçim acıdı resmen ya ama kardan değil oksurmektenBen bu yaz taşındım İzmir'den Kayseri'ye sabah okula giderken çok hoşuma gitti benimde
Uykumu bekliyorum bi yandan da burda takiliyorum vala burayı geç buldum ama artk çok vakit geçiyorum çok iyi yer can sıkıntım gidiyo en azından evdeyim malumBende memnun oldum elif kuşneler yapiyosun baklim başka
Yat dinlen kuzum hiccc bitmiyo ew isi yemek su buHiç halim yoktu ki kuzum ya hiç bişi yapamadım düşün yemek dahi yapamadımölcem heralde dakkami bekliyor gibiydim
Evet kadınlar için çok güzel bir site :) ben napiyim fena halde bronşit oldum hastalıkla mücadele ediyorum öksürük krizim sayesinde uyuyamadımUykumu bekliyorum bi yandan da burda takiliyorum vala burayı geç buldum ama artk çok vakit geçiyorum çok iyi yer can sıkıntım gidiyo en azından evdeyim malumSen nasıldın napiyon
hele vocdonsozzzzz
yapilir mi buuuu ben kar kar diyeee diyeee cam gozluyorum
Ay evet kart postal sanki çok güzel demiİçim acıdı resmen ya ama kardan değil oksurmektenama tablo gibi ya eridim
Çok çok geçmiş rabbim bi an önce şifanı versin inşallahEvet kadınlar için çok güzel bir site :) ben napiyim fena halde bronşit oldum hastalıkla mücadele ediyorum öksürük krizim sayesinde uyuyamadım
Ay salla din zaten kuzum asıl olmezsem yarın direne direne temizlik yapicam malum KV kp geliyor yılbaşı eglencemde yattıYat dinlen kuzum hiccc bitmiyo ew isi yemek su busen lazimsin bize salla gerisini
Ay evet kart postal sanki çok güzel demi
Çok geçmiş olsun keçi boynuzu kaynar iç iyi gelir bronsiteEvet kadınlar için çok güzel bir site :) ben napiyim fena halde bronşit oldum hastalıkla mücadele ediyorum öksürük krizim sayesinde uyuyamadım
Saol kuzucumÇok çok geçmiş rabbim bi an önce şifanı versin inşallah
Ay demeeeAy salla din zaten kuzum asıl olmezsem yarın direne direne temizlik yapicam malum KV kp geliyor yılbaşı eglencemde yattı
Saol canım yarın bi deniyim o değil 0 iştah ya ne yersem bogazimda bişi tutuyor gibi midem kalkıyorÇok geçmiş olsun keçi boynuzu kaynar iç iyi gelir bronsite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?