Yepis yeni geyik (:

Bende memnun oldum elif kuş neler yapiyosun baklim başka
Uykumu bekliyorum bi yandan da burda takiliyorum vala burayı geç buldum ama artk çok vakit geçiyorum çok iyi yer can sıkıntım gidiyo en azından evdeyim malum Sen nasıldın napiyon

Uykumu bekliyorum bi yandan da burda takiliyorum vala burayı geç buldum ama artk çok vakit geçiyorum çok iyi yer can sıkıntım gidiyo en azından evdeyim malum Sen nasıldın napiyon
Evet kadınlar için çok güzel bir site :) ben napiyim fena halde bronşit oldum hastalıkla mücadele ediyorum öksürük krizim sayesinde uyuyamadım

Evet kadınlar için çok güzel bir site :) ben napiyim fena halde bronşit oldum hastalıkla mücadele ediyorum öksürük krizim sayesinde uyuyamadım
Çok çok geçmiş rabbim bi an önce şifanı versin inşallah

Ay salla din zaten kuzum asıl olmezsem yarın direne direne temizlik yapicam malum KV kp geliyor yılbaşı eglencemde yattı
Ay demeee pislerrrr yilbasindan sonra gelselerdi keskem o kadar hazirlik plan yapmistin. Sakin kalkip dahada yorma kendini yapabidiqin kadar yap esinde yardim etsin canina yazik ballim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…