- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.881
Geldim canım iyi geceler
bebegimm :* ball lokmam yakaladin beni hemencikkk
Rabbim hayirlisiyla kavustursun sayili gun cabuk bitermis.Deniz Seki'nin de dediği gibi bu hayatın heycanı meycanı çok ahahaha Evet heyecan var olmaz mı. ama hala bitti gözüyle bakamıyorum. 10 gün bile gözümde büyüyor
Hemde nasıl gurur verici olacak Allah'ın izniyle pembişim. 4 aydır gece gündüz beklediğim, hayal ettiğim gün. Sağ salim kauşabilirsek, o günlere erişebilirsek ne kadar şükretsem azdır
Tabikide tanidiksin canim. Oglun nasil coktandir senden haber alamiyorum . Gelisme varmi istersen ozeldende yazabilirsinSanırım tanıdık yok kendimi tanıtayım 35 yaşındayım 7 aylık bir tosbik oğlum var
İsmin yabancı canım tanıyamadımTabikide tanidiksin canim. Oglun nasil coktandir senden haber alamiyorum . Gelisme varmi istersen ozeldende yazabilirsin
Evet herkes değiştirmiş bende tanıyamoyorumCogu kisi nickini degisyormis kizlar karisyiriyorum
Senin profilin ayni AllahtanEvet herkes değiştirmiş bende tanıyamoyorum
Hic ismimi degistormedim sadece profilimi oda coktandir burda sen sayfana biraz gecmise git tanirsin. Oglun rahatsizdi durumu nasil hastaneden ciktinizmiİsmin yabancı canım tanıyamadım
Evet çıktık çok sağıl Şuan iyiyiz işteHic ismimi degistormedim sadece profilimi oda coktandir burda sen sayfana biraz gecmise git tanirsin. Oglun rahatsizdi durumu nasil hastaneden ciktinizmi
Cok sukur. Esinle durumlar ayni miEvet çıktık çok sağıl Şuan iyiyiz işte
Onlar aynı canım değişen yok boşanmak istiyorum işte evden ve dükkandan hakkımı istedim inşallah gelirse yakın zamanda almayı düşünüyorumCok sukur. Esinle durumlar ayni mi
Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah bunda sikinti cikarmaz. Hic gozum tutmadiOnlar aynı canım değişen yok boşanmak istiyorum işte evden ve dükkandan hakkımı istedim inşallah gelirse yakın zamanda almayı düşünüyorum
Umarım çıkarmaz sevgilisi ile çok mutlular sorma kadın gecenin bir yarısı kapıya geldi tuhaf bir ilişkileri var daha doğrusu menfaat ilişkisiHakkinizda hayirlisi olsun. Insallah bunda sikinti cikarmaz. Hic gozum tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?