- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.901
Allah islah etsin ya. Kapiya niye gelmis kaşarUmarım çıkarmaz sevgilisi ile çok mutlular sorma kadın gecenin bir yarısı kapıya geldi tuhaf bir ilişkileri var daha doğrusu menfaat ilişkisi
Allah islah etsin ya. Kapiya niye gelmis kaşar
Valla sevseydin eğer . Derdim gir koynuna cek foto ve ona gonder. Degolup gider belki onunla ksvga ede ede adami bezdirsin. Ama sende sogudun ondan. Bu arada kaşar bekar miGece gece iyi güldürdün beni benimle yatıp yatmadığımı kontrol için gelmiş içmiş içmiş bildiğin alkolik hayatımda hiç öyle bir manzara görmemiştim görmüş oldum insanlar para için yapmayacağı yokmuş
Ben eşimi çok ama çok sevdim inanılmaz sevdim köye onun yanına gidince işler çok değişti kaşar dul canım 33 yaşında merkezde dubleks evi bir arabası var ki benim dükkanım olduğu halde evimi ve arabamı sattım bu kadın avm bir mağazada satış elemanı maşallah çok tutumlu baksana herşeyi varValla sevseydin eğer . Derdim gir koynuna cek foto ve ona gonder. Degolup gider belki onunla ksvga ede ede adami bezdirsin. Ama sende sogudun ondan. Bu arada kaşar bekar mi
Senin ahinda o cocugunda kalmicak. Allaha havale et elbet birgun Rabbim sana ve paşana da aydinlik gunlerini nasip edecek. Allah buyukBen eşimi çok ama çok sevdim inanılmaz sevdim köye onun yanına gidince işler çok değişti kaşar dul canım 33 yaşında merkezde dubleks evi bir arabası var ki benim dükkanım olduğu halde evimi ve arabamı sattım bu kadın avm bir mağazada satış elemanı maşallah çok tutumlu baksana herşeyi var
Cogu hep nick degistirdi kuzum.Sanırım tanıdık yok kendimi tanıtayım 35 yaşındayım 7 aylık bir tosbik oğlum var
Günaydın aşkım benim.bebegimm :* ball lokmam yakaladin beni hemencikkk
Kalmasın zaten canım hiç kimse mutlu olamasın ikisininde bir yuvası bir çocuğu olmasın o kaşarında ömrü diskolarda barlarda geçsin eşiminde öyle allah onlara dermansız dert versin inlesinler inlerken biz gelelim akıllarınaSenin ahinda o cocugunda kalmicak. Allaha havale et elbet birgun Rabbim sana ve paşana da aydinlik gunlerini nasip edecek. Allah buyuk
Keşke yeni nick altlarına eskilerinide yazsaydılarCogu hep nick degistirdi kuzum.
Aaa tamam tama hatırladım sen fena diyordun ne oldu o iş? Isınmaya başladın mı ?Yeni tanistik kuzum bakalim elti adayi suan :)
Huylarimizz çok zıt ama bana iyi ya bilmiyorum bakalım :)Aaa tamam tama hatırladım sen fena diyordun ne oldu o iş? Isınmaya başladın mı ?
Canım benim merhaba ben Cici, tanışmıyoruz. Topik sahibi 3'lü setten biriyimUmarım çıkarmaz sevgilisi ile çok mutlular sorma kadın gecenin bir yarısı kapıya geldi tuhaf bir ilişkileri var daha doğrusu menfaat ilişkisi
ben giremedjm misafirler wardi kuzum benim immah nasilsinnnGünaydın aşkım benim.
HoşgeldinBirdayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?