- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.981
Evet canım subatim :) hemde 9 Şubat
unutmuyum yazdim bunu
CanimHuhu kimse yok mu @RosSsS B Brunello Cicinelli uyudun kuzum sen ama etiketliyim @_Silent Scream_AnneAslan T Tatlianne20 Pembeemzik @kahvesevmemben Finrod Felagund Reyyan__ Miyav_su @melankolimm Diktorya Secret Senden Gelen
Ayy ben ölüyorrummmm bebekimmm yetişinnnnn kolumda derman yokkk sümüklü emoji
Geçmiş olsun balım ❤Bende hastalandim kuzularaslanda bos öksürük war kuru kuru buhar makinasi alcam ewe. Nasilsiniz özlediniz mi beni
Vayyy ben ilkkennn bu kadan ilgii yoktuuuHoşgeldin ozaman aramızaiyki geldin diyelim
Oy kiyamam sanaaaValla kuzu polar pijama takımıyla dolanıyorum doğal gaz 24 derecede ama öksürük krizim bitmedi yorgan + elektrikli battaniye arasında tost oldumama gitmiyo bu hastalık
Misafir var bende pek gelemedim kk ya kislarHuhu kimse yok mu @RosSsS B Brunello Cicinelli uyudun kuzum sen ama etiketliyim @_Silent Scream_AnneAslan T Tatlianne20 Pembeemzik @kahvesevmemben Finrod Felagund Reyyan__ Miyav_su @melankolimm Diktorya Secret Senden Gelen
Hadi be serseri seniVayyy ben ilkkennn bu kadan ilgii yoktuuu
Kuzum gelirim sonra grsrzHuhu kimse yok mu @RosSsS B Brunello Cicinelli uyudun kuzum sen ama etiketliyim @_Silent Scream_AnneAslan T Tatlianne20 Pembeemzik @kahvesevmemben Finrod Felagund Reyyan__ Miyav_su @melankolimm Diktorya Secret Senden Gelen
sagol canim ❤Geçmiş olsun balım ❤
Hahahah vayyyy serseride oldum bakk banane bananeee benim yeni üyee en yeni üye benim en cok bana ilgi enn cokkk saksı değilim ben emojisiHadi be serseri seni
Sey ettin ettin evet:)EternaaLLove B Brunello Cicinelli @RosSsS Diktorya Secret Pembeemzik T Tatlianne20 mahperi hatun L Lilaseverr Finrod Felagund AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
Hahaha. Nasılsın bal anneee ne yapiyorsun ne ediyorsun anlat azcıkkSey ettin ettin evet:)
Sabahtan beri temizlik etcez kaldi bacak bacak ustune oturuyorum sen napiyin gii:)Hahaha. Nasılsın bal anneee ne yapiyorsun ne ediyorsun anlat azcıkk
BurdayizzSey ettin ettin evet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?