Yepis yeni geyik (:

Isin rast gitsin bende bacallar ust istte kalkmayi bekliyorum :)))

Kiz tembellestimn icene ortalik topluyom ama genel yapcam useniyim:))) sen napiyon ne eden.
Ayy havalarda soğuk ya insann iyice üşeniyorr :/ ne yapim ben bir yandan sınav stresi yaşıyorum bir yandan sevdiceğimle artık adım atmak için ailemi ikna etmeye çalışıyorum birde hastalandim üzerine reglydi griptiii imdatttt diyesim geldi aldım çayımı şöyle düşünme biraz diye kendimi tezkin ediyorum

Temizlikten bilekleri yamulmus bir halde KK da dolaşmaya çalışan bir jebniferm
Daha kalkıp yemek yapicam
Ama belim o kdr bükülmüş ki kalkamiyirm
Bugün kk kadınlarının temizlik günümü kii oy kıyamam sen bu hallere düşecek gadınmıydınn be jenniferr çok yorma kendini dikkat et

Bugün kk kadınlarının temizlik günümü kii oy kıyamam sen bu hallere düşecek gadınmıydınn be jenniferr çok yorma kendini dikkat et
Bnde dedm manikurm bozuluyor diye ama es denilen şahıs kendin yap bi daha manikure gidersn dedi o daha mantıklı geldi ahahha sonuçta kolay jenniifer olunmuyo ahahshha

Bnde dedm manikurm bozuluyor diye ama es denilen şahıs kendin yap bi daha manikure gidersn dedi o daha mantıklı geldi ahahha sonuçta kolay jenniifer olunmuyo ahahshha
Ayyy güldürdün beniii Allah iyiliğini versinnnn eş kişisine bak sen hem karnım doysun hem pastam dursun hesabi yada öyle değil mi bu deyim hangi durum içindi buraya olmadimi anlam dışınamı çıktı babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

EternaaLLove B Brunello Cicinelli ByNkoaLa @imzaben @Pembeemzik @Tatlianne20 @mahperi hatun @Lilaseverr @Finr @AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
Kuzularım ben geldimmmmm. Anca eve geldim bugün. Kurs vardı sonra hastahaneye gittim sonuçlarımı almaya derken geldim. Birazdan da sınav hazırlayıp sınav okuma faslı yapacağım Sonra çocukların verdikleri cevaplara sinirlenip dün gece olduğu gibi EternaaLLove ve ByNkoaLa a patlayacağım ve darlayacağım onları ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…