- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.021
Temizlik yapıyorum çok bunaldım nefes alamıyorum her yer her yerdeEternaaLLove B Brunello Cicinelli ByNkoaLa @imzaben @Pembeemzik @Tatlianne20 @mahperi hatun @Lilaseverr @Finr @AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
Ayy havalarda soğuk ya insann iyice üşeniyorr :/ ne yapim ben bir yandan sınav stresi yaşıyorum bir yandan sevdiceğimle artık adım atmak için ailemi ikna etmeye çalışıyorum birde hastalandim üzerine reglydi griptiii imdatttt diyesim geldiIsin rast gitsin bende bacallar ust istte kalkmayi bekliyorum :)))
Kiz tembellestimn icene ortalik topluyom ama genel yapcam useniyim:))) sen napiyon ne eden.
Ay hastasin ne temizliği cabuk elindekileri yere bırak ve yatağının sıcaklığına teslim oll mavişşşTemizlik yapıyorum çok bunaldım nefes alamıyorum her yer her yerde
Nasıl birakiyim azizem her yeri yiğdim yaAy hastasin ne temizliği cabuk elindekileri yere bırak ve yatağının sıcaklığına teslim oll mavişşş
Burdyaim hocammHuhu kimse yok muByNkoaLa B Brunello Cicinelli uyudun kuzum sen ama etiketliyim @_Silent Scream_ @AnneAslan @Tatlianne20 @Pembeemzik @kahvesevmemben @Finr @Reyyan__ @Miyav_su @melankolimm @imzaben @Senden Gelen
Yerim seniiiii öğrenciBurdyaim hocamm
Sağlığından önemlimi nefes alamiyorum diyorsun bırak yığılı kalsin bir kaç gün ne olacak biraz toparlasaydın kendini keskeNasıl birakiyim azizem her yeri yiğdim ya
Oldum bugün yaaaaYerim seniiiii öğrenci
doğru saaapmissin hahahahahEternaaLLove B Brunello Cicinelli ByNkoaLa @imzaben @Pembeemzik @Tatlianne20 @mahperi hatun @Lilaseverr @Finr @AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
AhahahhaAy sorma ne olcak bu tembbeligimByNkoaLa nazar etti bana yapma diye diye simdide yapmiyok:) ev puk guturuyorr:))
Hahahah aferin banaa. Nasılsınn jenniferımmmdoğru saaapmissin hahahahah
Temizlikten bilekleri yamulmus bir halde KK da dolaşmaya çalışan bir jebnifermHahahah aferin banaa. Nasılsınn jenniferımmm
Bugün kk kadınlarının temizlik günümü kiiTemizlikten bilekleri yamulmus bir halde KK da dolaşmaya çalışan bir jebniferm
Daha kalkıp yemek yapicam
Ama belim o kdr bükülmüş ki kalkamiyirm
Bnde dedm manikurm bozuluyor diye ama es denilen şahıs kendin yap bi daha manikure gidersn dedi o daha mantıklı geldi ahahha sonuçta kolay jenniifer olunmuyo ahahshhaBugün kk kadınlarının temizlik günümü kiioy kıyamam sen bu hallere düşecek gadınmıydınn be jenniferr çok yorma kendini dikkat et
Ayyy güldürdün beniii Allah iyiliğini versinnnnBnde dedm manikurm bozuluyor diye ama es denilen şahıs kendin yap bi daha manikure gidersn dedi o daha mantıklı geldi ahahha sonuçta kolay jenniifer olunmuyo ahahshha
Huhu kimse yok muByNkoaLa B Brunello Cicinelli uyudun kuzum sen ama etiketliyim @_Silent Scream_ @AnneAslan @Tatlianne20 @Pembeemzik @kahvesevmemben @Finr @Reyyan__ @Miyav_su @melankolimm @imzaben @Senden Gelen
Kuzularım ben geldimmmmm. Anca eve geldim bugün. Kurs vardı sonra hastahaneye gittim sonuçlarımı almaya derken geldim. Birazdan da sınav hazırlayıp sınav okuma faslı yapacağımEternaaLLove B Brunello Cicinelli ByNkoaLa @imzaben @Pembeemzik @Tatlianne20 @mahperi hatun @Lilaseverr @Finr @AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
İnsan görünümlü hayvanlar gelcek kuzuSağlığından önemlimi nefes alamiyorum diyorsun bırak yığılı kalsin bir kaç gün ne olacak biraz toparlasaydın kendini keske
Sorma Gülom ya geberazenteOldum bugün yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?