- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.001
Temizlik yapamadık siz naptınızEeee naptiniz bakem kizlar♥
Ay sorma ne olcak bu tembbeligim @RosSsS nazar etti bana yapma diye diye simdide yapmiyok:) ev puk guturuyorr:))Temizlik yapamadık siz naptınız
EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS Diktorya Secret @Pembeemzik T Tatlianne20 @mahperi hatun L Lilaseverr Finrod Felagund @AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
Hoşgeldin balım napayon:)Selammmm .) Geldim ^^
Ahahahs doğru :)))Ay sorma ne olcak bu tembbeligim @RosSsS nazar etti bana yapma diye diye simdide yapmiyok:) ev puk guturuyorr:))
Sen nasıl oldun kuzu:)Ahahahs doğru :)))
İşten geldim şimdi oturuyorum kuzum sen napıyrsun :)Hoşgeldin balım napayon:)
Kizz sen ne kadar temizlik yapıyorsunn yorma kendini bu kadar premsesss iş hiç bitmiyor ki ohh at bacak bacak üstüne otur garii iyi yapmışsın ❤ bende yeni geldim eve lahana sarması yedimmm oturuyorum sıcak sıcakSabahtan beri temizlik etcez kaldi bacak bacak ustune oturuyorum sen napiyin gii:)
Ooo yatılı misafirr demekk kim olakiiiAhh yaa yatili misafirim var azizem pek giremiyorum kk ya
Agir misafirOoo yatılı misafirr demekk kim olakiii
Vuuuuu büyük büyükkk hemdeeeAgir misafirbuyuk buyuk hala
Evet buyuk buyuk azizemVuuuuu büyük büyükkk hemdeeekolay gelsinn o zamam bebekimmm
Isin rast gitsin bende bacallar ust istte kalkmayi bekliyorum :)))İşten geldim şimdi oturuyorum kuzum sen napıyrsun :)
Kiz tembellestimn icene ortalik topluyom ama genel yapcam useniyim:))) sen napiyon ne eden.Kizz sen ne kadar temizlik yapıyorsunn yorma kendini bu kadar premsesss iş hiç bitmiyor ki ohh at bacak bacak üstüne otur garii iyi yapmışsın ❤ bende yeni geldim eve lahana sarması yedimmm oturuyorum sıcak sıcak
Kız kışın dondurma yenirmi hastami Olcan:))))
Ellerinden öperr hörrmetler ederizzzEvet buyuk buyuk azizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?