- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hahahaha BN deli sanmadm ne güzel kocaisna aşık bene de ver yarabii bu es askindan dedimKızçelerim bakın ben hala bildiğiniz gibi, topiklerde koca koca diye sayıklıyorum her gelene anlatıyorum. Zamanında sizin beni sandığınız gibi yeni gelenlerde deli sanıyo mudur acaba benihahaha EternaaLLove ByNkoaLa
Havalar olmasa kimi suclayacagizHahahah aynenn
Seroş deli sanmış amaHahahaha BN deli sanmadm ne güzel kocaisna aşık bene de ver yarabii bu es askindan dedim
Valla ben deli sandım hahahahahhhhaKızçelerim bakın ben hala bildiğiniz gibi, topiklerde koca koca diye sayıklıyorum her gelene anlatıyorum. Zamanında sizin beni sandığınız gibi yeni gelenlerde deli sanıyo mudur acaba benihahaha EternaaLLove ByNkoaLa
Hepimiz bir parça deliyizSeroş deli sanmış amaGerçi pek normal olduğum söylenemezde
Aynen kaptirmayalimValla ben deli sandım hahahahahhhhasen bu tek bize sayıkla kuzum sağlama alalım seni
Hala mi hastasn iyilesmedn mi btnmBen yine gribe devam edicem galiba
Kim kapicakmis kiAynen kaptirmayalim
Aralıkta gelecek demiştin yanlis hatirlamiyorsamm sabrettt ne kaldı şunun şurasındaO haftasonları bana külçe altın etkisi yapıyor kız ne kasvetiTüm hafta beklediğim tek şey haftasonunun gelmesi. Bide tabi kocamın gelmesi ama onu saymama gerek yok artık sağır sultan bile öğrendi
Kuzu boğazım biraz igneleniyo gibiHala mi hastasn iyilesmedn mi btnm
Gelecek gelecek eniştemin sayılı günü kaldıAralıkta gelecek demiştin yanlis hatirlamiyorsamm sabrettt ne kaldı şunun şurasında
Kiyamam yaaKuzu boğazım biraz igneleniyo gibi
Aynen bnm job um var ahhahshshKim kapicakmis kitufegim var bak benim gulomunda sopası var
Dimii amaa bizi üzen sevgililerin eşlerinn ters giden işlerinn arkadamizdan konuşan insanlarinn ne suçu var heppp havalarrrrdann hepppHavalar olmasa kimi suclayacagiz
AhahahhaKiyamam yaa
Aynen bnm job um var ahhahshsh
İyii iyi Allah kavuştursun tez zamandaaa aminnnmGelecek gelecek eniştemin sayılı günü kaldı
Eee seninle tanismadik kimsin nesin tatlısİyii iyi Allah kavuştursun tez zamandaaa aminnnm
Aaaa unuttunmu beniii bir gecede aşkolsunnnEee seninle tanismadik kimsin nesin tatlıs
HahahahahhhhaHahahah 45 gün daha deli modda takılıcam napak gardaşlarım ya 45 gün sonra bi bakarız bakalım hala deliysem anormallik tamamen bendediröyle çekeceksiniz artıkın beni tıpın da yapabileceği birşey yok bana @umudu beklemek ByNkoaLa @kahvesevmemben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?