- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Ya bi gecelik olma diye kaziyom kafamaAaaa unuttunmu beniii bir gecede aşkolsunnn
HahahahDimii amaa bizi üzen sevgililerin eşlerinn ters giden işlerinn arkadamizdan konuşan insanlarinn ne suçu var heppp havalarrrrdann heppp
TabisiAhahahhaçok tehlikeliyiz biz bizden birine dokunulunca
TabisiAhahahhaçok tehlikeliyiz biz bizden birine dokunulunca
Hahahahahhhhaenişte yanına geldiğinde biz anladık kuzum sana sıkıntı olmasın diye yüzüne vurmadik deli olduğunu kardeş dedik bagrimiza bastık kabul ettik dimi ByNkoaLa
Biz sni her halinlr kabul ettik kabulumuzsunHahahah 45 gün daha deli modda takılıcam napak gardaşlarım ya 45 gün sonra bi bakarız bakalım hala deliysem anormallik tamamen bendediröyle çekeceksiniz artıkın beni tıpın da yapabileceği birşey yok bana @umudu beklemek ByNkoaLa @kahvesevmemben
Ayy hemen ikna oldummm musmutlu oldummYa bi gecelik olma diye kaziyom kafamaüzülme hemen
Hahahahahhhhaenişte yanına geldiğinde biz anladık kuzum sana sıkıntı olmasın diye yüzüne vurmadik deli olduğunu kardeş dedik bagrimiza bastık kabul ettik dimi ByNkoaLa
Ahhh azize vah azizeAyy hemen ikna oldummm musmutlu oldummdün şırdan muhabbeti yaptığımızı söylemem kendimi hatirlatmama yeter heralde azizeee benn
Haaa tamam canım benim yine ateşim çıktı kuzular idare edin olctum 38.9 ay açıktırma kız beni yineAyy hemen ikna oldummm musmutlu oldummdün şırdan muhabbeti yaptığımızı söylemem kendimi hatirlatmama yeter heralde azizeee benn
Aaa nazarıı nasıl unuturummmHahahah
Maalesef ya da nazar var nazar hep ondan
Ya banada yapBenide Allah yaratmış, beni sevin, beni bağrınıza basın gardaşlarım sarışının adı delinin tadı Ben bi kahve içem geleceğim kuzular muahhhhh
Hayirrrr bunu duymamaliydimmmAhhh azize vah azize
Tamam sustumHaaa tamam canım benim yine ateşim çıktı kuzular idare edin olctum 38.9 ay açıktırma kız beni yine
İyi geceler :)Iyi gecelr gece kuşları ❤
Dikkat etse de oluyim canım ya daha iylesemeden dahada arttıTamam sustumay cok geçmiş olsunn havalar tam hastalik havasi dikkat edin
Nireye siyah hatunTabisii ben yatar)
Allahallaa bağışıklığınmı düştü acep.. hemen zencefil nane limon falan icseydin salgında var bu aralar kimi sorsam ishal mazallah. Soğan suyuda çok iyi geliyor bakDikkat etse de oluyim canım ya daha iylesemeden dahada arttı
Kocayi uyutup kaçtım ihaha :))Nireye siyah hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?