- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Aynen canım benim 2 ablam var çok mutluyum inşallah benim kızlar da iyi anlaşırlarKardes cokk önemlihele ki insanin ablasi olmasi ayriii güzellll
İnşallah.Aynen bencede annenin hazır olması lazım 6 yaş çok fazla değil ama benim gibi 11 sene bekleme
canım merhaba fırsatım olmadı inan malum hafta sonutijeen abla bu gorundun bu kaybol
Noldu kuzucuk neyin var. Evdeydim bende, sıkıcı bir pazar günüydüİyi valla kuzucuk hastayım biraz sen nasılsın naptın bakım bu gün
Bi sebebi yoktu canım önce biraz büyüsün dedik sonra biraz çalıştım sonra da rahatlığa alışınca üşendim uykuya çok düşkünümdür deeeeİnşallah.
Teşekkür ederim.
Sizin bekleme.sebebiniz neydi ?
Allaha emanet ol kuzum seni çok seviyoruz öncelik kizin insallah gelirsin yakın zamanda.EternaaLLove @MuzipPrenSess @Brunello Cicinelli @KahveTelvesii @mahperi hatun @AnneAslan @_Silent Scream_ @Ada duru T Tatlianne20 etiketlemedigim bikac kisi daha varsa onlara da sesleniyorum fistiklarim ben bi sure aranizdan ayriliyorum biraz uzak kalmam gerekiyor bu siteden sadece kizimla ilgilenmek istiyorum hesabimi kapaticam simdilik nezaman donerim bilmiyorum sizinle vakit gecirmek cok guzeldi sizleri coook seviyorum
Geri dondugumde tum gelismeleri bir bir anlatirim size kendinize cok iyi bakin
Adamlar olunca pek goremiyoz yoğun oluyor sen napiyon fıstık:)@imzaben @_Silent Scream_ @KahveTelvesii @kahvesevmemben T Tatlianne20 @- Pudra Pembe - gelin bakalım kuzular. Nasılsınız iyi misiniz neler yapıyorsunuz, cumartesi akşamınız nasıl geçiyorrr?
Nasil guzel bir melekti...Hatunlarrrr
Naber nasılsın canım, bayadır gorusmuyoruz :))Hatunlarrrr
Nasılsın canim benimNasil guzel bir melekti...
Şükür kuzu iyiyim misafir vardı şimdi çıktılar oturdum takılıyorum adam birakmaya gitti gelene kadar bakim dedim kk ya sen nasılsın napıyon canım.Naber nasılsın canım, bayadır gorusmuyoruz :))
Bende bugün evdeydim canım, sıkıcıydı ütü falanla geçtiŞükür kuzu iyiyim misafir vardı şimdi çıktılar oturdum takılıyorum adam birakmaya gitti gelene kadar bakim dedim kk ya sen nasılsın napıyon canım.
Bende yarın yaparım adam evdeydi biraz dışarı çık sonra is arkadasi eşi ziyarete geldiler cay falan derken gittiler. Is bitmez :)Bende bugün evdeydim canım, sıkıcıydı ütü falanla geçti
Haftaici is var, haftaicine bırakamıyoruz valla ev işlerini :)Bende yarın yaparım adam evdeydi biraz dışarı çık sonra is arkadasi eşi ziyarete geldiler cay falan derken gittiler. Is bitmez :)
Ben farketmiyor firsat buldukca yapiyom adam varken yapmiyom senin çocuk vardi demiHaftaici is var, haftaicine bırakamıyoruz valla ev işlerini :)
İyi çok şükür.Safransari kuzm nasılsın
Benim cocuk yok, ama 2 aylık hamisim.Ben farketmiyor firsat buldukca yapiyom adam varken yapmiyom senin çocuk vardi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?