- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hosbuldumm serrosumm.ozledim sizleriiHoşgeldin bernoşummm
Bak bak valla koton h&m vs ürünleri tekrar geliyo artık yaHimm tamamm bakiyim bir buraya da.spprsa suoer.ben de oyle giyiniyorum daha cok
Neler yaptın bakalım yoktun hiçHosbuldumm serrosumm.ozledim sizlerii
Ama evet ya ben de o bilindik mafazakarda hicbirsey bulamiyorum.ayni seyler hep diye.degisiklik iyidirHani böyle cok bilindik olmayan ama farkli parcalarin olduğu mağazalar olsa gerek bende bilemedim
Aynen yaBak bak valla koton h&m vs ürünleri tekrar geliyo artık ya
Aslında h&m ürünlerini seviyorum bernos kotonun urunleride güzel ama bu aralar hep anı magzalara kendimi şartlandırmisim gibi hissediyorum vallaAma evet ya ben de o bilindik mafazakarda hicbirsey bulamiyorum.ayni seyler hep diye.degisiklik iyidir
Ayvaliga geldik dun orda kaldik.simdi yeni donuyoruz.arabadayimNeler yaptın bakalım yoktun hiç
Guzel seyler bulunuyor arada haklisin ama ben de seninle ayni durumdayim.begendiklerim birbirininnbenzeri gibi oluyor bu araAslında h&m ürünlerini seviyorum bernos kotonun urunleride güzel ama bu aralar hep anı magzalara kendimi şartlandırmisim gibi hissediyorum valla
Geldim vlaBende öyleyim utanma utanma burdaki bacılarrr çok samimisende geliver
HosboldumHosgeldin sende @mira54
Hmm çok yağmur var bu gün ya havada ful kapalıydıAyvaliga geldik dun orda kaldik.simdi yeni donuyoruz.arabadayim
Aynen öyleAma evet ya ben de o bilindik mafazakarda hicbirsey bulamiyorum.ayni seyler hep diye.degisiklik iyidir
Tabiii yaaa yanlis söyledim
Hoşgeldinnnn :)Geldim vla
Cok yagmutlu suan.cok fena yolHmm çok yağmur var bu gün ya havada ful kapalıydı
Valla öğlen dışarı çıktık fena trafik vardıCok yagmutlu suan.cok fena yol
Aynen bencede annenin hazır olması lazım 6 yaş çok fazla değil ama benim gibi 11 sene beklemeMaşallah canımsimdi evin prensesi dur, 3 koldan nazlanacak,
Benim de 4 yaşında kızım.var, bir sınava hazirlanmayi planlıyorum, eğer hazirlanirsam arada yaş farkı 6 olacak, fazla yaş farkı mı var diye vicdan yapıyorum, ama bu sınavda benim hayatım için çok çok önemli.
Kendimi şuan hiç hazır da hissetmiyorum 2.ye. önemli olan
annenin hazır olması sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?