Yepis yeni geyik (:

Bnde oyleyim duygulanmamak ne mümkün BN seni gördüğümde bile dilinden şiirler akıyor nehir gbi
Yaaaaa bekliyorum o zaman o şiirlerinden yine bu aralar seni hınzır şey Bu arada yukarılarda bir yerde dizi izlicem gibi bişi duydum, gidemen. Sana gitme yasağı çıkarıyorum

Bize diyene bak hele hele hele
Dinime küfreden müslüman olsa diyorsun ha Gülom peki sende haklısın şindi Ama benimkiler bu saatte gitmiş oluyo ya çalışıyom diye. Çünkü gitmediklerinde ben misafir karşısında da uyumaya başlıyorum tahmin edeceğiniz üzere

Haha benim kardeşte polis eside polis biri eve geliyor biri gidiyor

Ahhahaha bizimkiler anca geliyorlar valla bu saatte kuzum

Haha benim kardeşte polis eside polis biri eve geliyor biri gidiyor
Eyvaa eyva işte onlarınki en zoru. Allah yardımcıları olsun. Allah'tan ben öğretmenimde hep evdeyim. Gelip giden bi o. Benim konumum belli Ay sormuş muydum sen ne işle uğraşıyordun kuzu ? B12 eksikliği var bende hep unutuyorumda

Muhasebeciyim canımdan bu yıl evdeyim benim çaki bu yıl ilk okul 1 çıktım işten o yüzden evde patates soğan hesaplıyorum anliycan sen ne ogretmenisin

Muhasebeciyim canımd ben bu yıl evdeyim benim çaki bu yıl ilk okul 1 çıktım işten o yüzden evde patates soğan hesaplıyorum anliycan sen ne ogretmenisin
Ovvvvvvv aman aman Allah'tan sana sabırlar diliyorum kuzum muhasebecilik çok zor. Eşimde polis olmadan önce muhasebeciydi. O yaşadıklarını ben biliyorum ya. Gece rüyasında faturaları sayıklıyodu 101 bankalar 102 bilmemneler diyip diyip duruyodu adam rüyasında Neden bu yıl çalışmıyorsunki kuzucuk ?

Teşekkür ederiz bulca, hoşgeldinnn. Tanışmamıştık hiç seninle di mi. Tanışalımmı, ben Cicinelli
Merhaba hoşbulduk,yeni mi üye oldun yeniysen sen de hoşgeldin,eski nickin var mıydı bazen isim değişiyor tanıyamıyorum.

Zorlanmasın ders yaparken diye işten gelince kafam çok dolu oluyor birde iş stresi daha zor tahammül ederim diye düşünüyorum napim zaten zor oturuyor dersin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…