- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.207
- 113
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Bende dizim başladı valla çok seviyorum izlemem lazımBen dizi izleyecektm
Bize diyene bak hele hele heleHay sizin misafirlerinize be Seroşum ne misafirperver gardaşlarım var. Birinin misafiri gitse diğerininki geliyor. Bekliyorum bak özlerim kov gel.
Yaaaaa bekliyorum o zaman o şiirlerinden yine bu aralar seni hınzır şeyBnde oyleyim duygulanmamak ne mümkünBN seni gördüğümde bile dilinden şiirler akıyor nehir gbi
İstanbullu gelin dimiBende dizim başladı valla çok seviyorum izlemem lazım
AhahahhaYaaaaa bekliyorum o zaman o şiirlerinden yine bu aralar seni hınzır şeyBu arada yukarılarda bir yerde dizi izlicem gibi bişi duydum, gidemen. Sana gitme yasağı çıkarıyorum
Dinime küfreden müslüman olsa diyorsun ha Gülom peki sende haklısın şindiBize diyene bak hele hele hele
Anaaa İstanbullu Gelin vardı dimi. Kız unutmuşum ben dizimizi aahahshbd bende kafamı kalmış be GülomAhahahhabekle minigimm :)
Anaaa sen izlemeyecek misn gel beraber izleyelim
Haha benim kardeşte polis eside polis biri eve geliyor biri gidiyorBiz evlenirken polis değildi ama olmak için uğraşıyordu nasıl cesaret ettim bende bilmiyorum. Evlendikten sonrada kazandı zaten hayallerine kavuştu. O hayallerine kavuştu da ben adama kavuşamadım iyi mi. Adam hiç yanımda olamıyor, eğitimde şimdide. Ocakta gelecek, polis eşi olmak= kocaya hasret kalmak
Ahhahaha bizimkiler anca geliyorlar valla bu saatte kuzumDinime küfreden müslüman olsa diyorsun ha Gülom peki sende haklısın şindiAma benimkiler bu saatte gitmiş oluyo ya çalışıyom diye. Çünkü gitmediklerinde ben misafir karşısında da uyumaya başlıyorum tahmin edeceğiniz üzere
Bnde de kalmadı bu ara o kafadanAnaaa İstanbullu Gelin vardı dimi. Kız unutmuşum ben dizimizi aahahshbd bende kafamı kalmış be Gülom
Eyvaa eyva işte onlarınki en zoru. Allah yardımcıları olsun. Allah'tan ben öğretmenimde hep evdeyim. Gelip giden bi o. Benim konumum belliHaha benim kardeşte polis eside polis biri eve geliyor biri gidiyor
Muhasebeciyim canımdan bu yıl evdeyim benim çaki bu yıl ilk okul 1 çıktım işten o yüzden evde patates soğan hesaplıyorum anliycan sen ne ogretmenisinEyvaa eyva işte onlarınki en zoru. Allah yardımcıları olsun. Allah'tan ben öğretmenimde hep evdeyim. Gelip giden bi o. Benim konumum belliAy sormuş muydum sen ne işle uğraşıyordun kuzu ? B12 eksikliği var bende hep unutuyorumda
Ovvvvvvv aman aman Allah'tan sana sabırlar diliyorum kuzum muhasebecilik çok zor. Eşimde polis olmadan önce muhasebeciydi. O yaşadıklarını ben biliyorum ya. Gece rüyasında faturaları sayıklıyodu 101 bankalar 102 bilmemneler diyip diyip duruyodu adam rüyasındaMuhasebeciyim canımd ben bu yıl evdeyim benim çaki bu yıl ilk okul 1 çıktım işten o yüzden evde patates soğan hesaplıyorum anliycan sen ne ogretmenisin
Teşekkür ederiz bulca, hoşgeldinnn. Tanışmamıştık hiç seninle di mi. Tanışalımmı, ben Cicinellihayırlı olsun
Merhaba hoşbulduk,yeni mi üye oldun yeniysen sen de hoşgeldin,eski nickin var mıydıTeşekkür ederiz bulca, hoşgeldinnn. Tanışmamıştık hiç seninle di mi. Tanışalımmı, ben Cicinelli
Zorlanmasın ders yaparken diye işten gelince kafam çok dolu oluyor birde iş stresi daha zor tahammül ederim diye düşünüyorum napim zaten zor oturuyor dersin basinaOvvvvvvv aman aman Allah'tan sana sabırlar diliyorum kuzum muhasebecilik çok zor. Eşimde polis olmadan önce muhasebeciydi. O yaşadıklarını ben biliyorum ya. Gece rüyasında faturaları sayıklıyodu 101 bankalar 102 bilmemneler diyip diyip duruyodu adam rüyasındaNeden bu yıl çalışmıyorsunki kuzucuk ?
Hoşgeldin :)hayırlı olsun
Hoşgeldin o zaman taaammm size gore bir yerdesnzBende gelimmm bendee gelimmm bende yeniyimmm tanışıp kaynaşmalıkkk güzellikler ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?