Yepis yeni geyik (:

Noldu canım?

Selamlar bu arada...

Noldu tubim neden moralin bozuk

Hayırdır canim ne oldu .kim canini sıktı geliyorum hemen :)
Kuzularım kadın doğumcudan geliyorum. Geçen hafta kasıklarımda şiddetli ağrı vardı. Gittim işte. Çikolata kistim varmış meğer Ağrılarım, sürekli yorgun hissetmem, ağrılı cinsel ilişkilerimin sebebi buymuş. Seneye bebek düşünüyoruz demiştim ben doktora. Adetinin 3. günü gel 4 tane hormon testi yapacağım dedi. Kısırlık oluşturmuş da olabilirmiş. Sonuca göre ertelemeden acil çalışmalara başlayın ya da 1 sene daha erteleyebilirsiniz diyeceğim dedi. Olmadı aşılama o da olmazsa tüp bebek başlayacağız dedi. Hiç hazır değildim bunları duymaya ya. Bebeğe de hazır değildim, bebeğin olamayacağı düşüncesine de Adetimin 3. gününü bekliyorum bakalım herşeyi öğrenmek için. Moralim bozuldu.. Hatta koştur koştur, konu açtım bakalım yazan olacak mı deneyimlerini... Öyle işte

EternaaLLove ve ByNkoaLa baksanıza şu mesajlarıma

Oyyy kuzummm çok geçmiş olsun kendini hemen kotu hissetme belki hic öyle bisey olmayacak düşürme hemen modunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…