- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.001
Senin de mübarek olsun kuzum ❤bu gece senin için ayrı dua edicem inşallah ❤Kızlar kandilimiz mübarek olsun
Konularda yazdığıniz mesajları silmek yasakIçerik silmekten uyarı almış .O neyse anlamadim
Ben silindiğini bile yeni duydum:/ inşallah çabuk gelir ..K
Konularda yazdığıniz mesajları silmek yasak
İçerik silmekten gitmiş..Baktım da...ee hicbisey yok banlanacak
Hic sorma dün mevlide gittik ... misafirler lohusa kariya sardilar ... cok uzak yerdeydi cok yorucuDu bide kavga cikinca pööööffffffOeksuez hiç sesin çıkmıyor kuzucum
Hayırlı kandiller mavismmKızlar kandilimiz mübarek olsun
Bu bir işaret mi yoksaHesabim niye kapanmadi ki acep
aay kk bile istemiyo gitmemiBu bir işaret mi yoksa
Amin canim seninde kandilin mubarek olsunKandiliniz mübarek olsun kizlar
@umudu beklemek
B Brunello Cicinelli
Sanırım 3-4 kilo almışımdır. Tam olarak 56 olduğumu düşünmüyorum hamile olmadan önce.2 aydamı aldın 7 kiloyu. CAnım bende haziran anneleri haMileler gurubundayım senide bekleriz
Noldu canım?Kızçelerim, kuzularım ben geldim... Ama acıcık moralim bozuk, modum düşük...
Oy canım saolSenin de mübarek olsun kuzum ❤bu gece senin için ayrı dua edicem inşallah ❤
Noldu tubim neden moralin bozukKızçelerim, kuzularım ben geldim... Ama acıcık moralim bozuk, modum düşük...
Hayırdır canim ne oldu .kim canini sıktı geliyorum hemen :)Kızçelerim, kuzularım ben geldim... Ama acıcık moralim bozuk, modum düşük...
Noldu canım?
Selamlar bu arada...
Noldu tubim neden moralin bozuk
Kuzularım kadın doğumcudan geliyorum. Geçen hafta kasıklarımda şiddetli ağrı vardı. Gittim işte. Çikolata kistim varmış meğerHayırdır canim ne oldu .kim canini sıktı geliyorum hemen :)
Oyyy kuzummm çok geçmiş olsun kendini hemen kotu hissetme belki hic öyle bisey olmayacak düşürme hemen modunuKuzularım kadın doğumcudan geliyorum. Geçen hafta kasıklarımda şiddetli ağrı vardı. Gittim işte. Çikolata kistim varmış meğerAğrılarım, sürekli yorgun hissetmem, ağrılı cinsel ilişkilerimin sebebi buymuş. Seneye bebek düşünüyoruz demiştim ben doktora. Adetinin 3. günü gel 4 tane hormon testi yapacağım dedi. Kısırlık oluşturmuş da olabilirmiş. Sonuca göre ertelemeden acil çalışmalara başlayın ya da 1 sene daha erteleyebilirsiniz diyeceğim dedi. Olmadı aşılama o da olmazsa tüp bebek başlayacağız dedi. Hiç hazır değildim bunları duymaya ya. Bebeğe de hazır değildim, bebeğin olamayacağı düşüncesine de Adetimin 3. gününü bekliyorum bakalım herşeyi öğrenmek için. Moralim bozuldu.. Hatta koştur koştur, konu açtım bakalım yazan olacak mı deneyimlerini... Öyle işte
EternaaLLove ve ByNkoaLa baksanıza şu mesajlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?