- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.041
Kahve sevilmez mi ya :))İyi akşamlarrr :)
Herkes öyle diyor amaa bide bana sor eziyet gibi geliyor içmek yaKahve sevilmez mi ya :))
Ya sade iç kahveyi nasıl sevmiyosun anlamıyorum bende çayı sevmemHerkes öyle diyor amaa bide bana sor eziyet gibi geliyor içmek yaçaycıyımm ben
Kuzum B Brunello Cicinelli kardeşime oku bide banada okusan bı tane bebisi olsun demen yeter duandaEternaaLLove çok geçmiş olsun içini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle dua edecem sana namazda sıkma canını
Aynen çayı bende sevmiyorum. Kahvaltıda falan ara sıra gidiyor da, akşam falan hiç içemiyorum, eziyett :)Ya sade iç kahveyi nasıl sevmiyosun anlamıyorum bende çayı sevmem
denedim denedimm olmadıı bir türlü uyuşmadı yıldızımız ağzım yüzüm bir tarafa kayıyor içerken ama çay öylemi ayy yumuşacıkkk içi ısıtıyorrrYa sade iç kahveyi nasıl sevmiyosun anlamıyorum bende çayı sevmem
Ederim tabii etmem miii
Ya kahvaltıda yarım bardak anca iciyorum ben çayı :) ama kahve öyle mi günde 5 fincan içerimdenedim denedimm olmadıı bir türlü uyuşmadı yıldızımız ağzım yüzüm bir tarafa kayıyor içerken ama çay öylemi ayy yumuşacıkkk içi ısıtıyorrr
Aaa kandil kandil böyle şeyler sorulur mu :)) Gıybet mi, o da neİyi akşamlar hayırlı kandiller herkese.Burda gıybet yapılıyor mu? mübarek gün sorduğum soruya bak hele:))
CansınEderim tabii etmem miii
Ay bende de durum tam tersi günde 8 9 bardak çay sabah öğle aksam ama kahvee hiccc bünyeme girmiyorYa kahvaltıda yarım bardak anca iciyorum ben çayı :) ama kahve öyle mi günde 5 fincan içerim
Gel bacım gel ışık bu taraftaİyi akşamlar hayırlı kandiller herkese.Burda gıybet yapılıyor mu? mübarek gün sorduğum soruya bak hele:))
Ben sana köpüklü köpüklü kahve yaparım, sonra beraber fal bakarızYa kahvaltıda yarım bardak anca iciyorum ben çayı :) ama kahve öyle mi günde 5 fincan içerim
Tugba canım benimde Serra bize bool bool çocukları olsun deAy bende de durum tam tersi günde 8 9 bardak çay sabah öğle aksam ama kahvee hiccc bünyeme girmiyorbu arada cicinelli kardesimizin adi ne idi
Sende canımCansın
Sen bana bakarsın minik ben anlamıyorumBen sana köpüklü köpüklü kahve yaparım, sonra beraber fal bakarız
Şeytan dürttü galiba :))))Aaa kandil kandil böyle şeyler sorulur mu :)) Gıybet mi, o da ne
Çaktırma ya bende öyle çok anlamıyorum. Zırvalarız 2 adet yerine gelir maksatSen bana bakarsın minik ben anlamıyorumama senin elinden de içmem mi ben kahve ya
Senin adını hatırlıyorumTugba canım benimde Serra bize bool bool çocukları olsun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?