- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.241
Birini asagalamak dalga gecmektense yorum yapmamayi tercih ederim heleki böyle bir hassas konuda ...Boyle ekstrem konu acilip sonra hic cvp yazmayip ustune konuyu silince bu %80 fake cikiyor...maksat pislik yaratmak burda ...hani ne konular uyeler gorduk fake cikan bir nisan olayi vardi bileniniz vardir belki :))) o yuzden insanlar pek guvenemiyor artik...
Gitmiştir mutlaka. Haberdar eder umarım.Bende öyle umuyorum ama doktora gidip bi kontrol etmekde birsey yokki ... en azindan emin olur ...
Ben kolay kilo alamıyorum ama çok kolay verebiliyorum. Doğumdan sonra hızlı veririm ben :)Normal o zaman bende o kilolarda aldım ve daha fazla almak istemiyorum ama bebeişler sağlıklı olsunda sonrasında veririrz inşallah
Konu ne ?Gitmiştir mutlaka. Haberdar eder umarım.
Aynen oyle bebegim haklisin vesselamBen sana demiştim kocan yokken gir diye. Niye donduracaksın ki hesabını ? Eşim geldiğinde ben de onun yanında girmem. Benimki de hoşlanmaz, ben olsam bende hoşlanmam şimdi. Haklılar bir yerde kuzum, anlamak lazım. Adamlar yokken girmek en güzeli. Ne yardan ne KK'dan vazgeçelim, orta yolu bulalım
Sabah bende gördüm kanım dondu valla umarim gerçek değildirbu konu gerçek mi ,okudum ama
konulardan etkileniyorum diye pek okumuyorum ama...dikkatimi çekti konu başlığı.umarım yalan bi konudurSabah bende gördüm kanım dondu valla umarim gerçek değildir
Fırında patatesli tavuk yapmayı düşünüyorum ama yanına ne yapsam karar veremedim.Yemege ne var kizzzzlaarrr tüyo verinnnn
İnşallahkonulardan etkileniyorum diye pek okumuyorum ama...dikkatimi çekti konu başlığı.umarım yalan bi konudur
Onu dün yaptim benFırında patatesli tavuk yapmayı düşünüyorum ama yanına ne yapsam karar veremedim.
Malesef bende kolay kilo alıyorum ve çok zor veriyorum tirodim de varBen kolay kilo alamıyorum ama çok kolay verebiliyorum. Doğumdan sonra hızlı veririm ben :)
Bilmiyoruz ki kuzum. Konu sahibi bilgilendirirse bizde öğreneceğiz inşallah. Bizim de bilgimiz yok.Merhaba hanımlar, geyik muhabbeti değil ama buradan başka nereye soracağımı bilemedim. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? Dünden beri bir konu vardı. Uyku tulumu ıslak olan bebek le ilgili. Konu kaldırıldı mı, ya da son durum ne oldu
Çok geçmiş olsun Temmuzcum, benim ablamda da tiroid var. O da hamile. Bebek açısından sıkıntı olabiliyor biliyorsun değil mi? Takiplerini yaptırıyor musun kuzum? Allah şifa versin hem kilo hem sinir yapıyor bu illet şey.Malesef bende kolay kilo alıyorum ve çok zor veriyorum tirodim de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?