Yepis yeni geyik (:

Valla ben kaynanam ve pederle yasiyorum aramiz iyi ama kaynanam bazen evin duzenine cok karışır sinir olurum 2bardak koymusumdur dezgahin istune o sirada isim vardır atamamisimdir makinaya kalkar yikar bi de 2saat sirf oglu gorsunde bana kizsin diye bazen kocam gibi davranir eltime inmisimdir cik yukari der ki bazen istemesemde tersliyirum sevmiyirum oyle bazen yemek istedigimi yapmak isterim o kendince yemek yapiyo ben ve esim sevmeyiz yemeyiz kizar sen de seciyosun secme falan ayyy bazrn düzenimin ayri olmasini isterim insañ bazen katlanamiyor

Kızlar boşverin takmayın. Mesafeyi koruyun. Ne kadar uzak o kadar iyi benim için.
Aynen yazıları eksik yazmışım ama uzaktan bile itisiyor kendi annemden çok onla ilgileniyorum azcık iyiyiz sonra bişi buluyor yoru uldum artik.

Ben evi ayirdim uzakdaim ama yinede yetio evime wapsabima herseyime ya ha kocam ha o ole düşün ama saygisizlik yapmiyom izza ederim gönül alırım yok yine suçluyor.

Kaynanayla oturulur mu ya, en iyisi
12 yıldır bi şekil gidiyor,en son görümcem evlendi,benim kafa dank etti..:) iyiki evlenmiş.annemgile gitmeme bile karışırlardı ,kızları kocasına haber vermeden geliyo....bunun gibi bisürü örnek. baktım benimki hayat değil karar verdik evi ayıralım diye oda sürer iki üç yıl..adam bize demez mi bana babam mı yaptı herşeyi! E o zaman niye maaşımıza el koyon değil ama rest çektik parada vermiyoz eşya almak için...içim rahatladı:)

Ay ben öyle ortamda hiç yapamam. İşime karışılmasını hiç ama hiç sevmiyorum her gün kavga çıkardı sanırım.

Anam allahom bizi iyi ve iyi insanlar etsin bunlar zamaninda yasamislar şimdi bize cektiriyorlar hadi sen ben katlandik sonlari ne olcak simdikiler cekmez daha 3 eltim olcak benim ilk gelin onlara napcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…