- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.861
Kim kavga etmiş biz sevgi pitircigiyizKavga etmeyin kız
Hee kizcaz üyeliğini sey ettiriyor ama ...Kim kavga etmiş biz sevgi pitircigiyiz
Hemde en pitircigindanim ben yaKim kavga etmiş biz sevgi pitircigiyiz
Buralardayim geziniyorum :))Nerdesin sen burcdas hanimbayan
Bizim yuzumuzden mi :)Hee kizcaz üyeliğini sey ettiriyor ama ...
İvet sensinHemde en pitircigindanim ben ya
Ne ettiriyorHee kizcaz üyeliğini sey ettiriyor ama ...
MuhtemelenBizim yuzumuzden mi :)
Iptal ediyorNe ettiriyor
Yok artık ya neden bizden olsun kiIptal ediyor
Şahsen bizim yuzumuzden olduğunu sanmıyorum orta da kavga yok biraz sitem var bunhn yüzünden de biz sucluysak bırakin biz suçlu olalımMuhtemelendegil mi :))
Kızmadım yağmur ama ama sitem yaptım onu duzelticegine sen kaçmayı yeniden gitmeyi tercih ediyosun@Umudum serra gelsene gercekten uykum kacti yagönül koyma bana ... benim sana ne kadar cok deger verdigimi biliyorsun ... cokta özledim seni cookk ... Kiz bana ama küsme mavisim
Bunun öncesi de var iste herşey karşıdan göründüğü gbi olsa keşke.. İnsan arkadaşı dediği insana destek olmak ister her zaman ama safdisi kalınca aylarca ortadan kaybolunca insan kendisini soyutluyorAy vhalla hatun game over oldu ...
Neyse gelir geri dayanamz size bence
Evet Anladim oncesi olduğunu...objektif olaraktan daldim ben :) şansızlığı munenin sitede olması hemen iptal olmuş...yoksa bence konusarak halederdiniz...Bunun öncesi de var iste herşey karşıdan göründüğü gbi olsa keşke.. İnsan arkadaşı dediği insana destek olmak ister her zaman ama safdisi kalınca aylarca ortadan kaybolunca insan kendisini soyutluyor
Bana gore herkes kendi bilir cani isteyen konuşur cani istemeyen konuşmaz gelse de hoş gelmese de hoş. Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle davransn ama konuşup çözmek yerine bu tavırlar bana çok çocukça geliyor açıkçası.
İllakiEvet Anladim oncesi olduğunu...objektif olaraktan daldim ben :) şansızlığı munenin sitede olması hemen iptal olmuş...yoksa bence konusarak halederdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?