Yepis yeni geyik (:

İllaki

Demekki kacmak en kolay cozummus aklmda olsn
Dediğin gibi sacma ama...neticede birileri icin burda değilsindir...birilerine bağlı değildir burda olman...
Konuşmazsin olur biter yada en fazla girmezsin foruma...ama iste bu uyelik iptali de fazla umrumdasiniz mesaji tasir o yuzden bence gelir geri

Napalim yapacak bisey yok herkesin karakteri farklı ama konuşmak her zaman en iyi çözüm

Kesinlikle olmaz sağlıklı ve güzel olur riskler sıkıntılar yoksa dusuk tehlikesi vs sorun olmaz doktorda onaylar zaten gebelik kurslari var egzersizler için doğumu kolaylaştırır canım.

Eeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh yeter be. Sınıfta zaten birbiriyle kavga eden çocuklarla saatler geçiriyorum. Bi de topiği germeyin ulen. Çıkarttırmayın benim kızılcık sopamı. Öğretmenim ben valla gebertirim herkesi, herkese 0 puan veririm, sinir sistemim laçka benim, benim üstüme gelmeyin ahahahhashsh Valla kuzularım şöyle bir genel yorum yapayım;

Burda herkes herkesle samimi. Herkes de herkesi seviyor. İlla ki her üyeyle samimiyet derecesi farklı. Ama bu günlük hayatta bile öyle değil mi?. @umudu beklemek ve ByNkoaLa ile durumumuz farklı; arkadaşlık değil kardeşlik. Bunu da bilen biliyor. Üçlü setiz biz. Bizi sevende böyle seviyor. Üçümüzü birlikte seviyor.Bu 2 kız benim en zor dönemimde beni ayağa kaldırdı. Ben eşimin arkasından ağladığım gecelerde onlara sarılarak moralimi yüksek tuttum. Benim moralimi yüksek tutmak için anca bir kardeşin yapabileceği şeyler yaptılar. Benim gerçek hayatta dost dediklerimin bile yapmadıklarını yaptılar. Ve benim için sanal olmaktan çoktan çıktılar. Aile üyesi saydım artık. Bende onların kardeşliklerine layık olmaya çalışıyorum sadece. Ama birbirimizin dışında da burada şimdi saymaya kalksam sayamayacağım (onlar kendini çok iyi biliyor) sürekli profillerini dolaştığım çok ama çok sevdiğim, sürekli gözlerimin aradığı kıymetlim üye dolu. Fakat en önemli nokta şu ki; samimiyet dereceleri malesef değişkenlik gösterebilen olgular. Şimdi ben bu iki kızçeyle kardeş olabilirim ama sessiz sedasız ortadan kaybolup gitsem sizce böyle kalır mıyız ? Onlar yapsa ben kalabilir miyim? Ya da şimdi belki hiç tanımadığım bir üyenin birkaç aya benim için ne ifade edeceği belli mi... Tüm bunlar herkes için geçerli.

Burada kimsenin geleceğinin ne olacağı belli değil. Herkes üyelik iptal edip gidebilir. Ama haberli gitmek var habersiz gitmek var. Giremeyeceğimiz dönemlerde var. İşte burada vefa denen olgu maça çıkıyor. Habersiz gidip dönünce bazı şeylerin aynı kalmasını beklemek ütopik bir beklenti. Özgür irademizle gerçekleştirdiğimiz eylemlerin sonucunu üstlenmeye "sorumluluk" denir. İlkokul 4. sınıf konusu. Özgür irademizle birşey gerçekleştirdiysek iyi ya da kötü sonucuna da katlanmayız. Kaçıp gitmek de ilkokul çocuk davranışı olabilir sadece. Daha büyüğünden gelirse ben anlam veremem. Onarmaya çalışmak var mesela kaçıp gitmek yerine.. Neyse yeter bu kadar munelik; kaçıp gidene elveda gelene merhaba.
Gelene merhaba demişken; ben geldimmmmmm ahahahhzhz
Kimler burda?

Son düzenleme:
Ağzına sağlık balım benim vallahi çok güzel tercüman olmuşsun duygularima iste ayri beden tek ruhuz vallahi :)

Ağzına sağlık balım benim vallahi çok güzel tercüman olmuşsun duygularima iste ayri beden tek ruhuz vallahi :)
Ben her zaman tercüman olurum işte böyle oynak nicklim, beni biyeniyor musun all beni alll ahaha

Yaaaa çok duygulandım ama kuzum benim ya tabiki herkesi seviyoruz ama bizim diyalogumuz farklı

Yerim sizi ben valla gözlerim doldu

Yaaaa çok duygulandım ama kuzum benim ya tabiki herkesi seviyoruz ama bizim diyalogumuz farklı

Yerim sizi ben valla gözlerim doldu
Hep bu muzipli mi göz dolduracak be seroşum acık da ben doldurtayım kıskıskıskıs Okuyanların gözleri yaşlı..

Hep bu muzipli mi göz dolduracak be seroşum acık da ben doldurtayım kıskıskıskıs Okuyanların gözleri yaşlı..
Kız bnm içimde acayip romantik biri yatıyor yaa kalk diom git diom gitmiyo :) ama snnde içinde neler neler olduğunu gördük balimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…