Yepis yeni geyik (:

Hahahaha bak hali kenarnz varsa bnm oğlanı yollayim super overlok ceker hahahha

Saol kuzjmmmm o kdr çocuktan yorgnluktan snra seni yoramam buna vicdanm izin vermez
Kız Gülom gecenin 11'inde arayan münasebetsiz velilerim var benim, onlarla uğraşıyorum sabırla, seninle mi uğraşmıcam. Yeterki sen yor beni delimmmm

ayyy ne güzel çok özendimm bu kardesliginizeee girdigim her ortamda kahve sevmemem garip karşılanıyor mesleginiz cok güzel bende kreste öğretmenlik yapmistim bir dönem. Bu arada hayirli uğurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah

Herkesciklere iyi aksamlarr
Topikiniz hayırlı olsun kizlarr ..
Kız sen kimsin, sen bizden birisin ama nickin değişmiş. Profilime yazdığın olmasa hiç bulamazdım seni. Kimdin sen de bakiyim

Oda ne densizliktir ya ben gece 11 de ablamı aramam
Malesef sorma ya başım belada Çok enteresan bir okulda öğretmenim. Sıkıntılı biraz. Çocuğu iştahsızmış diye kadın bana geliyo. Dedim doktora gidin benim alanım değil

Kız allah canını almaya niden kendini kahveledin de bakim Profilime geçen yazdığın olmasa seni hayatta bulamazdım. Ne oynak adlarınız var beeee, bende değiştiricem sonunda ha
Kahveyi degilde telvesini sevince nicke de yansiyor Sen sakin degistirme.
Nickinin hastasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…