- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Kız Gülom gecenin 11'inde arayan münasebetsiz velilerim var benim, onlarla uğraşıyorum sabırla, seninle mi uğraşmıcam. Yeterki sen yor beni delimmmmHahahaha bak hali kenarnz varsa bnm oğlanı yollayim super overlok ceker hahahha
Saol kuzjmmmm o kdr çocuktan yorgnluktan snra seni yoramam buna vicdanm izin vermez
Olur ya biraz sabır işi çocuklar seni severse gerisi kolayGünah ya onların çipil çipil bakan gözlerine benim içim erirrrr. Daha hiç 1. sınıf okutmadım. 2'den başladım mesleğe. Seneye inşallah 1'lere döneceğim. Bakalım nasıl olacak
O zaman yandin sen bana bu fırsatı Vermeeceeeddiinnn hahahhahaKız Gülom gecenin 11'inde arayan münasebetsiz velilerim var benim, onlarla uğraşıyorum sabırla, seninle mi uğraşmıcam. Yeterki sen yor beni delimmmm
ayyy ne güzel çok özendimm bu kardesliginizeeeahaha çayçı seniiiii, bende çay sevmem Türk kahvesi için böbreğmi bilene verebilirim ama diğer kahveleri sevmemBende 25 yaşındayım kuzucuk. Öğretmenim. Koca yolu bekliyorum, kadınlar klübüne sarıyorum işte. Burdaki gardaşlarım olmasa kafayı yerdim, bu yememiş halim
Kız sen kimsin, sen bizden birisin ama nickin değişmiş. Profilime yazdığın olmasa hiç bulamazdım seni. Kimdin sen de bakiyimHerkesciklere iyi aksamlarr
Topikiniz hayırlı olsun kizlarr ..
Oda ne densizliktir ya ben gece 11 de ablamı aramamKız Gülom gecenin 11'inde arayan münasebetsiz velilerim var benim, onlarla uğraşıyorum sabırla, seninle mi uğraşmıcam. Yeterki sen yor beni delimmmm
İyiyim canm sen nasılsın dizi izliyorm :) reklamdayiz şuanHosbuldum canim ..
Nasilsin
Sana bu fırsatı verdim gitti. Bi de kalbimi verdim yanında eşantiyonO zaman yandin sen bana bu fırsatı Vermeeceeeddiinnn hahahhaha
PembikkKız sen kimsin, sen bizden birisin ama nickin değişmiş. Profilime yazdığın olmasa hiç bulamazdım seni. Kimdin sen de bakiyim
Kalbini de seni de yerimmm ballimmmSana bu fırsatı verdim gitti. Bi de kalbimi verdim yanında eşantiyon
Hangi diziİyiyim canm sen nasılsın dizi izliyorm :) reklamdayiz şuan
Malesef sorma ya başım beladaOda ne densizliktir ya ben gece 11 de ablamı aramam
hoşbulduk.Hoşgeldin :)
Kız allah canını almaya niden kendini kahveledin de bakimPembikk
En korkmadığın öğretmen tipi nedir, onu da öğrenebilir miyiz kalbimin sultanıEn korktugm öğretmen tipi
Senin gbi poncik biriEn korkmadığın öğretmen tipi nedir, onu da öğrenebilir miyiz kalbimin sultanı
Kahveyi degilde telvesini sevince nicke de yansiyorKız allah canını almaya niden kendini kahveledin de bakimProfilime geçen yazdığın olmasa seni hayatta bulamazdım. Ne oynak adlarınız var beeee, bende değiştiricem sonunda ha
İstanbullu gelin :)Hangi dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?