- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Merhabalar önceki konularımda boşanma sürecimi anlatmıştım 2 yıl oluyor boşanalı. Herşey rayına girdi çok şükür travmalar bir bir atlatıldı. Ama yardım isteyeceğim bir konu var. Boşandıktan sonra ailemin yanına döndüm ben çalışıyorum ailemde öyle hepimiz işinde gücündeyiz çok küçük bir ilçede yaşıyoruz ailem her konuda arkamda durdu çok destekler sağolsunlar. Çocuğum olmadığı için bu hayatıma adapte olmam daha kolay oldu aileminde yardımıyla. Fakat bilenler bilir birşeyler eksik. Burda yaşamak beni tatmin etmez oldu ayrıca küçük yer illa ki dedikoduyla bunaltıyor insanı. Bir kaçış veya kendimi yeniden bulmak için burdan gitmek istiyorum aklımda istanbul var tayin isteyebilirim. Böyle bir durum yaşayan varsa önümdeki süreç beni nasıl etkiler yani istanbul uyum sorunu yalnızlık endişesi bunlar beni çok düşündürüyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Benim için iyi olup olmayacağını bir türlü kestiremiyorum belki tecrübe edenler olmuştur. 27 yaşında yeni bir hayat. Aklımda hep bu soru
Maaşınız iyi mi?Merhabalar önceki konularımda boşanma sürecimi anlatmıştım 2 yıl oluyor boşanalı. Herşey rayına girdi çok şükür travmalar bir bir atlatıldı. Ama yardım isteyeceğim bir konu var. Boşandıktan sonra ailemin yanına döndüm ben çalışıyorum ailemde öyle hepimiz işinde gücündeyiz çok küçük bir ilçede yaşıyoruz ailem her konuda arkamda durdu çok destekler sağolsunlar. Çocuğum olmadığı için bu hayatıma adapte olmam daha kolay oldu aileminde yardımıyla. Fakat bilenler bilir birşeyler eksik. Burda yaşamak beni tatmin etmez oldu ayrıca küçük yer illa ki dedikoduyla bunaltıyor insanı. Bir kaçış veya kendimi yeniden bulmak için burdan gitmek istiyorum aklımda istanbul var tayin isteyebilirim. Böyle bir durum yaşayan varsa önümdeki süreç beni nasıl etkiler yani istanbul uyum sorunu yalnızlık endişesi bunlar beni çok düşündürüyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Benim için iyi olup olmayacağını bir türlü kestiremiyorum belki tecrübe edenler olmuştur. 27 yaşında yeni bir hayat. Aklımda hep bu soru
Yani tebdili mekanda fayda vardır ancak İstanbul sizi daha çok yormazmi daha kafanızı dinleyeceginz küçük sakın bı yere gitseniz yine deniz kenarında bı yer mesela ama huzur veren ailenize de yakın özlediğinzde gidip gelebileceğiniz...Merhabalar önceki konularımda boşanma sürecimi anlatmıştım 2 yıl oluyor boşanalı. Herşey rayına girdi çok şükür travmalar bir bir atlatıldı. Ama yardım isteyeceğim bir konu var. Boşandıktan sonra ailemin yanına döndüm ben çalışıyorum ailemde öyle hepimiz işinde gücündeyiz çok küçük bir ilçede yaşıyoruz ailem her konuda arkamda durdu çok destekler sağolsunlar. Çocuğum olmadığı için bu hayatıma adapte olmam daha kolay oldu aileminde yardımıyla. Fakat bilenler bilir birşeyler eksik. Burda yaşamak beni tatmin etmez oldu ayrıca küçük yer illa ki dedikoduyla bunaltıyor insanı. Bir kaçış veya kendimi yeniden bulmak için burdan gitmek istiyorum aklımda istanbul var tayin isteyebilirim. Böyle bir durum yaşayan varsa önümdeki süreç beni nasıl etkiler yani istanbul uyum sorunu yalnızlık endişesi bunlar beni çok düşündürüyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Benim için iyi olup olmayacağını bir türlü kestiremiyorum belki tecrübe edenler olmuştur. 27 yaşında yeni bir hayat. Aklımda hep bu soru
Yalnz bayan için İstanbul zorlar. Dedikodu heryerde var emin ol. En güzeli smdilik bekle. Olmadı ilcedeyz diosun ya merkezi Bi yerde calıs ayni sehirdeMerhabalar önceki konularımda boşanma sürecimi anlatmıştım 2 yıl oluyor boşanalı. Herşey rayına girdi çok şükür travmalar bir bir atlatıldı. Ama yardım isteyeceğim bir konu var. Boşandıktan sonra ailemin yanına döndüm ben çalışıyorum ailemde öyle hepimiz işinde gücündeyiz çok küçük bir ilçede yaşıyoruz ailem her konuda arkamda durdu çok destekler sağolsunlar. Çocuğum olmadığı için bu hayatıma adapte olmam daha kolay oldu aileminde yardımıyla. Fakat bilenler bilir birşeyler eksik. Burda yaşamak beni tatmin etmez oldu ayrıca küçük yer illa ki dedikoduyla bunaltıyor insanı. Bir kaçış veya kendimi yeniden bulmak için burdan gitmek istiyorum aklımda istanbul var tayin isteyebilirim. Böyle bir durum yaşayan varsa önümdeki süreç beni nasıl etkiler yani istanbul uyum sorunu yalnızlık endişesi bunlar beni çok düşündürüyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Benim için iyi olup olmayacağını bir türlü kestiremiyorum belki tecrübe edenler olmuştur. 27 yaşında yeni bir hayat. Aklımda hep bu soru
İstanbul’da yaşayan biri olarak ; hayat şartları sizi çok yorar gibi geldi bana. Bunun yerine izmir, çanakkale ve ya Bursayı falan düşünseniz ? Ya da en beğendiğim şehirlerden biri olan ve maddi olarak sizi asla üzmeyecek Eskişehir’i düşünmenizi öneriyorum.
Biz güçlü kadınlarız ki boşandık ! Bunu sakın unutmayın olur mu ?
Ne yazık ki alternatifim yok.
Evet ayrıca çok ucuz 3liraya kahve içip, 1 liraya arabamı park etmiştimEskişehir'i bende cok begenirim. Hem Istanbul gibi kalabalık değil hemde ögrenci sehri oldugu icin cıvıl cıvıl. Ayrica en guvenli sehir diye duymustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?