- Konu Sahibi Keyfinbilir
-
haha aynen benim de kaybolma anılarım meşhur. neyse ki etrafımdakiler biliyor. bazen iyi oluyor hep turistmişim gibi aval aval geziyorum:)bi kac ay once ailecek Lunapark gibi bir yere gittik baya buyuk bir yer butun gun icinde gezdik aksama Dogru ben ufaklikla takildim esim bazi adranalin dolu aletlere binmek istedigi icin ayrildik ve ben resmen parkta kayboldum Sabah onunden en az 10 kere gectigim yolu asagi yukari yurudum kaldigimiz hotelin yolunu bulamadim ve cocuk gibi bir kenara oturup hem aglayarak Hemde bizi birakti diye esime kizarak beni bul diye Telefon ettimbide o anki heyecan stres daha kaybolmadan kaybolucam diye korkuyorum kaybolunca daha cok heyacanlaniyorum herseyi birbirine karistiriyorum
Çok takılacak bir durum yok, kadınların % 95'i seninle aynı durumda. Bu araba kullanmalarına engel değil. Bolca kaybolursun sadece.
Bu konuda görümcemden beterini tanımadım. Bir kaç kez yol tarif etmesi gerekti bana, stresten saçlarım diken diken oldu. İzmir turu attırdı kadın bana resmen.
Hiç bir kadından yol tarifi aldınız mı? İnanın çok büyük bir yüzde değil. % 5 bile değilizdir yolunu bulan kadınlar. Bir arkadaşım var. Durağına götürüp otobüsüne bindiriyorum, kendi evine giderken kayboluyor yine de. Artık arabayla bırakıyorum çünkü her seferinde alakasız bir yerden aramasından bıktım. Bu derece şapşik olanlarımız var. Düşünün artık.Çok büyük bir yüzde olmamış mı yaa
Ben geri kalan %5te miyim yaniii
Taşındığım her şehre 1ay içinde alışırım hatta atıyorum A noktasına varmak için 2-3 tane kestirme de öğreniyorum fln...
Bildiğim sürekli gittiğim yerlere asla şaşırma gibi birşey olmaz
Ay istemsiz güldüm arkadaşınızaHiç bir kadından yol tarifi aldınız mı? İnanın çok büyük bir yüzde değil. % 5 bile değilizdir yolunu bulan kadınlar. Bir arkadaşım var. Durağına götürüp otobüsüne bindiriyorum, kendi evine giderken kayboluyor yine de. Artık arabayla bırakıyorum çünkü her seferinde alakasız bir yerden aramasından bıktım. Bu derece şapşik olanlarımız var. Düşünün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?