bütün sorunlarım bitti şimdi de iş yerimde psikomanyak bir kadınla uğraşıyorum kadın kafayı bana taktı ve ne yapacağımı bilmiyorum ben bölüm sekreteriyim ama geçici oda orda kadrolu hemşire anlatacağım konu sizede saçma gelebilir bana hala çok saçma geliyor ve anlamış değilim şimdi çay içtiğimiz çaycının suyunun bitmesine iki parmak kalmıştı ve ben işlerim yoğun olduğu için (bu arada hastanede çalışıyorum) yazışmalarımı yapıyordum yazılarıda imza için hocaya yetiştirmem gerekiyordu temizlikçi kadına suyu doldurmasını söyledim (ki bu benim görevim değil suyun bittiğini kim görürse doldurmak zorunda) oda hiç oralı olmadı sonra gidip bu benim psikomanyağa suyu doldur dediğimi söylemiş bu benim manyak beni yanına çağırdı bir tomar laf etti kendisi benim üstüm olmadığı halde yinede hiç seslenmedim sadece işlerimin yoğun olduğundan dolduramadığımı söyledim yerime geçtim ogün boyunca bir agrasif bir agrasif anlatamam ben hiç oralı olmadım işime devam ettim çayda içmedim o gün akşam eve gelirgelmez eşime bana su ısıtıcı almasını söyledim sağolsun oda minicik tam bana göre bir ısıtıcı almış şimdi su bitti mi bitmedimi hiiiiç oralı olmuyorum çünkü onların kullandığı ısıtıcıyı kullanmıyorum artık ertesi gün yanıma gelip ortada hiçbirşey yokken bana birdaha falanca falanca deme falanca hanım ya da falanca hemşire hanım diyecekmişim yine hiç sesimi çıkartmadım bugün telefonda kendisini istediler bende falanca hemşire diye seslendim vay ben niye kendisine falanca hemşire demişim falanca hemşire hanım diyecekmişim sinirlerim çok bozuk hiç karşılık veremiyorum ve o kadrolu bense çalışmak zorundayım samimi olduğum arkadaşım onu tanıyor o bazen kaşınır hocalara söyle onun kulağını bükerler diyor söylesem mi söylemesem mi söylemezsem o işyerini bana haram eder söylesem belki o benden daha eski diye onu tutarlar napacağımı şaşırdım neyseki şimdi haftasonu girdi araya iki gün yüzünü görmeyecem kendime bu kadar sessiz olduğum için çok kızıyorum bana akıl verin