kafanıza taktığınız başka bir sorunu örtmeye çalışıyor olabilir misiniz?
benim çocuğum yok, düzenli olmayı severim kalktığım gibi önce işlerimi bitirir öyle otururum. ama siz sanki sürekli iş arıyormuşsunuz gibi geldi kendinize ve yazdıklarınızı okurken ben yoruldum. öncelikle çocuklarınızı bu şekilde büyütmeniz çok yanlış. bırakın oyuncaklar ortada kalsın oynasın, oyunu bittikten sonra yavaş yavaş kendinin toplamasına izin verin, çünkü sürekli peşinde koşturan biri olması çocuğunuz için iyi değil. benim annemde böyleydi, benim bir şey yapmama fırsat vermezdi ve kendisi sizin gibi sürekli bir şeyler toplayıp her şeyi kendi yapmak isterdi. panik atak hastası. benim bir şey yapmama izin vermeyip her şeyi benden önce yaptığı için büyük bir özgüven problemim olmuştu ileride.
misafirler geldiğinde de çay bardaklarını, ıvırı zıvırı götürür bulaşık makinesine yerleştirip, mutfağı toplamadan gelmezdi. bu da çok yanlış. gelen insanlar diken üstünde oturuyor sırf bu yüzden. sonralarda biraz törpüledi bu huyunu.
bence "emzirmek" doktora gitmenize engel değil, doktor vereceği ilacı ona göre verir. ve ya psikologa yönlendirir konuşarak halletmenizi sağlar. kendinize, eşinize ve çocuklarınıza bunu yapmayın lütfen