- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Şöyle ki psikolojikmen çöküntü halindeyim uzun zamandır. İş yerimde de sorunlar yaşadım 2 kişiyle onlar yüzünden yerimi dğeiştirmiştim ve orada bir abla vardı bana destek olan dertleştiğim sürekli. Evde durumlar kötü para yok pul yok babam işsiz uzun zamandır. Kardeşim okuyor. Annem ev hanımı zaten. En son maaşımdan eve para vermiştim bin lira kira filan duruyordu 3 aylık.. mecbur katkıda bulundum normal de vermiyordum pek. Çünkü babam sürekli bira içen biri bu yüzden ona para vermek istemiyorum. Ama anneme veriyorum arada . Tam tedaviye başladım psikolog ve psikiyatri bu kez bu ay işten cıkarıldım. Yani herseyde vardır bir hayır diyorum ne yapayım. Evde duramayan ben şuan mecburen duruyorum haftasonu tek gün hobi olarak ismeğe bir kursa gidiyorum. İş bakıyorum sürekli basvuru yapıyorum pek dönen yok biryer cagırdı gittim o da şaka gibi biryerdi koşarak uzaklastım. Ve birde şu var ben yeni mezunum toplamda 2 seneye yakın calısmıs olsam da bilmediğim şeyler var önümü kapatan mesleğimle ilgili bunları internetten hergün düzenli arastırıp öğrenebilirim. Bir yandan evde sıkılıyorum ama öğrenmeye de mecburum. Ruh halimi iyi tutmaya calısıyorum daha kötü insanları düşünüp umut etmeye zorluyorum kendimi. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Böyle bir ortamda bu psikolojiyi de dikkate alarak bana neler önerirsiniz?