yerimde olsanız ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kafke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kafke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
25
0
36
35
Tekirdağ
iki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...

Ne mi yapardim?
Gider sikayet ederdim.
Ardindan 'benden güzelini git bul madem ben artik yokum' derdim.

Allah yardimciniz olsun.
Hic kimse icin kendinizi asaglamak zorunda degilsiniz.
Ve eminim cokta güzel bir bayansinizdir.

Ne mi yapardim?
Gider sikayet ederdim.
Ardindan 'benden güzelini git bul madem ben artik yokum' derdim.

Allah yardimciniz olsun.
Hic kimse icin kendinizi asaglamak zorunda degilsiniz.
Ve eminim cokta güzel bir bayansinizdir.

şikayet edemedim ailem babam geldi aklıma ne bileyim olay büyümesin istedim ve affettim kendimcee bir şans daha verdim ona.ben böyle bir evlilik istemiyorum.ayaklerım yere basıyor meslegim var çok şükür.kimseye muhtaç degilim ama buda evlilik ne bileyim ya offff çok zor........

İnsanların kişilikleri 3 yaşına kadar nasıl oluştuysa( travmalar ya da olumlu izler) , buna 6 yaşına kadar ne kadar ekleme yapılabildiyse o kadar.

Bunun haricinde insanların kişiliklerinde en ufak bir değişiklik olmayacağına inanıyorum. Aslında bu inançtan daha çok somut bilgi. Ama şimdi bilgi deyince kaynak göstermek gerekecek, bilimsel yayın linki falan uğraştırmayın beni arkadaşlar :)

Eğitimle tabii insanoğlunun ilkellikleri kontrol altına alınabilir ama ne yazık ki stress durumlarında ortaya böyle canavarların çıkmasına eğitim de engel değil.

Bunu başta kendime söylüyorum; lütfen ruh sağlığı yerinde çocuklar yetiştirelim ki ilerde kendileri mutsuz insanlar oldukları gibi, birilerinin başına da bela olmasınlar.

15 yasima kadar siddet gören biri olarak aff edemeyecegim bir konu bu malesef bu yüzden kati olmus olabilir yorumum tabii ki ayril demek bana kolay geliyor buradan ama dedigim gibi yasamis biri olarak asla aff edemem (büyük konusmakta istemem)...

Saçma sapan bı konudan çıkan bu denli bı tartışma ve sonucu dayak! Normal olan hıç bı insan bunu yapmaz emin ol,yarın öbürgün gerçekten bı sorun olduğunda ne yapacak bu adam kusura bakma ama ben bunu sorgularım.Senı ıtıp kakan sonra özür dileyen pişmanım diyen bı adam hıç bızaman değişmez,yardımcın olsun nedıyım.Madem bi şans daha vermişin herşeyi ölç biç tart.

çok fena olmuş. ben olsam muhtemelen o eli kalktığı gibi çevirir bir tarafına...
töbe töbe..
ne diyebilirim ki.. ben güzelim dediğin için seni evire çevire döven adama ne yapabilirsin ki.. dayağını yemişsin, siniri geçince çağırmış gitmişsin, gece de bir güzel gönlünü alırsın. mutlu mesut yaşamaya devam edersiniz..

Son düzenleme:

birde derlerki mesleği olmayan insanlar mecbur çekiyor mesleği olsa böyle olmazdı.....

arkadaşım sen bu adamın değişeceğine inanıyorsan uğraş danışmanla filan ama olmuyorsa dayak olayını hafife alma ne demek dövmek küfürler etmek .....

yuva yıkmak zor ama bu durum böyle ört bas edilmemeli.allah yazdımcın olsun ama bu kadar basit bi olayda bunu yapıyorsa... allah korusundikkat et kendine

şekerim biz bu senoryolari çok izledik..kadin hep affeder,erkek bir daha asla yapmam der ama değişen hiç bişi olmaz..yuva yikmak tabi ki zor,eşine istersen bir şans daha ver ama sonuç ayni olacak..arkadaşim vardi..eşide onu dövdü ,makyaja izin vermedi ,gecenin bir yarisi istanbulda sokağa atti..boşanmadi ,bir de üstüne çok lazimmiş gibi çocuk yapti..şimdi de pişman...sorunlari hiç bitmedi..şimdide çocuk var diye boşanamiyor...eşinde değişmeyecek....bu arada umarim çocuğun yoktur..yoksada sakin yapma..nacizane fikrim..

yani sizde ayıp etmişşiniz tabıkı dayak falan olmamalı cok buyuk bır hata ama sız ona ben senden güzelim derken o kırılmıyo da sıze guzel degılsın dıyınce neden bukadar tepkı verıyorsunuz oda tıpkı sızın gıbı dusuncesını soylemıs nasılkı sız onu kendınızden cırkın buluyorsunuz o da sızı cırkın buluyormus cok normal degılmı?

normalde sessiz sakin biri ailesine anlatsam bunu bana mümkün degil inanmazlar.acıyorum eşime içimde ona karşı sevmekten çok merhamet duygusu fazla galiba.hayatında güzel hiçbirşey olmamış asker kendisi içinden çıkılmaz bir haldeyim..

normalde sessiz sakin biri ailesine anlatsam bunu bana mümkün degil inanmazlar.acıyorum eşime içimde ona karşı sevmekten çok merhamet duygusu fazla galiba.hayatında güzel hiçbirşey olmamış asker kendisi içinden çıkılmaz bir haldeyim..

Konu güzellik ve çırkınlıkmı sence sadece arkadasım,bu kadar basit bişey yüzünden tekme tokat dövülmesimi!!

yani benimki sadece şaka idi asla o rencide olsun diye söylemedim öyle bir düşüncem yok.kaldı ki ben eşime onun tavrı ile söylemedim güzel oldugumu

kötü niyetle söylediginizi bende düşünmedim ama belki esiniz öyle düşündü gönlünüzü almasını beklemenız yanlıs bence yıne söylüyorum tabıkı dayak cok kötü bir sey ama öncesınede bakmak lazım böyle durumların yasanmasını en bastan engellemek lazım
ben böyle sakaları cok anlamsız yersız buluyorum neden kadın daha guzel olcakmıs neden erkek kadını hep övmek zorundaymıs bazı kadınların kocaları daha güzel burda esi neden saka yapma hakkına sahıp ben senden guzelım deyınce neden evet hayatım sen benden guzelsın cevabını vermek zorunda ? gercekçen saçma bir düsünce

Son düzenleme:
Konu sahibine yorum yapmadan geçmişim özür diliyorum
Çok üzüldüm başınıza gelen olaya tabi ki evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz ancak bu şekilde kapanırsa büyük ihtimalle aynı boyutta bir olay siz özen gösterseniz dahi tekrarlanacaktır. İnsanlar hatalarından ciddi tepkiler görmezlerse ders almazlar, hatta genelde görseler de almazlar. O yüzden devam etseniz dahi bazı önlemleri hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınız için almanız daha doğru olacaktır. Umarım başınıza bir daha böyle bir olay gelmez.

şiddete başvuran insanlar ne kadar aciz olduklarını gösteriyorlar aslında fiziksel olarak kendinden daha güçsüz olan kadınalra karşı erkekler bunu kullnıyor maalesef umarım eşiniz bunu bir daha asla tekrarlamaz basit bir şakadan dolayı bunu yapması anormal bi durum.yerinizde olsaydım bir süre uzaklaşırdım ki ailemin yanına gidebilirdim ki aklı başına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…