yerimde olsanız ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kafke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tabi ki evet demek zorunda değil, ama dövmemek zorunda. Dayağa bakış açınızı yumuşak, kadına bakış açınızı kendimce yanlış gördüğüm için devam etmek istemiyorum, teşekkürler.

Şiddet uygulayan insan konuşmayı bilmeyen insandır ,kendini açıklayamayan açıklasa da haksızlığından korkan insandır.ACİZLİKTİR kısaca.
Şu an kimse sizin kadar bilemez çektiğinız sıkıntıyı fakat gerçekten hak etmediğiniz şeyler yaşamışsınız.Belki de psikolojik sorunları var eşinizin bilemem günümüzde herkesin sorunları var bence terapi tarzı bir şeyi kabul edecekse deneyin derim faydasını görürsünüz.Ama çözüme odaklanmayacaksa orda bir durup düşünün. Şiddet kesinlikle geçiştirilmez bir kez yapar affedersiniz tekrar yapar bunı göze alın devam ederseniz.Ayrıca dış görünüş güzellik falan Allah aşkına bu görüntüyle ilgili atıp tutan insanlar yaşlanıp yatalak olunca da böyle konuşabilecekler mi? Daha iyisini bulurum falan...neden bulmadın madem? Gerçekten çok canım sıkıldı durumunuza Allah yardımcınız olsun duygularınızı bi kenara bırakıp düşünün derim

okurken çok üzüldüm ama dediğiniz gibi evlilik kolay bitirilmemeli ama dayak olayı çok kötü ilk defamı oldu bilmiyorum ama umarım tekrarı olmaz

Ortada sadece sözlü hakaret değil, şiddette var. Böyle bir şey dediniz diye sizi o şekilde kırması çok anlamsız.
Siz ağlayarak odaya gidiyorsunuz sizin gönlünüzü almaya değil kızmaya geliyor. Birde dövüyor. Daha güzelini bulamayacak mıyım diye çemkiriyor.
Bana yapılsa, bir saniye durmazdım o evde. Herkes haddini bilmeli, karşındaki eşin dahi olsa.

okurken çok üzüldüm ama dediğiniz gibi evlilik kolay bitirilmemeli ama dayak olayı çok kötü ilk defamı oldu bilmiyorum ama umarım tekrarı olmaz

eşim bana hiç bi hak tanımaz ne üzülmeyi ne aglamayı ne alınganlık göstermeyi böyle şeyler yapınca çok sinirlenir deli olur.sanki dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi davranır.

Ben olsaydim (allah korusun) o evi aninda terk ederdim, belkide öyle bi dayktan sonra ayakkabisiz nasil ciktigimi bilmezdim, sonra sikayet ederdim ve bosardim!! Siddeti hicbi sekilde kabul edemem, ki böyle basit bi nazlanma sözünden sonra !! Siddete her sekilde karsiyim, belki sinirli bi anda kacan bi tokat kimi bayanlari affetmeye itebilir, anlaya bilirim ama bu sekilde dayak atan bi adami nasil affedeyim? Ben böyle yapardim, sizin allah yardimciniz olsun, affetmissiniz insallah bidaha yasamazsiniz gercekten pismandir, hic inanmiyorum ama sizin icin diliyorum...

çok üzüldüm ama sonuçta eşiniz pişman olmuş belki başka birşeye sinirlendi sinirinide sizden çıkardı bence sizi seviyor...dayak kötü bir şey ama evlilikde kolay değil bazen bazı şeylere katlanmak gerekiyor...birdaha sizi döverse ondan sonra boşanmayı düşünün ...bence şimdi hiçbirşey olmamış gibi davranın zamanla hatasını anlar inşallah bir daha tekrarlanmaz...

Dayak kismina gelene kadar olabilir affedilebilir demistim ama dayagin affi olamaz.bi kere yaptiysa tekrar yapar. bence iyi dusunun. Gerekirse ailenizin fikrini alin ve daha guzelini bulmasini tavsiye edip yollarinizi ayirin bence.

Konu sahibinin evliliğinde birden fazla dayak olayı meydana gelmiş daha önce ne yazık ki. Eski konularına bakınca gördüm ben de. Affettiğiniz sürece böyle devam eder gibi görünüyor, üzgünüm.

uuuf..ne yazsam nasıl anlatabilsem bılemedım..
ınsanlık dışı bırşey olduğunu yazabılıyorum şuan..
sankı eşiniz zamanında bırşeyler yaşamış gormuş.. aglamak begenılmek onun ıcın fecı bırşey...
aılesınde baba nasıl bırı ..
asker olmanın verdıgı (kışıye gore degışır ınşaallah)bırşey belkıde..
bırşey yaşadığı gordugu kesın..
normal ınsan böyle davranmak ıstesede davranamaz..
altında yatan buyuk bır olay var...bır arkadaşın yazdığına katılıyorum...
kışı 6 -7 yaşa kadar şekıllenır...
allah yardımcınız olsun... aılenıze duyurmanızı onerırım..
belkı eşınız bunada cok buyuk tepkı yapacaktır..
fakat allah muhafaza sonu başka şekılde de bıtebılırdı..
kendınızı korumaya almalısınız..
eşiniz cınnet anına cabuk kapılıyor.. bır sebepten dolayı..
eşinizin karşısında ezılıp büzülmek care olmaz bunu unutmayın..lütfen başka çareler arayın..
gerekırse aılenıze anlattıktan sonra bellı etmemelerını ama bılgınızın olmasını ıstedıgınızı soyleyın..
son bırşeyı yazacağım ama olmayacağını bılıyorum..
dr tavsıyem olacak ama böyle bır eşin kabul edecegıne ıhtımal vermıyorum..
başka cozum yok sankı..
fazlada tuz bıber mısalı olmak ıstemıyorum..yazılanlar yazılıyor ..tekrar tekrar allah yardımcınız olsun..aminnn..

darp raporu alırdım, gerisi de çorap söküğü gibi gelirdi. yalnız anlamadığım gel dedi gittin bir de üstüne, neden? çekip gitmeliydin zannımca.

Yeriniz de olsaydım boşanırdım.
Şiddet uygulayan insana zerre saygım olmaz benim.
Bu durumu çekmek isteyen çeksin..ben çekmezdim.
Geçmiş olsun.

darp raporu alırdım, gerisi de çorap söküğü gibi gelirdi. yalnız anlamadığım gel dedi gittin bir de üstüne, neden? çekip gitmeliydin zannımca.

Darp raporunu yazmayı unutmuşum.
Aynen gider raporumu alırdım ve gerisi gelirdi.

ya normalde eşim kötü bir insan degil yaşadıklarından böyle olmuş babası çok kötü bir baba belki ondan

Ve klasik son...
"Aslında eşim iyidir,sever beni" bla bla bla.
Mutluluklar o zaman.

yerinde olmak istemezdim çünkü eğer o dayağı yiyen kişi ben olsaydım darp raporu almış kocam olacak o adamı polis zoruyla evden uzaklaştırmış ailesini aratyıp oğlunun yaptığı iğrençliği bir bir anlatmış ve avukat arayışında olan bir durumda olurdum.

yuva kolay kurulmuyor olayına hiç girmeye gerek yok çünkü erkeğin kadına el kaldırdığı bir şeyden yuva diye bahsedemiyorum ben.

gayet normal okuyordum ta ki dövdü lafına kadar. dövdü ne demek ne hakla bu ne cürret? olay bambaşka yere varmış. sonra da afedersiniz ama köpek çağırır gibi yanına çağırıyor gel buraya diye. vay ş.refsiz! hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim böyle birşeye maruz kalmana. o el bir kere kalktıysa yine kalkacaktır. ailenle durumu mutlaka paylaş. böyle bir durumda ben evliğimi sonlandırırım başka oluru yok. iki şey bitirme nedenimdir, şiddet ve ihanet.

ya normalde eşim kötü bir insan degil yaşadıklarından böyle olmuş babası çok kötü bir baba belki ondan

senin ne suçun vardı? Adam manyak işte. Ne diye seni dövüp küfreden adamı aklamaya çalışıyorsun?

Eşin seni seviyor olabilir buna bir sözüm yok

Ancak evlilik sadece sevgiyle yürümüyor; karşılıklı saygı, anlayış, sorunların üstüne sürtmemek, bazen birbirini nazlamak... Bunlar hep karşılıklı

Dayak affedilmemesi gereken bir konu, insan eşine el kaldırıyorsa o ilişkide kurtarılacak bir şey kalmamıştır. Maalesef ki bu filmi tekrar tekrar izleyeceksin, Allah yardımcın olsun

bunu okuduktan sonra diğer yorumumu geri alıyorum. sanıyorum siz şiddeti kanıksamışsınız. bize söyleyecek söz düşmez bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…