kötü niyetle söylediginizi bende düşünmedim ama belki esiniz öyle düşündü gönlünüzü almasını beklemenız yanlıs bence yıne söylüyorum tabıkı dayak cok kötü bir sey ama öncesınede bakmak lazım böyle durumların yasanmasını en bastan engellemek lazım
ben böyle sakaları cok anlamsız yersız buluyorum neden kadın daha guzel olcakmıs neden erkek kadını hep övmek zorundaymıs bazı kadınların kocaları daha güzel burda esi neden saka yapma hakkına sahıp ben senden guzelım deyınce neden evet hayatım sen benden guzelsın cevabını vermek zorunda ? gercekçen saçma bir düsünce
okurken çok üzüldümama dediğiniz gibi evlilik kolay bitirilmemeli ama dayak olayı çok kötü ilk defamı oldu bilmiyorum ama umarım tekrarı olmaz
darp raporu alırdım, gerisi de çorap söküğü gibi gelirdi. yalnız anlamadığım gel dedi gittin bir de üstüne, neden? çekip gitmeliydin zannımca.
darp raporu alırdım, gerisi de çorap söküğü gibi gelirdi. yalnız anlamadığım gel dedi gittin bir de üstüne, neden? çekip gitmeliydin zannımca.
ya normalde eşim kötü bir insan degil yaşadıklarından böyle olmuş babası çok kötü bir baba belki ondan
ya normalde eşim kötü bir insan degil yaşadıklarından böyle olmuş babası çok kötü bir baba belki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?