şikayet edemedim ailem babam geldi aklıma ne bileyim olay büyümesin istedim ve affettim kendimcee bir şans daha verdim ona.ben böyle bir evlilik istemiyorum.ayaklerım yere basıyor meslegim var çok şükür.kimseye muhtaç degilim ama buda evlilik ne bileyim ya offff çok zor........
"BENİ DÖVDÜ" bu cümleyi bu kadar rahat kullanabildiğine göre,ilk defa dayak yemiyorsun.Kendi anlayışlarınıza göre birbirinize espri yapmışsınız.Anlayamadığım,eşin sana güzel cümle kurmadı diye,odalara gidip,onu bunu atıp trip yapan sen,seni dövüp,sana küfür ettikten sonra,nasıl oluyor da gel buraya deyince yanına gidiyorsun.
Kişilik sahibi olmanın,mantıklı davranmanın,hayatını kaliteli yaşamanın kesinlikle ekonomik özgürlükle,okumakla ilgisi yok.Bunu anlamış olduk.Basiretle,duygusal güçle ilgisi var.Zaafları olan,hastalıklı sevgi tutulması yaşayan biriysek,saçma sapan bahaneler üretir,bize yapılanı haklı çıkarırız.
Mesela senin verdiğin örnekler;annem babam duyarsa...Duysun ya,duysun.Yarın psikolojisi mahvolmuş,hayata küsmüş,dayak yiyen bir evlat görmetense,baştan duysunlar.
Kocan küçüklüğünden beri sıkıntılar çekmişte acıyormuşsn da vay vay vay.Sen kendine acı bence.Ne çekti kocan.Veya ne çekerse çeksin,insanın hayat arkadaşına,karısına,bırak herşeyi bir insana hakaret,küfür,dayak atma hakkını tanır mı.Sen mi çektirdin zamanında ona.İnsan acı çektiyse daha çok olgunlaşır,yuvasına daha çok bağlanır.Allah aşkına ne çekmiş.Ne kimsesiz çocuklar,anası babası olmayan,veya üvey ana baba zulmuyle buyuyen,hastalıklarla,maddi zorluklarla uğraşan ,iş bulamayan,emeğinin karşılığını alamayan,haksızlığa uğrayan,borç deryasında yüzen insanlar var şu dünyada.Ne çekmiş senin kocan.
Bir de pişman olmuşmuş.Seni ynaına çağırıp pişmanlığını söyledi sen de inandın mı.Nasıl oluyor da hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyorsun.Dövmüş seni ya,hakaret,küfür ve dayak.
Pardon,benim yorumumu alıntılayarak bana mı sordun bu soruyu.Hangi adam,hangi burun kırması.Nazlıcan sen ne yaptın burnunu kırın adamla?
Pardon,benim yorumumu alıntılayarak bana mı sordun bu soruyu.Hangi adam,hangi burun kırması.
iki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...
iki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?