ya normalde eşim kötü bir insan degil yaşadıklarından böyle olmuş babası çok kötü bir baba belki ondan
Yangina korukle gitmeyelim arkadaslar.adam gozu donunce siddete basvuruyor sikayet et ayril demek kolay allah korusun her gun kadin cinayeti haberlerini okuyorz adam gozu donuyo acimadan katlediyo karisini.ewet dayagini ye otur sus ta demiyorum ama belli ki psikoljk sorunlari var sonra da pismn oluyor.yardmciolmali gerekrse bir psikiyatra gotrmelsnz tabi zorlamadan aksi davranmadan....allh kolylk versn islah olması icn dua edin bol bol....
Yangına körükle gittiğimi düşünmüyorum(kendi adıma yazdım).
Evet "ayrıl" demek çok kolay bana göre.
Karısını "sinirlendikçe" döven bir "ADAMIN" kızıydım(yazıkkkkk adamcağıza neler çekti kimbilir)
Bu türler psikiyatr dan anlamaz,benim annem nasıl gecenin bir yarısı "herşeye rağmen" o evi terk ettiyse,her kadın yapabilir.
Haaaa bu arada bizim evde şiddetin her türü vardı ama ben geçmişte yaşadığım sıkıntılardan ötürü gidipte eşimi dövmüyorum.
Yangına körükle gittiğimi düşünmüyorum(kendi adıma yazdım).
Evet "ayrıl" demek çok kolay bana göre.
Karısını "sinirlendikçe" döven bir "ADAMIN" kızıydım(yazıkkkkk adamcağıza neler çekti kimbilir)
Bu türler psikiyatr dan anlamaz,benim annem nasıl gecenin bir yarısı "herşeye rağmen" o evi terk ettiyse,her kadın yapabilir.
Haaaa bu arada bizim evde şiddetin her türü vardı ama ben geçmişte yaşadığım sıkıntılardan ötürü gidipte eşimi dövmüyorum.
ben kendi adıma yangına körükle gidiyorum gidiyorum ki konu sahibi tekrar böyle dayaklar yemesin eşi ufacık bi şakayı kakaya çevirmesin boşanır ya da boşanmaz ama kocasının burnunu sürttürsün adam bi daha el kaldırmayı bırak bu tip bişey için yanına yaklaşamasın yuva kolay kurulmaz ama bi dayakla yıkılabiliri görsün eşekler gibi pişman olsun diye yangına körükle gidiyorum evet.
Konuyu açma amacinizi anlamadim ben.
Akli basinda her kadin bu muameleye maruz kalip
sonra da iki sarilip öpmeye kanmazdi.
Siz kanmissiniz bizleri bosverin...
amacım sizlerden yardım almak bana belki bi kelime bi cümle yol gösterir diye düşünmüş olup konu açmak.bazen insan saglıklı karar veremiyor tecrübe sahibi insanlara ihtiyaçlarıduyuyor.bu evlilik başka bi şey degil normalde başka birşey olsa hiç eyvallah etmem ama şu an sabrediyorum olmamış gibi davranıyorum kabullenmiş degilim bu olayı çünkü zerresini haketmedim ben on bir kardeşiz bi kere bile ailemden şiddet görmedim ben.
amacım sizlerden yardım almak bana belki bi kelime bi cümle yol gösterir diye düşünmüş olup konu açmak.bazen insan saglıklı karar veremiyor tecrübe sahibi insanlara ihtiyaç duyuyor.bu evlilik başka bi şey degil normalde başka birşey olsa hiç eyvallah etmem ama şu an sabrediyorum olmamış gibi davranıyorum kabullenmiş degilim bu olayı çünkü zerresini haketmedim ben on bir kardeşiz bi kere bile ailemden şiddet görmedim ben.
cocugunuz var mı bilmiyorum ama eger ki bosanmayı dusunmuyorsanız cocuk icin acele etmeyin lutfen.
gayet egitim seviyesi yuksek diyebilecegimiz iki insanın evliligindeki siddeti cocuklarının cozdugu ve karakola sikayet edip annelerini babasının elinden kurtardıgını bildigim insanlar var.
zannedersin ki ne o adam karısına boyle bir sey yapar, ne de onun kadar guclu duran sert bir kadın siddete izin verir.
bazen insanın basireti baglanıyor. bunun bir suru nedeni olabilir.
fakat kararınız ne olursa olsun, bosanmasan bile kolayca affettirecegini dusunmesin. 2.nin tekrarlanmasına da izin vermeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?