. Kisilik bozuklugumu var acaba yada kendine guvenimi yok nedir insan biseyde diyemiyo bi evli olmayan bi halli olamazmis allahim esirgesin mesela benim basima gelse bole bisey gidemem gitcek yerim yok cunku bazen katlanmak icin cooook sebepler oluyo belkide seviyosun sindi gitsen acaba nasil yatti ne yedi yatagini nasil acti sabah ise gitmek icin uyanabildimi oooof of allah yardimcin olsun bol bol dua et bak ne guzel izurde dilemis kalbini dinle yalniz kal bi yerde sakinles yasadigin herseyi dusun bi bak gitmekmi kalmakmi daha agar basiyo kalbin ne diyosa onu yap belki ofkesini kontrol edemediiki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...
5 aylık evliyim çocugum yok şimdilik düşünmüyoruz..basiret konusuna katılıyorum....
şikayet edemedim ailem babam geldi aklıma ne bileyim olay büyümesin istedim ve affettim kendimcee bir şans daha verdim ona.ben böyle bir evlilik istemiyorum.ayaklerım yere basıyor meslegim var çok şükür.kimseye muhtaç degilim ama buda evlilik ne bileyim ya offff çok zor........
Aslinda aradiginiz destek anladigim kadariyla, bunu kabullenmenin dogru olmadiginin bilincindesiniz. Esinizin sinirsel olarak ya yipranmis ya da hastaligi olan biri oldugunun bilincindesiniz (cünkü normal bir insan bu kadar kücük bir olaydan dövmeye kadar gidemez). Siddetin bir evlilikte yasanmamasi gerektiginin de bilincindesiniz. Fakat ayrilamayacaksiniz, bunun da bilincindesiniz.
Önceden böyle konularda "ayril" diyenlerden olurdum. Ama sonradan anladim ki, cogu kadin böylesi bir durumda bosanma taraftari degil, bir sans daha verme taraftari.
Öyleyse söyle diyeyim; "Eminim ki bu olay tekrarlanacak, hatta belli bir süre sonra, sayginin külleri bile evi terk edince, olagan bir hal alacak. Belki baslarda esiniz sürekli affet nasil yaptim, nasil ettim diyecek, sonra özür bile dilemeyecek. Cocugunuz yok sanirim, cocugunuz olsa bilin ki cok yaralanacaktir bu durumdan, belki en azindan cocuk yapmayi düsünmezsiniz bir süre. Ve belki caniniza tak ettiginde bosanmaya karar verirsiniz, belki de vermezsiniz öyle yasamayi secersiniz. Sizin seciminiz. Fakat kendi ayaklari üzerinde durabilen bir kadin olarak dilegim en azindan tekrarlanmasi halinde kapiyi vurup cikabilecek olmanizdir."
"Senden daha iyisini bulamayacagimi mi sandin? Sen kendini güzel mi saniyorsun?" tarzi cümleler bir kadin icin oldukca onur kiriciyken, üzerine dayak yemek....
eşim ne istedigini bilmeyen kendinden emin olmayan biri.evlendik 4 ay oldu. ben çocuk istemiyorum sonumuzun ne olacagı belli degil işi bırakabilirim diyor .:
karasız mı ne anlamadım nişanlıykende böyleydi evlenmek konusunda hep beni tereddüte düşürüyordu.
işte evlenecegiz ama nasıl olacak bilmiyorum derdi .
eşim beni hiç bi şekilde anlamıyor.işini severek yapmıyor zorla gidiyor.
ilk aylarımızda bana çok rencide edici sözler söyledi.şaka yapıyorum diyor ama ben şaka bile olsa bu seviyede bir muhabbet istemiyorum eşimden.
nişanlılıgım bile hep aglamakla geçti onun hep bozulan psikolojisini tamir etmekle geçti.bir kaç kere ayrılmak istedim ama olmadı bırakmadı beni tehdit etti kendimi öldürürüm diye.
bir kaç kere dövdü beni.
ailesi sorunlu daha 2 günlük gelinken elimizden altınları alıp bizi dışarı attı.
evlendigim için çok pişmanım ben böyle bir evliligin hayalini kurmamıştım
şimdilik çocuk düşünmüyoruz
soruyorum hep herkesin evliliginin ilk ayları böyle sıkıntılı mı oluyor.
çok aglıyorum allah ım bu evlilik hayırsızsa kazasız belasız ayrılalım diyorum.
bide bana dediki bizim oralarda kız tarafına deger verilmez dedi.
çok sessiz kalıyorum ama korkuyorum açıkçası hayatından bende gidersem kendine birşey yapar
eşim halaları tarafından hep şımartılmış.o yüzden olgunlaşamamış öz güveni oturmamış
zamanı geri almayı o kadar çok isterdim ki
Bu Ilk dayakmi diye soran arkadaslara konusahibi hic cevap vermemis!! Yumusak yorum yapan arkadaslar, yangina körükle gitmeyin diyen arkadaslar, pismanmis bak ne güzel diyen arkadaslar vs. Konusahibinin yedigi ilk dayak degilmis bu, bir ay önceki konusunda 4 aylik evliyim esim "bikac" defa dövdü yazmis!!!
Daha nedenilirki? Konu acip destek bekliyorsunuzda hicbir öneriyode kabul etmiyorsunuz, yani affetler disinda!!
Sen böyle alttan aldikca hayatinda hicbisey degismes, sadece dayagin dozu degisir, gitgide artar!!!
Ama iyi Adam sen o taraftan bak!! Allah yardimciniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?