iki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...
Bir kere kaç yıllık evlisiniz ki siz “değişeceğim” demiş..
Dövmesi hiçbir şekilde telafi edilemez. Artık hayvanlar bile güzellikle eğitiliyor. İnsan dövmek ne demek? Küfürleri.. en kötüsü de “senden güzelini bulamayacak mıyım?” güzellik görecelidir elbette ve hep daha iyisi mutlaka vardır. Ama insan birini seçer evlenir, onu sever. Sevdiği kişi en güzel görünür gözüne.. o halde eşinde sevgi yok..
Ben olsam böyle bir adamla aynı evde yaşayamazdım..
ipek hayvanlar eğitilebiliyorda bazı canlılar eğitilemiyor maalesef geçen şöyle bir resme rastladım baksana,
iki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...
şikayet edemedim ailem babam geldi aklıma ne bileyim olay büyümesin istedim ve affettim kendimcee bir şans daha verdim ona.ben böyle bir evlilik istemiyorum.ayaklerım yere basıyor meslegim var çok şükür.kimseye muhtaç degilim ama buda evlilik ne bileyim ya offff çok zor........
"iğrenç yaratık. bizim bir arkadaş görmüş adam elektirik demirine sürtünüyormuş... inşaatçı işçi..."
üüf pislik yaa!işte ben bunları hiç bir canlı sınıfına sokamıyorum valla
bir insan hayat arkadaşına nasıl el kaldırır ,nasıl döver nasıl küfreder anlamıyorum..
hayvanlar bile sahibini biliyor tanıyor ..
gerçekten büyük bir şiddet sorunumuz var..
dünya nereye gidiyor böyle anlam veremiyorum..
geçenlerde de annemlerin orda bir çocuk annesini balkondan aşağı atmış düşünebiliyor musun..
En büyük dileğim kavgasız şiddetsiz sevgi dolu bir dünya..
insan bu dünyaya çocuk getirmeye korkar oluyor ben korkuyorum şahsen..
ben ne kadar düzgün eğitsemde bir psikopatın karşısına çıkabilme düşüncesi beni çok ürkütüyor
bir evlilikte şiddet varsa bu evlilikte sevgi saygı herşey bitmiş demektir.dayat hayvana bile yakışmazken insana nasıl dokunabilir anlamıyorumiki gün önce eşimle çok şiddetli bir tatışmamız oldu.şöyle ki;o gün gayet güzeldi bi sıkıntı yoktu taki akşama kadar. Oturuyoruz bi konu geçti tv.den eşler zamanla birbirine benzermiş diye. Ben biz birbirimize benziyormuyuz acaba dedim sonra ardından espiri ile gerçi ben senden daha güzelim dedim.bana eşim şöyle bir baktı yandan ve sen kendini güzel mi zannediyosun dedi.o an çok kötü oldum üzüldüm hiç bi şey diyemedim oda söyledigini telafi etmedi her zamanki gibi.düşündüm allahım ben eşimin gözünde güzel degilsem ne önemi var ki diye ve aglayarak içeri gittim.gitmez olaydım.arkamdan geldi ne oldu falan dedi agladıgım için kızdı bana gönlümü almak yerine.hiçbişey yapmadan gitti benim şarteller attı tabi mutfaga gittim bardak altını sertçe tepsiye koydum bunu duydu ve deli oldu.sen ne yapmaya çalışıyosun diye o an bende sesimi yükselttim bir bönlümü alsan herşey biterdi diye o hala üstüme geldi elime bi kutu geçti onu yere attım kaktı geldi yanıma deli olmuştu tuttu kolumdan içeri götürüp dövdü beni.o anı anlatamam size bi olaydan bu kadar sinirlenirli insan hemde suçlu iken.dövdü küfür etti demedigini bırakmadı bana s...tir git evine sen kendini güzel mi zannediyosun senden daha iyisini bulamayacakmıyım dedi ben hıçkıra aglıyorum tabi birşey diyemedim bana birşey yapar öldürür diye çok korktum.komşular hep duydu galiba bizi.sonra salona geçti sakinleşti beni yanına çagırdı gel buraya diye.gittim oturdum korkumdan ben gitmek istiyorum dedim ömrüm boyunca bunu çekemem dedim sen hastasın dedim.saçmalama falan dedi pişmanım dedi bi yalvarmadıgı kaldı sarıldı öptü falan ama ben kendimi sıkıyorum ona dokunmamak için. Keşke o yakınlıgı o sözü söylediginde yapsaydı..degişecegim söz böyle gitmeyecek dedi bırakıp gidemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?