yerımde olsanız??

fk1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.879
3
66
Çek Cumhuriyeti
ben omuzuma yanı arka tarafına ufak bir dövme yaptırmak ıstıyorum.. hatta dövmecı ıle tarıh ve para konusunda konustuk ve anlastık.. ama sorunum şu: annem buna kesınlıkle karsı :(

göbeğimdeki ve dilimdeki piercinglerede karsiydi ve onu dınlemedım dıye 2 hafta konusmadı benımle..

eger yıne sözümü dınlemezsen sana hakkımı helal etmem dıyor.. tabıkı annem daha önemlı ama bu benım cok ıstedıgım bırsey.. ayrıca vucud benım karar benım kararım saygı duyması gerekmez mı??

sız olsanız napardınız??????

yaptırmazdım ben olsam... annemın helalliği dövmeden daha onemlı

ben de üzmezdim anacığımı. bu sefer de onun gölü olsun :34::34:

bence yapmamalısın..
ya Allah korusun annene birşey olsa..ne kadar pişman olursun varya..
sonrada sildirmeye uğraş birde üzüntünü düşün..

Anneler kutsaldır istemiyorsa bir bildiği vardır..
:20:

ben sırf o ıstıyor dıye sevdıgımden vazgectım ya her sekılde benı yönetmek ıstıyor böyle hakkımı helal etmem dıyerek.. :( elımı kolumu baglıyor..

bence yapmamalısın..
ya Allah korusun annene birşey olsa..ne kadar pişman olursun varya..
sonrada sildirmeye uğraş birde üzüntünü düşün..

Anneler kutsaldır istemiyorsa bir bildiği vardır..
:20:

istemıyor olmasının nedeni: birincisi canımın acıyacak olması, ıkıncısı elalem ne der dıye ... pfff :37:

canım benim lütfen beni yanlış anlama herkesin inancı kendine ama söylemedende geçmek istemedim ama vücut benim demişsin düzeltmek isterim sen sadece o bedenin emanetçisisin ayrıca islamiyette dövme hiç hoş karşılanmıyor ama tabiiki sen bilirsin lütfen beni yanlış anlama sonuçta senin kendi hür iraden

ben omuzuma yanı arka tarafına ufak bir dövme yaptırmak ıstıyorum.. hatta dövmecı ıle tarıh ve para konusunda konustuk ve anlastık.. ama sorunum şu: annem buna kesınlıkle karsı :(

göbeğimdeki ve dilimdeki piercinglerede karsiydi ve onu dınlemedım dıye 2 hafta konusmadı benımle..

eger yıne sözümü dınlemezsen sana hakkımı helal etmem dıyor.. tabıkı annem daha önemlı ama bu benım cok ıstedıgım bırsey.. ayrıca vucud benım karar benım kararım saygı duyması gerekmez mı??

sız olsanız napardınız??????

piercinglerimi annemden habersiz yaptırmıştım görünce kıyamet koptu .Sonra dövme yaptırırsan hakkımı helal etmem dedi .Onun için ne kadar istesemde dövme yaptıramıyorum yaaa

istemıyor olmasının nedeni: birincisi canımın acıyacak olması, ıkıncısı elalem ne der dıye ... pfff :37:

Üçüncüsü; zaten şuanda yaptırdığın dövmeyi, ileride olgunlaştığında iş güç sahibi olduğunda beğenmeyecek olman
Dördüncüsü; dövmenden sıkıldığında, dövme çıkartmanın çok zahmetli ve can yakıcı bir işlem olması
Beşincisi; göbeğine ve diline piercing yaptıran kızını çok iyi tanıdığı için tek bir dövmeyle yetinmeyeceğini bilmesi..

uzar gider.. Annesini kaybetmiş biri olarak, şansım fırsatım olsa, annem geri gelse, sözünden 1 kelime dışarı çıkmazdım. :34:

Annem istemezse yaptırmam canım.
Hatta benimde başımdan böyle birşey geçti :27: Ben dudağımın üstüne ve ya altına piercing yaptırmak istedim anneme söyledim seni paralarım dedi bağırdı biraz saçmalama diye sonra ben kızdım o da ma geldim :27: Yarım saat sonra o da ya geldi " kızım canının yanması bir yandan mikrop kapma riskin bir yandan ne gereği var yüzünde delik açtırmaya Allah'ın verdiği yüzün var niye bozuyorsun mikrop kapar şişer iltihaplanır pişman olursun sıkılırsın hem bi zamandan sonra gereksiz yani" dedi :27: Bende ne diyim yaptırmadım " tamam anne" dedi o da sevindi garibim. Aradan 3 hafta geçti dudağımın sağ üst köşesinde ben çıktı (normal ben et beni değil) bende dedim aaa bak piercing gibi duruyor anne :27: o da "aaaaa evet bak Allah vergisi oldu" dedi kou kapandı :27:

canım benim lütfen beni yanlış anlama herkesin inancı kendine ama söylemedende geçmek istemedim ama vücut benim demişsin düzeltmek isterim sen sadece o bedenin emanetçisisin ayrıca islamiyette dövme hiç hoş karşılanmıyor ama tabiiki sen bilirsin lütfen beni yanlış anlama sonuçta senin kendi hür iraden

yanlıs anlamadım.. yorumun ıcın tskler..

canım dövme çok önemli bi karar.yaptırdığın dövmeden bir süre sonra sıkılabilirsin.pişman olabilirisin.sildirmek çok zor.bence anneni dinlemelisin.o senin için doğru olduğuna inandığı için böyle davranıyor.onu üzmemelisin.ya da ikinci bi çözüm annenle konuşup geçici dövme yaptırabilirisin.annen geçici dövmeye belki müsade edebilir.böylece sen de hevesini almış oluursun.

asla yaptırmazdım. canım annem ne isterse onu yaparım ben, yeter ki benim yüzümden küçük bir üzüntü, hayal kırıklığı yaşamasın. ben ona ölürümm

yanlıs anlamadım.. yorumun ıcın tskler..

ben teşekkür ederim canım anlayışın için cevabındanda çok anlayışlı ileri görüşlü biri olduğun ortada kendin için en doğru kararı vereceğinden eminim ben umarım kararınla mutlu olursun canım

Benim annem de istemiyordu. Ben severim dövmeleri ama. İlk dövmemi bileğime yaptırdım annemin adını yazdırdım. Sildirmem gerekedeğini de sanmıyorum. :17: Kızar gibi oldu ama sevindi tabi, şimdi başka yaptırmak istersem ses çıkaracağını sanmıyorum. Onu deneyebilirsin sende. Annenin adını dövme olarak istemezsen onu geçici yaptırabilirsin tabi önemli olan ikna etmen :10:

Back
X