yerimde olsaydınız napardınız?

çok biliyosun allah aşkına ....

Biz de benzer seyleri yasiyoruz. Esim naparsa papagan gibi tekrar ediyorum. Cunku benle hic sorunu yok ailesinin. Onlar ogullariyla aralarinda kusler,bazen gorusmeye calisiyorlar esim istemiyor. Keyfi bilir 34 yasinda adam bu kulagindan tutup anasina niye gotureyim?

o konuşmayınca sizde konuşmuyrsunuz yani benim gibi?
aramadılar 2-3 aydır ben de telefonu kaldırıp aramadım.

o konuşmayınca sizde konuşmuyrsunuz yani benim gibi?
aramadılar 2-3 aydır ben de telefonu kaldırıp aramadım.
Evet. Disarida gordugum zaman selam verip geciyorum. Telefon etmiyorum cunku yuz buluyorlar. Esim konusmak istemiyor ama bugun bana gelip dese ki dark ben anam babamla normal iliski kurmaya karar verdim,o zaman ona uyarim. Ana baba onun cunku,beni baglayan bir sey yok. Daha once defalarca denedik normal gorusmeyi,olmadi. Careyi esim iletisimi kesmekte buldu. Ben de neden demedim cunku gordum gozumle yasananlari. 70ine merdiven dayamis insanlar bu saatten sonra degismez. Manyak olarak hayatlarina devam edecekler bas basa

evet hatırladım şimdi sizi...
haklısınız...
benim durumda sizin gibi.

bugün eşimin annesi eşimin doğum gnü için aradı kutlu olsun dedi sadece. bende o sırada telefonu isteyip annesine sey dedim nasılsın dedim iyiyim dedi ismimle hitap edip , yarın size gelelim diyorum dedim. bugün müsait degiliz dedi ama yarın gelin dedi .
böyle sevinerek demedi.

dayanamadım o an ne bileyim.
sorunları ogullaıyka ama beni sorun olarak görüyorlar belli

gitmek istemiyoeum ama eşimin askere küs gitmesini istemiyorum

cok yanlış bişey mi yaptım sizce?

ben bu hamleyi yapmasam işine geldigi zaman böyle sadce oglunu arayacaktı

seviyeli ve mesafeli de olsa arada gidip gelmek iyi diye düşündüm o an

Bence ailenin ve esinizin problemi. Siz kendinizi yipratmayin bu durum yüzünden. Bazi aileler cidden dramsiz yasiyamiyor nedense. Ama esiniz askere gidecekse yinede önceden ailesine bir gidip helallesmesi taraftariyim. Ne olur ne olmaz. Uzun bir sürec sonunda. Rabbim hem soze hem esinize kolaylik versin

içimi rhatlatrınız birazcık ... anlık birden istedim telefonu söyledim eşimde şok oldu.
hayırlısı olsun

evet şimdi başlıyorum anlatmaya...
lütfen yorumlarınızı yazınız...

akşam 7 bucuk gibi caldık kapılarını.. oradan da benim aileme gidecektik ters bişey olur üzülüsem moral olsun diye

Neyse karsıladılar eller öpüldü hiç bir sey olmamış gibi... bi süre oturduk ondan sonra annesi çay koymaya gitti ben kalkmadım ...

ardından o da yanımıza geldi. o sırada işte ondan bundan konuştuk. eşimin askerligini duymuşlar onu söylediler. eşimde gidicem dedi.

işte annesi inş buraya cıkar filan....
sonra işte babası her zamanki gibi komşularının cocuklarından bahsetti.
yükselen tansiyonundan...özel hastaneye gidecekmiş ama işte çok para istemişler filan her zamanki iç sıkan muhabbetler.
ama bu sefer cok takılmadım.

Normalde gündüz 1 tane attıgım antideprasandan gitmeden önce bir tane daha attım nolur nolmaz diye.

Eşim ben otururken rahat otur filan dedi. arada sırada hep bana baktı. sohbet ederken eşime ailesi ismi ile hitap edip bak şu söyleydi deyince beni muhabbete katmak için , eşim bana dönüp sen tanırsın onları surda görmüştük diye yalnız bırakmadı beni...

Eşim çok streslenerek gitti. Güle oynaya gitmedi ailesine . hatta ben otururken muhabbet ediyolar diye anneme mesaj attım anne biz bugün gelmeyelim , eşim rahatsızlandı biraz diye.
onu gördü eşim zaten ailesinde cok oturmayız diye konuşmuştuk, belli bir saati gecirince cıvıtıyorlar diye.

Annesi servis yaparken hiç cıkmadıgım mutfakta servis yapmak ve masaların üstünü toplamakla yetindim.

hiç degişmemiş bazı seyler, vicdanımsa rahat. kendimizi cok kastık belki giderken ,
ama ben 2inci defa onlara insanlık görevimi yaptım...

En son cıkarken yine gelin dedi annesi ben de sizde gelin buyrun dedim , eşimde babasına demiş.
Yeni taşındığımız evi bile sormadılar. nasıl alıştınız mı demediler.
hep işlerine geleni sordular.
Bende artık takılmıyorum. Bende bişey sormuyorum hastalıkları ile ilgili evi satıp satmamalarıyla ilgili...
Kimse benim düzenime karışmasın böylesi daha iyi belki..

Bence iyi yapmışsınız,mesafenizi koruyun daha sonra işler sizi aşabilir size mudahele hakkını kendilerinde görebilirler.....

Bence iyi yapmışsınız,mesafenizi koruyun daha sonra işler sizi aşabilir size mudahele hakkını kendilerinde görebilirler.....

eşimde bende mesafeli davrandık, ha bu demek degil sohbet etmedik filan ,
ama işte aynı şekilde aynı yüzsüzlüğü yaparlar... mesafemi korumamız ve iç işlerimize karıştırmamız önemli gercekten...

ev tasırken ki halimi unutammıyorum ben . 2 günde tüm evi topladık tasıdık... o zaman merak etmeyen beni artık hiç merak etmesin...

ayda 1 görüşmeyi planlıyorum onlarla, ztn eşim biz onlara gittik onlarda bize gelmezse bir daha da gitmem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…