- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
-
çok biliyosun allah aşkına ....Aynen onlarında gelinleri her konuda üzenlerine vazife gibi önce eşi ailesinden soğutma çabaları sonra barıştırma çabaları sergileyince ah ah kızlar gelinim çok fena napsak diye sorarlar...ama iş işten geçmiş olur.
o konuşmayınca sizde konuşmuyrsunuz yani benim gibi?Biz de benzer seyleri yasiyoruz. Esim naparsa papagan gibi tekrar ediyorum. Cunku benle hic sorunu yok ailesinin. Onlar ogullariyla aralarinda kusler,bazen gorusmeye calisiyorlar esim istemiyor. Keyfi bilir 34 yasinda adam bu kulagindan tutup anasina niye gotureyim?
Evet. Disarida gordugum zaman selam verip geciyorum. Telefon etmiyorum cunku yuz buluyorlar. Esim konusmak istemiyor ama bugun bana gelip dese ki dark ben anam babamla normal iliski kurmaya karar verdim,o zaman ona uyarim. Ana baba onun cunku,beni baglayan bir sey yok. Daha once defalarca denedik normal gorusmeyi,olmadi. Careyi esim iletisimi kesmekte buldu. Ben de neden demedim cunku gordum gozumle yasananlari. 70ine merdiven dayamis insanlar bu saatten sonra degismez. Manyak olarak hayatlarina devam edecekler bas basao konuşmayınca sizde konuşmuyrsunuz yani benim gibi?
aramadılar 2-3 aydır ben de telefonu kaldırıp aramadım.
Evet. Disarida gordugum zaman selam verip geciyorum. Telefon etmiyorum cunku yuz buluyorlar. Esim konusmak istemiyor ama bugun bana gelip dese ki dark ben anam babamla normal iliski kurmaya karar verdim,o zaman ona uyarim. Ana baba onun cunku,beni baglayan bir sey yok. Daha once defalarca denedik normal gorusmeyi,olmadi. Careyi esim iletisimi kesmekte buldu. Ben de neden demedim cunku gordum gozumle yasananlari. 70ine merdiven dayamis insanlar bu saatten sonra degismez. Manyak olarak hayatlarina devam edecekler bas basa
Siz de yormayin kendinizi. Amaaaan kocaman insanlar. Naparlarsa yapsinlarevet hatırladım şimdi sizi...
haklısınız...
benim durumda sizin gibi.
Bence iyi yapmışsınız,mesafenizi koruyun daha sonra işler sizi aşabilir size mudahele hakkını kendilerinde görebilirler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?