Yerimde olsaydınız?

Iyi bak tam goremiyosan yanina otur saygisizlik yapma sinirimi bozma benim derdim herhalde 7 8 kere bakilir mi yaa
 
Misafirimiz gitsin bir ifadesini almayı düşünüyorum. Ama yine üste çıkmaya çalışacaktır. Ben bakmdım diye inkar eder kesin.
 
bende o yanımdayken başka bir erkeğe dönüp dönüp 7-8 kez bakardım kötü niyetten değil sırf empati yapabilmesine yardımcı olmak için
 
Benim yanimda baskasina bakacak... Onu o an pisman ederim!
 
saygısızlık had saffada maalesef bu erkek milletinde ..ben artık hiç bozulmuyorum sadece kısasa kısas yapıp onu sinir ediyorum bu sefer o bana diyor nereye bakıyorsun sen diye ...öküz milleti işte..
 
Kısasa kısas olabilir. Belki anlamasına yardımdı olur beyimizin. Her ne kadar tepki vermemiş olsam da gerçekten kırıldım.
 
çok sinir bozucu bişey yaa oyle bakarken agzına bi patlatıcan çok sinir olurum bn
 
aynen...
 
onu kendınızden mahrum edın görmezden gelın
 
allah iyilini versin ya akşam akşam iyi guldurdun beni :)
 
benim eşimde böyle..evliliğimin ilk yıllarında kıskanırdım..bu davranışına söylenirdim..aradan 23 sene geçti artık ne kıskanıyorum ne söyleniyorum..o beni kıskansın...öylede oluyor..
 
benim eşimde böyle..evliliğimin ilk yıllarında kıskanırdım..bu davranışına söylenirdim..aradan 23 sene geçti artık ne kıskanıyorum ne söyleniyorum..o beni kıskansın...öylede oluyor..
İnsan ister istemez kıskanıyor. Bir insan gözüne hakim olamaz mı anlamiyorum ki. Normalde cok fazla tepki verirdim ama bugun hiçbir şey diyesim gelmedi. Ben bile kendime şaşırdım.
 
Geçen başımıza gelen olayı anlatayım. Arkadaşımla sahilde oturuyoruz yanımızda da hatta çocuklarımız var oynuyorlar. Karşıdan bir adamla kadın sarmaş dolaş geldi karısı hamile adam dönüp dönüp bize bakıyor. Karşı tarafta dondurmacıdan dondurma aldılar bir elinde dondurma bir eli karısının boynuna sarılmış arkalarını dönünce adam bize öpücük yolladı. Nasıl sinir olduk ve o kadına o kadar üzüldüm ki. Kızcağız yanında mutlu mutlu geziyor yanındaki it kadınları kesiyor. Bir de böyle şeref yoksunları var hayatta.

Senin durumuna da üzüldüm arkadaşım, ben olsam sakin kalamazdım sanırım.
 
hâlâ kıskaniyormu sizi
evet hemde nasıl...bazen kendime çok kızıyorum ben neden kıskanıyormuşum bu adamı diye..fiziğim güzel 56 kilo..beni değil 46 yaş 25 yaşında olduğumu söylerler..2 delikanlı oğlum var yeni tanıyanlar kız arkadaşı sanıyorlar beni..zaten bende böyle hissederim..sokağa çıktığımız vakit çok bakar süzeler beni..eee eşimde çatlıyor bozuluyor..
 
Bu durum kiskanclikla falan alakasiz bi durum bence. Ben hic kiskanc degilimdir ekstrem durumlar disinda. Ama bunu kabul edemem. Kiskandigimdan degil bana saygi duymadigini dusundugumden kabul edemem. Hele bi de karsi taraf ona bakildiginin farkindaysa 2 kat kucuk düşürülme bu. Ne yapardim bilmiyorum ama kesin bir tavir koyardim birdaha yapamayacagi sekilde. Sakayla laf sokmakla falan olmaz ne kadar ciddi olduğunuzu görmeli.
 
terbiyesiz
gözlerini oyun
fanusun icine koyun
o fanusuda hep cebinizde gezdirin
ancak bu sekilde birilerini bakmasini engelleyebilirsiniz
göz bu cünkü 10 kerede bakar yüz kerede
niyet önemlidir
nokta
 

Ne kadar karaktersiz bir insanmış. Tabi ne kadar insan denilebilir orası ayrı bir konu. Kadıncağızın da bir şeyden haberi yoktur zavallım. Esas zavallı adam ya aslinda neyse. Bilemiyorum neden sakin kaldım. Belki okumuşsunuzdur onceki konumu. P.rno meselesi vardı. Belki ondan sonra böyle tepkisi olmaya basladım. Bir şeyler koptu sanırım içimde.
 
terbiyesiz
gözlerini oyun
fanusun icine koyun
o fanusuda hep cebinizde gezdirin
ancak bu sekilde birilerini bakmasini engelleyebilirsiniz
göz bu cünkü 10 kerede bakar yüz kerede
niyet önemlidir
nokta

Kırılmış olmam çok normal değil mi?
Ben gözleri sadece benim uzerimde olsun, sağa sola bakmasın demiyorum ki. Ama eminim siz de kırılırsınız eşiniz bir kadına dönüp dönüp baksa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…