- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
çok sinir bozucu bişey yaa oyle bakarken agzına bi patlatıcan çok sinir olurum bnHerkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?
aynen...Mahvederim. Direkt o masada bozarim onu. Gayet sakin bir sekilde lafimi soylerim, masadan kalkip gitmek gibi bir hareket yapmam, hatta disaridan bakildiginda sorun oldugu bile fark edilmez, ama o andan itibaren azap olur ona hayat. Sonra da kendini bir sekilde affettirene kadar surundururum.
onu kendınızden mahrum edın görmezden gelınHerkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?
allah iyilini versin ya akşam akşam iyi guldurdun beni :)Birak 7-8 i 1 kere baksin oyarim gözünü! Hayirdir? Ola ki 1. Yanlislikla bakti donupte 2. Defa baktiysa bittiginin resmidir. Geciririm agzinin ustune ne bakiyosun ayı diyetepkini o an koymalisin. Daha sonra yok sen 3 gün önce kiza bakmistin falan zaman aşımı...
benim eşimde böyle..evliliğimin ilk yıllarında kıskanırdım..bu davranışına söylenirdim..aradan 23 sene geçti artık ne kıskanıyorum ne söyleniyorum..o beni kıskansın...öylede oluyor..Herkese selamlar.
benim eşimde böyle..evliliğimin ilk yıllarında kıskanırdım..bu davranışına söylenirdim..aradan 23 sene geçti artık ne kıskanıyorum ne söyleniyorum..o beni kıskansın...öylede oluyor..
İnsan ister istemez kıskanıyor. Bir insan gözüne hakim olamaz mı anlamiyorum ki. Normalde cok fazla tepki verirdim ama bugun hiçbir şey diyesim gelmedi. Ben bile kendime şaşırdım.benim eşimde böyle..evliliğimin ilk yıllarında kıskanırdım..bu davranışına söylenirdim..aradan 23 sene geçti artık ne kıskanıyorum ne söyleniyorum..o beni kıskansın...öylede oluyor..
evet hemde nasıl...bazen kendime çok kızıyorum ben neden kıskanıyormuşum bu adamı diye..fiziğim güzel 56 kilo..beni değil 46 yaş 25 yaşında olduğumu söylerler..2 delikanlı oğlum var yeni tanıyanlar kız arkadaşı sanıyorlar beni..zaten bende böyle hissederim..sokağa çıktığımız vakit çok bakar süzeler beni..eee eşimde çatlıyor bozuluyor..hâlâ kıskaniyormu sizi
Geçen başımıza gelen olayı anlatayım. Arkadaşımla sahilde oturuyoruz yanımızda da hatta çocuklarımız var oynuyorlar. Karşıdan bir adamla kadın sarmaş dolaş geldi karısı hamile adam dönüp dönüp bize bakıyor. Karşı tarafta dondurmacıdan dondurma aldılar bir elinde dondurma bir eli karısının boynuna sarılmış arkalarını dönünce adam bize öpücük yolladı. Nasıl sinir olduk ve o kadına o kadar üzüldüm ki. Kızcağız yanında mutlu mutlu geziyor yanındaki it kadınları kesiyor. Bir de böyle şeref yoksunları var hayatta.
Senin durumuna da üzüldüm arkadaşım, ben olsam sakin kalamazdım sanırım.
terbiyesiz
gözlerini oyun
fanusun icine koyun
o fanusuda hep cebinizde gezdirin
ancak bu sekilde birilerini bakmasini engelleyebilirsiniz
göz bu cünkü 10 kerede bakar yüz kerede
niyet önemlidir
nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?