Yerimde olsaydınız?

boyle yazacagınızı tahmin etmiştim

biz bakariz
o guzel bu guzel yakisikli vs vs yorumlar döner genelde
ama bakariz sadece art niyet barindirmayiz
dedigim gibi niyet önemli bence

biz bakariz
o guzel bu guzel yakisikli vs vs yorumlar döner genelde
ama bakariz sadece art niyet barindirmayiz
dedigim gibi niyet önemli bence

Biz de bakabiliriz tabi ki sonucta zaafları olan canlılarız ama ne bileyim 8 kere de dönüp bakmam. Bu başka bir şey bence. Bu kadar dönüp bakmak için hoşuna gitmesi gerekir.

Acaba seni kiskandirmak mi istemis ?

Bazen guzel bi bayan gordum mu bende bakiyorm ne giymis ne takmis ne surmus diye ama tabiki erkekler daha farkli bi gozle bakuyodur ve 7-8 kez bakmasi fazla olmus. Ben olsam cok rahatsiz olurdum kendimi paralardim ama yapacak bi sey yok gozlerini oyamazsin ya. Yaninda bakmasa baska zaman bakar, her ne kadar sinir bozucu olsa da büyütmemeye calisin

Şimdi baktım diğer konuda da sözünü tutmamış sana. Hem p.rno seyretmesi hem de üstüne kıza bakma olayı üstüste canını fena sıkmış senin. Anlayacağı dilden konuşmaktan başka çaren yok bence.

Ama böyle üzülerek kendine zarar verme, seni biraz kaybetme korkusu olsa kıskansa o zaman seni takip etmekten başka kadınlara bakmaya sıra gelmez aslında. Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin eşine arkadaşım, can sıkıcı hakikaten.

Burada sinirlenip sinirlenmeme mesele değil aslında, burada mesela kadınlara normalin üstünde bir zaafı mı var acaba... Normalde bir iki defa baksın ama 7- 8 çok fazla.. Kendine hakim olamıyor demek ki..

O zamandan beri bakmadı çok şükür. Şimdilik verdigi sözü tutuyor ama tabi ilerisi icin bir şey diyemem. Aslında beni kaybetme korkusu da var ama demek ki yeterli değil.

Burada sinirlenip sinirlenmeme mesele değil aslında, burada mesela kadınlara normalin üstünde bir zaafı mı var acaba... Normalde bir iki defa baksın ama 7- 8 çok fazla.. Kendine hakim olamıyor demek ki..

İlk defa böyle bir sey oluyor. Hani daha önce de baktı ama onu kim yapmıyor ki. Bir kere dikkatini çekiyor bakıyorsun ama bir daha bir daha dönüp bakmak ilgin var demektir benim için. İster istemez ben yanında yokken acaba ne yapar diye düşünüyorum.

arada yazmışsınızdır muhtemelen, okumadım yazılanları; kıza neden baktı sizce görsel olarak var mıydı diğer kızlardan farkı, ne bileyim çok mu açık giyimişit, çok mu güzeldi, saçlarımı farklıydı, çok mu uzunboyluydu... neden normalde bakmıyorduda bu kıza dönüp dönüp baktı.

metroda o kagaşada inen binenlerin arasında nasıl bir kadın dikkatini çektide baktı hayret valla...sen aynısını yapsan kıyamet kopar.bence anasından emdiği sütü burnundan getirmeyi hakketmiş...

Son iki üç durağımızdı ve kız da tam karşıda ayakta dikiliyordu. Benim bile dikkatimi çekti ama onun dikkatini bubderece çekmesi canımı sıktı.

Çok hoş bir bayandı. Uzun boylu, sarışın ve üzerinde çok uyumlu bir kıyafet vardı. Ama bunların hiçbirisi bakmasını gerektirmiyor.

Çok hoş bir bayandı. Uzun boylu, sarışın ve üzerinde çok uyumlu bir kıyafet vardı. Ama bunların hiçbirisi bakmasını gerektirmiyor.
öyle tabi, hani çok farklımıydı da dikkatini çekti dedim ama çok fazla güzel kız var zaten, baksa hepsine bakardı, bişey çekmiş onu demek ki...

Sahsen ben farkettiğim an "noluyoruzz ??" diyerekten başlardım. Yani cidden noluyo? Hatunu tanıdı mi? Tanıdık mı geldi? Eski sevgilisine mi benzetti, mahalleden komşusunun kaçan kızımıydı, beğendi demi baktı? Noluyooo ?? Zaten öyle bir çıkışa yüz ifadesinden nolduğunu anlarsın.

İşte fark ettiğim an çıkış yapmam söz konusu değildi.Diktim gözlerimi eşime baktım ama baktığımı anlamadı bile adam artık neler düşünüyorduysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…