boyle yazacagınızı tahmin etmiştimevet hemde nasıl...bazen kendime çok kızıyorum ben neden kıskanıyormuşum bu adamı diye..fiziğim güzel 56 kilo..beni değil 46 yaş 25 yaşında olduğumu söylerler..2 delikanlı oğlum var yeni tanıyanlar kız arkadaşı sanıyorlar beni..zaten bende böyle hissederim..sokağa çıktığımız vakit çok bakar süzeler beni..eee eşimde çatlıyor bozuluyor..
biz bakariz
o guzel bu guzel yakisikli vs vs yorumlar döner genelde
ama bakariz sadece art niyet barindirmayiz
dedigim gibi niyet önemli bence
Acaba seni kiskandirmak mi istemis ?Herkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?
Acaba seni kiskandirmak mi istemis ?
masadan kalkıp teline mesaj atardım ben kalktım eve gidiyorum sen rahat rahat bak ben engel olmayım derdim
Işte metrodaydık. Bırakıp da gidecek bir ortam yoktu.
Ne kadar karaktersiz bir insanmış. Tabi ne kadar insan denilebilir orası ayrı bir konu. Kadıncağızın da bir şeyden haberi yoktur zavallım. Esas zavallı adam ya aslinda neyse. Bilemiyorum neden sakin kaldım. Belki okumuşsunuzdur onceki konumu. P.rno meselesi vardı. Belki ondan sonra böyle tepkisi olmaya basladım. Bir şeyler koptu sanırım içimde.
Şimdi baktım diğer konuda da sözünü tutmamış sana. Hem p.rno seyretmesi hem de üstüne kıza bakma olayı üstüste canını fena sıkmış senin. Anlayacağı dilden konuşmaktan başka çaren yok bence.
Ama böyle üzülerek kendine zarar verme, seni biraz kaybetme korkusu olsa kıskansa o zaman seni takip etmekten başka kadınlara bakmaya sıra gelmez aslında. Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin eşine arkadaşım, can sıkıcı hakikaten.
Burada sinirlenip sinirlenmeme mesele değil aslında, burada mesela kadınlara normalin üstünde bir zaafı mı var acaba... Normalde bir iki defa baksın ama 7- 8 çok fazla.. Kendine hakim olamıyor demek ki..
arada yazmışsınızdır muhtemelen, okumadım yazılanları; kıza neden baktı sizce görsel olarak var mıydı diğer kızlardan farkı, ne bileyim çok mu açık giyimişit, çok mu güzeldi, saçlarımı farklıydı, çok mu uzunboyluydu... neden normalde bakmıyorduda bu kıza dönüp dönüp baktı.İlk defa böyle bir sey oluyor. Hani daha önce de baktı ama onu kim yapmıyor ki. Bir kere dikkatini çekiyor bakıyorsun ama bir daha bir daha dönüp bakmak ilgin var demektir benim için. İster istemez ben yanında yokken acaba ne yapar diye düşünüyorum.
metroda o kagaşada inen binenlerin arasında nasıl bir kadın dikkatini çektide baktı hayret valla...sen aynısını yapsan kıyamet kopar.bence anasından emdiği sütü burnundan getirmeyi hakketmiş...
arada yazmışsınızdır muhtemelen, okumadım yazılanları; kıza neden baktı sizce görsel olarak var mıydı diğer kızlardan farkı, ne bileyim çok mu açık giyimişit, çok mu güzeldi, saçlarımı farklıydı, çok mu uzunboyluydu... neden normalde bakmıyorduda bu kıza dönüp dönüp baktı.
öyle tabi, hani çok farklımıydı da dikkatini çekti dedim ama çok fazla güzel kız var zaten, baksa hepsine bakardı, bişey çekmiş onu demek ki...Çok hoş bir bayandı. Uzun boylu, sarışın ve üzerinde çok uyumlu bir kıyafet vardı. Ama bunların hiçbirisi bakmasını gerektirmiyor.
Sahsen ben farkettiğim an "noluyoruzz ??" diyerekten başlardım. Yani cidden noluyo? Hatunu tanıdı mi? Tanıdık mı geldi? Eski sevgilisine mi benzetti, mahalleden komşusunun kaçan kızımıydı, beğendi demi baktı? Noluyooo ?? Zaten öyle bir çıkışa yüz ifadesinden nolduğunu anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?