- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
karisi yanindayken erkegin baska kadina bakmasi karisina hakaret. Iyi bir ders verib karsisini almaniz gerek. Yoksa simdi sana hiss etdirmeyerek baska kadinlari kestiren yarin acik asikar yapar bunuYok zannetmiyorum. Çünkü bakışlarını saklıyordu. Hani sanki etrafa bakiyormuş gibi ama sonunda bakış onda kitleniyordu.
karisi yanindayken erkegin baska kadina bakmasi karisina hakaret. Iyi bir ders verib karsisini almaniz gerek. Yoksa simdi sana hiss etdirmeyerek baska kadinlari kestiren yarin acik asikar yapar bunu
Hic belli olmaz napicagim.saldirabilirim bile.eger cok sinirlenirsem hemen tepki veririm.hosuna gittiyse yakindan bak diye.buna karsilik piskin piskin gulerse kesin saldiririm.yok bahane soylerse baya tavir yaparim.belkide boyle igrenc bi konusmaya girmemek icin gormezden gelirim.gormezden geldigimde de ayni davranisi yaparimki beni ezip baska birine bakamasin.hem yaptigini anlasin hemde beni cepte degersiz gormeyip kiymetimi bilsin.
Ben herhalde "Hayirdir hayatim birine mi benzettin de donup donup bakiyorsun" diye sorardim.Ama gercekten cok sinir bir durum.Herkese selamlar.
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Eşiniz siz yanındayken çaktırmadan(çaktırmadığını zannederek daha doğrusu) baska bir bayana dönüp dönüp bakarsa tepkiniz ne olurdu? Sinirlenir misiniz, yoksa üstünde hiç durmaz mısınız? Tamam biliyorum hepimiz insanız gözümüz kayabilir ama bir kere baksın iki kere baksın, 7-8 kere bakılır mı? Ben sinirden kuduruyorum şu an. Sadece bildiğimi bilmesi için laf soktum ama sinirli bir tepki vermedim. Erkek olmak demek her gördüğüne bakmak demek mi kızlar sorarım size?
Bende bu dertten muzdaribim....
Esimle bir yere cikmak bile istemiyorum.baktigini gormek istemiyorum.
Ve inkar ediyor ya deliriyorum...
Ve bir gun oturdum ve kendi kendime dedim ki, ben kendimden o da kendinden sorumlu.ben ona boyle yapiyorsun dedigimde degistimi.hayir.sadece ben yiprandim.ama birak baksin dedim.ve kurandan bir ayet
Erkekler gozlerinizi haramdan sakinin.....
nasıl neden?boyle yazacagınızı tahmin etmiştim
Çok kötü bir durum olmalı.Sevgiliyken de mi böyleydi bu bey acaba?
Iste demek istedigim tam dabu,kendini benden saguttu,ve artik kime bakarsa baksin diyorum...ben onun gozlerini kollayamam.kollasam da onun icin de bu igrenclik varsa,her zaman yapar.ben yaninda yokken gozleri kesin felfecir donuyordur.olsun,diyorum.ben kendimden sorumluyum.Evet bu ayeti de cok iyi biliyor. Inançlı da bir insan ama iste demek ki daha baskın gelen bir tarafları var. Elde edecegi tek sey beni kendinden soğutmak.
O zaman böyle bir hareketini görmedim. İkinci bir bakış hiç yakalamadım bugüne kadar.
Terbiyesiz sana saygisi hic yok demekki..
Ayni seyi esim yapda masayi terk ederdim, olurmu oyle sey saygisizca.
Hem o bayana karsi hen sana karsi yaninda bayan varken baskasina bakan erkek benim gozumde bir hictir.
Bende bu dertten muzdaribim....
Esimle bir yere cikmak bile istemiyorum.baktigini gormek istemiyorum.
Ve inkar ediyor ya deliriyorum...
Ve bir gun oturdum ve kendi kendime dedim ki, ben kendimden o da kendinden sorumlu.ben ona boyle yapiyorsun dedigimde degistimi.hayir.sadece ben yiprandim.ama birak baksin dedim.ve kurandan bir ayet
Erkekler gozlerinizi haramdan sakinin.....
Evet bu ayeti de cok iyi biliyor. Inançlı da bir insan ama iste demek ki daha baskın gelen bir tarafları var. Elde edecegi tek sey beni kendinden soğutmak.
vallahi ben de kendimden sorumluyum ama bu kadarınada müsade edemem .Iste demek istedigim tam dabu,kendini benden saguttu,ve artik kime bakarsa baksin diyorum...ben onun gozlerini kollayamam.kollasam da onun icin de bu igrenclik varsa,her zaman yapar.ben yaninda yokken gozleri kesin felfecir donuyordur.olsun,diyorum.ben kendimden sorumluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?