Yerin dibine girdim

anneniz torun olmasaydı muhakkak ee torun yok mu diye sorardı, bunu sorarken özele müdahale etmiyorlar ama prezervatif görünce oouuvv
eş ile ilişkiye girildiğinden bir haber mi kendisi? yoksa sadece kendi eşiyle bunu yaşadığını sizin için ayıp olduğunu mu düşünüyor
burada siz de ve ya eşinizde bir hata göremedim. insanlık hali kutusunu unutmuş olabilir.
benim annem görse, görmemezlikten gelirdi. bende görsem öyle.
sonuçta yatak odası da özeliniz. boşu boşuna kendinizi kötü hissediyorsunuz

görmek istemediği şeylerin olduğu yerlere girmesin bakmasın oyleyse. yani evli barklı insansınız ne var prezervatif kutusu görmekte. eşime de "feci" kızmam böyle bir durumda. yani gözüne sokmam ama kazara görürse de ne yapayım.

Anneniz abartmis. Siz gozune sokmaya calismissiniz gibi tepki vermis. Insanlik hali unutmus esiniz. Biraz olgun davranip gormemis gibi yapmasi lazimdi.

Anneniz kusura bakmasın ama o torunun nasıl olduğunu bilmiyor mu ? Annem bizimle iki ay kaldı, arada odaya da girdiği oluyordu. Böyle bir şey dese cidden sinirlenirim. Odaya girme anne diyin. Gerekirse yatak yorgan başka odada dursun.

Hiç sıkılmayin siz.benim kardeşim doğum yaptı bende lohusa diye onun yanında kaldım.15 gün kadar kaldım.ev temizliği çamaşır bulaşık yemek diğer yeğenim derken evinin her düzenini yaptım.bi gün çamaşırları topladım utuledim katladim kardeşime hastaneye gitti bebek kuvezdeydi.yerlestirmeye çalıştım.zaten genelde kardeşimle beraber çamaşır yerleştiriniz.cekmeciyi bı açtım bu Vertigo gibi ilaclarlar.adlari değişik zaman geçti unuttum tabii adlarını.sonra kardeşim geldi ben çamaşır baya yerleştirmiştir zaten.ama bazılarını bıraktım kusura bakma hepsini yapamadım dedim ne demek çok teşekkür ederim dedi ama anladı gördüğümü.olau oldu bitti

Aradan 20 gün geçmiş sonuç ne acaba merak ettim.

Ay anneniz de yani. Gördüyse gördü niye yüzünüze vuruyor? Yeni evli insanlarsiniz sonuçta, hem madem özel yatak odası da özeldir kendisi neden özel alanınıza giriyor? Ayip etmiş anneniz ama utanılacak yerin dibine girilecek bir şey yok abartmayin

Siz çoçuğum olmuyor konusu açan üye değil misiniz prezervatif ne alaka ?
( karıştırıyor olabilirim )

Annenizde yatak odasında ne görmeyi bekliyormuş , madem görmüş görmezden gelseymiş özel hayatım bu gördüğün şeyi görmemiş gibi yapar insan dersin.

4 sene önce defalarca açtım öyle konu evet ama şimdi 2 yaşına yaklaşan kızım var şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…