Yerin dibine girdim

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz

Özeliniz sizin yatak odanız zaten ve anneniz özelinize giriyor. Yani köpürecek kızacak bir şey yok. Girmek zorundaysa odaya ima ederek gördüğünü rahatsız olduğunu söylemeliydi.

Eşinize kızmayın boşuna. Yatak odası sonuçta, unutmuş ya da önemsememiş olması çok normal.

Ama annenizin tavırları normal değil. Dile getirilecek ya da olay çıkarılacak bir mevzu yok çünkü ortada. Çok saygısızca yaptığı.

Annen çocuğa bakmamak için bahane arıyor bence. Kv görümcemin çocuklara bakıyordu. Görümcem arada arayınca anne napıyosunuz iyiyiz kızım çocuklar da uslu diyordu. Kapatıp beni arıyor kendi kızını ve torunlarını karalıyordu bıktım pisliklerini çekmeden, otobüs kartıma bile para yüklemiyorlar. Bana diyordu sen söyle annem artık benim çocuğuma baksın size gelim kurtuluyum diyordu. Kızına söylemeye çekiniyordu. Sürekli sizin anneniz gibi arada gereksiz laflar sokuyordu kızına da bence dişinizi sıkın bakıcı bulun. Annenizle durduk yere yüz göz olmayın.

Yatak odası dışında olsa hadi neyse ama orası zaten sizin özeliniz. Görmezlikten gelmesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…