- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi goncammm48
-
Anneniz gelmek zorundaysa yatak odanıza girmesin, alması gereken şeyleri ulaşabileceği bir yere koyun. Üzülmeniz gereken Bi şey yok. Bazı şeyleri görmezden gelmek de onun elindearkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
ŞAHSİ FİKRİM KAYINVALİDEMDE OLSA ANNEMDE OLSA OZELİNİ GÖRMEK ZORUNDAMIYIM DEDİĞİNDE DÖNER GÖRMEK İSTEMİYORSAN BENİM ÖZEL ALANIMA GİRME DERDİM. MADEM EVİN BÜYÜK YASTIĞI YORGANI BAŞKA ODAYA KOYSUN.arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Naçizane uyarı; büyük harfle yazmak yasak.ŞAHSİ FİKRİM KAYINVALİDEMDE OLSA ANNEMDE OLSA OZELİNİ GÖRMEK ZORUNDAMIYIM DEDİĞİNDE DÖNER GÖRMEK İSTEMİYORSAN BENİM ÖZEL ALANIMA GİRME DERDİM. MADEM EVİN BÜYÜK YASTIĞI YORGANI BAŞKA ODAYA KOYSUN.
alt tarafı kutusunu görmüş kullanılmış halini gördü sandım. Pet kutusu prezervatif kutusu görmek özel görmek olmuyor. Hijyen ve sağlık ürünleri bunlar marketlerde de ulu orta satılıyor gereksiz abartmış utanacağınız bişey yokarkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
farkında değilim klavyede büyük harf açıkmış özellikle yapılan birşey değilNaçizane uyarı; büyük harfle yazmak yasak.
bana da abartı geliyor zaten hep ama çıkmaza girdim beraber yaşamak zor eşimin yüzüne diyemediklerini bana söylüyor
Aman Allah'ımYiillar yilllarr önce annem tarafından
cok daha berbat bir şekilde yakalanmıştik
Kullanılmis miydiarkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Yok görsel değilAman Allah'ım
hayır kullanılmadıKullanılmis miydi
Abartmış aleni edince onun yaptığı ayıp olmuş.simdi bişey dicem neyse de acaba kıskandı mihayır kullanılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?