Yerin dibine girdim

Anneniz gelmek zorundaysa yatak odanıza girmesin, alması gereken şeyleri ulaşabileceği bir yere koyun. Üzülmeniz gereken Bi şey yok. Bazı şeyleri görmezden gelmek de onun elinde

ŞAHSİ FİKRİM KAYINVALİDEMDE OLSA ANNEMDE OLSA OZELİNİ GÖRMEK ZORUNDAMIYIM DEDİĞİNDE DÖNER GÖRMEK İSTEMİYORSAN BENİM ÖZEL ALANIMA GİRME DERDİM. MADEM EVİN BÜYÜK YASTIĞI YORGANI BAŞKA ODAYA KOYSUN.

Naçizane uyarı; büyük harfle yazmak yasak.

alt tarafı kutusunu görmüş kullanılmış halini gördü sandım. Pet kutusu prezervatif kutusu görmek özel görmek olmuyor. Hijyen ve sağlık ürünleri bunlar marketlerde de ulu orta satılıyor gereksiz abartmış utanacağınız bişey yok

Annenizdeki bu sinir ne? Menopoza mı giriyor? Sizin evli olduğunuzun ve o evin sizin olduğunun farkında değil mi? Çocuğunuzu leyleklerin getirdiğini mi zannediyor yoksa? Utanması gereken siz değilsiniz anneniz. Eşinize de boş yere sinirlenmeyin, adamın bir günahı yok. Anneniz utansın biraz, belli ki doğum kontrolünden pek haberi yok.

bana da abartı geliyor zaten hep ama çıkmaza girdim beraber yaşamak zor eşimin yüzüne diyemediklerini bana söylüyor

Beraber yaşamak zorsa yaşamayın! Bakıcı bulun paranıza kıyın Kadın kaç yaşında, oturup dinlenecek yerde size bakıcılık yapıyor hem de yatılı. Siz de buraya konu edip bunca şeyi yazdırıyorsunuz buraya pes.. hoşunuza gidiyor mu annenize sorunlu, tuhaf, problemli, köpürmüş vs dedirtmek.. kadın düzenini bozup sizin evde başka düzen kurmaya çalışıyor o kadar da olsun yahu Laf istemiyorsanız parayla o kadar iyi birini bulun da görelim

ben de kullanılmış falan sandım.
niye bu kadar abartmış ki anneniz?

ayrıca orası kendi evi değil ki kendi istediği düzen olsun... bence sıkılmış anneniz.

Evli insanlarin sevişmesi çok normal degil mi?
Utanması gereken varsa sen degilsin annen.

Ben sizin özelizi mi görmek zorundayim ne demek? Yatak yorgan yüklük bahane, siz musait olunca alir verirsiniz ne lazimsa. Girmesin odaniza.

Kullanılmis miydi

Yiillar yilllarr önce annem tarafından
cok daha berbat bir şekilde yakalanmıştik
Demekki öyle olasıymış saçınızı başınızı yolarmış

Annen abartmış y, hic kendini kötü hissetme...
Yok görsel değil
Ama tüm seslere şahit oldu

Bence annenize anne zamanında geceleri sizin sesiniz den uyuyamazdik kulaklarımı kapatirsim şimdi sende az gözlerini kapat anne ve babasının sesini duymayan sohben sesini duymayan var mı acaba.

Hayal ettim de anneniz markete giriyor, o da ne, şaaak diye kasanın karşısında prezervatif.
Hemen o güzel sözcükler dökülüveriyor ağzından kasiyere doğru
- Bu ne rahatlık canım, ne kadar dağınıksınız böyle, ulu orta herşey burda, ayıp ama bu ne rezalet

Takılmayın bu kadar salonda olsa hadi neyse de yatak odanız orası sizin

Ne abartmis annenizde.
Kari kocasınız elbette bir şeyler yaşıyorsunuz. Orasi da yatak odası öyle çok açık yerde de değilmiş.
Ne var bunda anlamadım.

Annenin görmezden gelmesi gerekirdi. Karı koca olarak onu kullanmanız değil annenizin gördüğünü size söylemesi ayıp. Sonuçta sizin özel alanınızda görmüş, salonda değil.

Biz yatak odası çekmecesinde çamaşırların altında saklardık. Oğlum çok severdi çekmece dökmeyi. Yukarı bir yere kaldırmayı akıl edememişim o zaman demek sonra çok kızmıştım kendime.. 2 yaşlarındaydı çekmeceyi karıştırmış kutuyu almış eline. Namaz kılan kv nin tam önüne atmış. Gördüm şok oldum, namaz kılanın önüne geçilmez derler ya bir an donup kalmıştım. Sonra ışık hızıyla kapıp kaldırdım kutuyu. Kv renk vermemişti hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…