Yerin dibine girmem

Uslup onemli
Sız hata yaptım diyorsunuz zaten, o da yuzunu eksıtmeden soyleseydı keske.
Soyledıgı yanlıs degıl ama soyleme sekli sıkıntılıymıs heralde.
Bosver gecmıs gıtmıs.
Benım, beni pekte sevmeyen.. benımde bayılmadıgım bır ogretmenım sevgılım yanımdayken verdıgım selamı almamıstı hahahahahahay

Uslup onemli
Sız hata yaptım diyorsunuz zaten, o da yuzunu eksıtmeden soyleseydı keske.
Soyledıgı yanlıs degıl ama soyleme sekli sıkıntılıymıs heralde.
Bosver gecmıs gıtmıs.
Yani kulaklığı uzatmada pek yanlış göremedim ama o an düşünemedim kulağımdan çıkarıp siz konuşun isterseniz dediğimde biraz dediginiz gibi sıkıntılı şekilde birde sürekli erkek arkadaşımın yanında hareket ve konuşması farklıydı yok kendisi alamıyor mu her yerde var vs en sonunda böyle tiksinir gibi yapınca zoruma gitti çocuğun yanında

Abartmayın bu kadar ya. Tanımadığınız insanların sözlerini mimiklerini bu kadar önemsemeyin. Covid var, dokunmak istememiş olması normal, sizin düşünmeniz gerekirdi. Aynı durumda ben ay çok pardon düşünemedim der çıkarır verirdim. Ya da hoparlöre alırdım. Ne var bunda yani.

Yani kulaklığı uzatmada pek yanlış göremedim ama o an düşünemedim kulağımdan çıkarıp siz konuşun isterseniz dediğimde biraz dediginiz gibi sıkıntılı şekilde birde sürekli erkek arkadaşımın yanında hareket ve konuşması farklıydı yok kendisi alamıyor mu her yerde var vs en sonunda böyle tiksinir gibi yapınca zoruma gitti çocuğun yanında
Bosver ya yorumumu duzelttım bak, daha beteri geldı basıma o zamanda guldum sımdı de guluyorum. Rezil falan olmadın.

Aslında onun tepkisini de hoş gördüm ben. Malum pandemiden tüm herkesi ve eşyaları yürüyen covid olarak görüyoruz.
Daha güzel söyleseymiş iyiymiş ama işte insanın eşref saati var bir de malum..
Yok haklisiniz kullanır yada kullanmaz dönem malum bende zaten düşünemeden verdim ama biraz daha mülayim olabilir insanlar böyle erkek görünce konuşmaları üslupları inanın değişiyor bir insanları yerin dibine sokmayı seviyorlar

Hiç zorunuza gitmesin. Kafanıza takmaya değmez.

Maske olduğu için mimiklerini goremediginizden içinizde tepkisini büyütmüş olabilirsiniz. Ve evet hayatımda ilk kez gördüğüm biri kulakligini uzatsa bende alamam der ve tiksinerek bakardım :) kaldı ki telefonunuzu almakta istemeyebilirdi pandemi dönemindeyiz. Hoparlöre vermek en mantıklı olan davranış ama aklınıza gelmemiş. Olabilir böyle durumlar takılmayın.

Var öyle cinsler. Boşver erkek arkadaşına daha coook rezil olacaksın ne olmuş yani

Bugün alışveriş için bir mağazaya girdim. Aslında kendim için değil bir kuzenimin istediği birşey vardı onu bulabilmek amacıyla gitmiştim neyse aradım tarif ediyor fakat ben bilmediğim için orada satış danışmanına telefonu vermemi istedi o sıra kulaklığım takılıydı bende kulaklığı uzattım buyrun size anlatsın ona göre sizde bana verin diye. Kulaklığınızı alamam diye konuştu ama bunun bile usulü vardır. O an ben düşünmeden uzattım ama Böyle bir cevabi tahmin edemedim yanımda erkek arkadaşım da vardı çok utandım çünkü görmeniz lazım sanki böyle tiksinir şekilde konuştu yani altı üstü kulaklık alırsın çıkarırsın yada ne bileyim güzel bir şekilde kulaklığınızı alamam derken böyle benim gibi basit demedi yüz ifadesi ve el hareketi böyle geri çekerek konuştu çok sınır bozucu ve utandiriciydi erkek arkadaşımın yanında biraz alındım benimde hatam var ama yine de sizin de fikrinizi almak istedim 😒
Virüs var ya ondan dolayı öyle bir tepki vermiştir, üzmeyin kendinizi.

Virüs var ya ondan dolayı öyle bir tepki vermiştir, üzmeyin kendinizi.
Herkes böyle suçlayıcı şekilde konuşmuş ben zaten o an düşünemedim hatam oydu sonra hemen çıkardım verdim ama sizin yorumunuz çok his teşekkür ederim

Herkes böyle suçlayıcı şekilde konuşmuş ben zaten o an düşünemedim hatam oydu sonra hemen çıkardım verdim ama sizin yorumunuz çok his teşekkür ederim
Olur tabi ki insanlık hali ya, boş bulunup düşünememiş olabilirsiniz. Ben de anlık panikleyince saçma sapan şeyler yapıyorum.
Herkesin başına gelebilir. Rezil olacağınız bir durum yok gerçekten. Erkek arkadaşınız böyle bir şey yapmış olsa siz "aaa,rezil oldu." diye mi düşünürdünüz. Bence hayır, boş bulundu derdiniz. O da öyle düşünmüştür. Daha fazla üzülmeyin :)

Back
X