- 27 Temmuz 2010
- 404
- 0
- 116
- Konu Sahibi asdfasdf77
Erkek arkadaşıma karşı ne yaparsa yapsın tepki gösteremiyorum. Başkası olsa karşımda neler derim kim bilir ama ona gelince öylece kalıyorum. Yani laflar dilimin ucuna bile gelmiyor, anca ondan ayrılıp eve giderken niye böyle demedim ki ben ona diye düşünüyorum. En basiti bugün otobüs beklerken teyzeni, Alperhan'ı (teyzesinin 7 aylık oğlu) görünce beni unuttun dedim o da Alperhan var işin ucunda kızım dedi neyse güldüm. Sonra ama Isparta'da(okuduğu şehir) o yok, o zaman ne yapıcaksın dedim. Isparta'da da onun yerini tutan manitalar var dedi
Sustum öylece hiçbirşey demedim, neden salak gibi iyi git o zaman hemen diyip otobüse binmedim ki diye düşünüyorum. Bi de Isparta'da buna asılan bi kız var, hatta grup içinde herkes bunlarla şakalaşıyor sevgililer gibi. Belkide o da kıza karşı yakınlık duyuyor. Ama ben bunların hepsine susuyorum. Mesela şimdi olsa o kız olayında neler neler derim ama olayın üzerinden zaman geçtiği için durup dururken olay çıkarıyor gibi olmamak için birşey diyemiyorum. Uff ne kadar gerizekalı bi aşık oldum ben yaa!
Yardım edin banaaa